Dé plek om je plinten en kit te kopen

Overzichtelijke site, veel keuze, veel maten, redelijke prijzen, bijbehorende spullen voor montage, ondersteunende berekeningen en instructiefilpmjes, keurige bezorging en snel geleverd. Allemaal prima. Ik vind alleen de bezorgkosten aan de hoge kant.

Zeer snelle levering. Materiaal is prima.

Materiaal is prima

Prima en snelle service en levering.

Prima en snelle service en levering.

Prima kwaliteit en goede communicatie

Materiaal besteld via duidelijke website. Goede communicatie en service. Snel geleverd en goede kwaliteit

Vriendelijke chauffeur en duidelijke communicatie over de levering.

top

mooi vroeg in de ochtend

Prima gegaan

Besteld, betaald en prima geleverd

Super strakke plinten!

Super mooie plinten alleen wel wat prijzig ivm concurrenten!

In één woord: Prima.

Overzichtelijke site. Vlotte levering. Plinten zien er mooi strak uit.

Uitstekend !

Geleverde plinten op tijd en zorgvuldig geleverd

Leverdatum zoals afgesproken. Er zou afgeleverd worden tussen 8.00 en 12.00 uur. Echter stonden ze om 06.25 uur 's morgens aan de deur. Dat lijkt mij voor veel particuliere adressen wat erg vroeg als dit niet is afgesproken!

Veel keuze en goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen en veel keus. Jammer dat ze nu niet telefonsich te bereiken zijn, terwijl je wel online kunt bestellen. Wij hebben een kleine bestelling gedaan, wat geleverd werdt in alleen plastic. Dan vind ik persoonlijk €20 wel veel gevraagd.

Gewoon top in snelheid en netheid van leveren

Wat je besteld is snel verwerkt, en keurig zoals afgesproken geleverd.

Zeer nete afhandeling. Kan alleen sneller geleverd worden

Zie hierboven

Ik ben erg vriendelijk geholpen. De terugkoppeling op mijn mail ging ook zeer snel. En de plinten waren ook van goede kwaliteit!

Eenvoudig bestelproces,nette bezorging en kwalitatief goede plinten.

Prima grenen plinten in 9010 op voorraad

De bestelde grenen plinten zelf opgehaald om ze tijdig in huis te hebben; omdat ze op voorraad waren afgelakt in 9010 kon ik ze direct ophalen. De plinten voldoen helemaal aan de verwachtingen, lichtgewicht en mooi afgelakt.

Goed snelle levering

goed afgeleverd.netjes in de schuur gelegd

Duidelijke website, snelle service en bezorging.

Goede, duidelijke website en ook een snelle levering en perfecte bezorging.

Vriendelijk en snelle levering

Vriendelijk en snelle levering

Kiezen is makkelijk en product en prijs goed

Overzichtelijke website waar je eenvoudig tot je keuze komt. Snel geleverd en goede prijs kwaliteit.

Bezorging verliep ook soepel. Chauffeur belde mij op om eea af te stemmen

Behandeling gegronde plinten valt tegen.

De door mij bestelde plinten zijn volgens afspraak 2?? maal gegrond maar dit is niet gelijkmatig gebeurd. Bovenkant heeft een ruw oppervlak maar vlakschuren is niet goed mogelijk omdat de laag grondverf erg dun is en je er met korrel 320 te makkelijk doorheen schuurt. Kortom opnieuw grondverven is een must, iets waar ik niet om gevraagd heb als je 2 maal gegronde plinten bestelt

Gemakkelijk en goed

Gemakkelijk goed en persoonlijk Ook het contact met de chauffeur

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein