Goede communicatie

Goede communicatie wat betreft de levering. Mooie kwaliteit/prijs verhouding.

Mooie producten

We hebben al onze plinten, plintneuten en architraven besteld bij Plintenfabriek.nl en alles is netjes afgeleverd en ziet er precies zo uit zoals omschreven en op de foto's

Uitstekende product Alleen jammer dat er geen terugkoppeling was van het afleveren van de plinten.

geweldig

alles goed geregeld ,factuur ,aflevering (werd eerst netjes gebeld)en belangrijkste goed kwaliteit materiaal en afwerking)

Snelle levering, precies op de aangegeven tijd.

Snelle levering. en degelijk product.

Supergoed!!!!

Snelle levering, en goede kwaliteit plint

Prima kwaliteit, wel goed schuren.

Plinten zijn van prima kwaliteit. Helaas bijna elke plint stevig moeten schuren ivm spetters / druipers. Er is in elk geval wel nagedacht over het profiel van de plinten. Het lijmprofiel doet wat het moet doen, en de uitholling aan de onderkant vangt oneffenheden in je vloer/muur aanzetting mooi op. Evt nog ruimte om kleine kabels weg te werken. Al met al wel tevreden. Ik had liever geen verfspetters geschuurd, maar voor dit geld ga ik niet zelf plinten uit MDF frezen / gronden / lakken. Tip: Gebruik een vlijmscherp zaagblad voor de verstekken etc. Scheelt een hoop nabehandeling..

Goede service en mooie plinten!

Werd proactief benaderd als zakelijke klant en de Titanium plinten zijn prachtig.

prima geregeld

bestelling prima geregeld , fijn meegedacht door het personeel

Prima geregeld

Snel online geregeld en keurig snel afgeleverd

Mooie plinten, geweldige bezorging

De plinten zijn mooi afgelakt en van goede kwaliteit. Het bestelproces verliep prima. Het grootste onderscheidende verschil maakte de chauffeur van de Plintenfabriek: perfect op tijd en zo vrolijk dat ik er zelf ook vrolijk van werd. Al met al een zeer positieve ervaring en m’n living is ontzettend opgeknapt van de plinten!

Prijs-prestatie verhouding goed,

Naast de al genoemde prijs-prestatie verhouding, was de informatie verstrekking snelle levering, goede berichtgeving omtrent voortgang levering, aardige chauffeur, kortom prima.

goede service, keurig op afgesproken tijd geleverd

goede service, keurig op afgesproken tijd geleverd

Prima service goede communicatie puike ervaring

We hebben plinten en architraves besteld. Kwaliteit is prima, service en bezorging uitstekend. In de toekomst houden we jullie in gedachten!

Duidelijke website met ruime keuze

De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. De keuze is ruim en prima gecategoriseerd. Bestellen en bestalen is zo gebeurt en houden je op de hoogte van de levering.

levering en bestelling was goed.

goede service , en snelle levering

Geleverd naar vraag

Bestelling was compleet en snel in huis.

plinten zijn geleverd, maar toezegging klopt niet

Eerder aangegeven per email dat we er niet waren. Door Corona toch aanwezig, maar ze hebben niet een half uur vooraf bericht gedaan met de vraag waar ze de plinten konden neerleggen. Nu stonden ze ineens voor de deur, gelukkig was ik thuis met Corona en kon ik instructies geven! Ik leer mijn kinderen, wanneer je iets beloofd moet je dat na komen.

Top !!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en mooi materiaal.

Prachtige producten en eenvoudig te bestellen.

Snelle levering en overzichtelijke website

Snelle levering en prima kwaliteit

We hebben een scherpe offerte voor 120m1 plinten. Heldere uitleg, proactief meedenken én na aflevering een prima service bij een 6-tal beschadigde plinten. Snelle reactie op mijn opmerking over de beschadigingen en een zeer klantvriendelijke en oplossingsgerichte afhandeling. Kortom: zeer goede partij om zaken mee te doen.

Mooie plinten, keurig afgeleverd

5 meter lange plinten besteld, dus weinig naden.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Voor herhaling vatbaar.

Niet optimaal

Pf gaf aan tussen 8 en 17 uur te leveren. Transporteur wil perse vóór 8 uur leveren. Gaat met mij ook in discussie als ik aangeef dat ik niet voor 8 uur kan. Product was zoals afgesproken.

Zeer goede en snelle service

We hebben plinten 25 februari besteld en 3 maart hadden we ze al binnen

De Hammen 14