Snel en mooi

Mooie hoge plinten en goed gegrond

Netjes en snel

We waren onder de indruk hoe netjes en snel onze bestelling werd geleverd. Ook de chauffeur verdient een pluim! Aanrader!

Snel en goed geleverd

Binnen een paar dagen had ik mijn dubbel-gegronde plinten in huis, voor een goede prijs. De volgende keer dat ik plinten nodig heb, kom ik zeker weer terug.

Makelijk te verwerken en ideaal dat er een grondverf op zit.

Mooie plinten

Snelle levering en mooi product. Ik had gekozen voor kant en klaar gespoten grenen plinten. Met een goede verstekzaag fluitje van een cent.

Goed produkt en netjes geleverd

Goede produkten voor een juiste prijs

Prima plinten

Kwaliteit is goed en snel geleverd

Prima bedrijf

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst. Net als bij de eerste bestelling, ook al ging het nu om een kleinere bestelling, net zo tevreden als bij de eerste bestelling. Kortom, zeker bij Plintenfabriek.nl gaan bestellen

Goede plinten, onverwerkbare lijm

Plinten zijn op tijd geleverd en zijn naar volle tevredenheid. De bestelde lijm was en is echter onverwerkbaar. Deze is te hard en komt niet uit de tube. Beetje vreemd want bij vorige bestelling was lijm ok. Op mijn mailtje naar plintenfabriek.nl komt geen reactie.

Goed geregeld

De levering was mooi op tijd met de melding van de tijd levering..

Ik was erg tevreden over de bestelling en levering. Enige wat een beetje verwarring gaf, is dat ik ergens las dat ik voor levering een voorkeursdag op kon geven in het bestel proces. Dit was alleen niet het geval.

Keurig gebeld dat ze er binnen een half uur waren. Heel lief in de gang gezet. Super aardige chauffeur.

het ging prima . als klant word je netjes geholpen

een na deel voor mijn is je kunt niet kontand betalen

Mooie plinten, snel en goed geleverd.

Mooie plinten (type 111), kwaliteit goed. Fijn dat ook lange lengtes (488cm) geleverd kunnen worden. Bezorging uitstekend, de chauffeur heeft ca. een half uur van te voren gebeld dat hij er aan kwam.

Correcte levering op afgesproken tijdstip

Nette levering. Half uur vooraf gebeld dat ze er aan komen.

Keurig op de afgesproken tijd geleverd

Keurig op de afgesproken tijd geleverd

Snelle en goede service en levering

Snelle en goede service en levering

Goede en snelle service

Makkelijk besteld via de duidelijke site en na 3 dagen al geleverd, wij zijn heel tevreden.

Uitstekende service!

Goede en snelle levering. Plinten zijn van goede kwaliteit.

vlot en correct

snel geleverd en ondanks dat ik niet kon kiezen welke dag, goede mogelijkheid voor alternatieve plek. Was op veilige plek gelegd met oog op de storm.

Goed en snel geregeld

Op zich prima, jammer dat niet duidelijk is dat de levering van lange plinten langer duurt.

prima bedrijf

er zat een klein verschil in de detailering van wat er op de website stond en wat er geleverd werd. Plintenfabriek heeft het in overleg keurig opgelost. prima bedrijf dus, en ze hebben veel.

Snelle bezorging en goede producten

in 1 woord, GOED.

OK.