Heel erg tevreden

De laatste maanden diverse keren plinten besteld en zijn zeer tevreden over kwaliteit, service en de erge vriendelijke bezorgers.

Jammer dat de plinten niet boven werden gebracht...

Ik moest online bij mijn bestelling mijn woonsituatie invullen. Dus appartement 5 hoog ingevuld. We hebben ook gewoon een lift. Maar de bezorger had de plinten beneden midden in de hal neergelegd. En belde mij toen dat ze daar lagen. Ik stond boven bij de voordeur op hem te wachten. Er werd mij verteld dat ze nooit boven bezorgen maar tot aan de eerste deur, volgens mij is dat mijn VOORDEUR. Daarna zag ik ook op de afleverbon staan bij opmerking voor de chauffeur: appartementencomplex 5 hoog. Waarom staat dat daar als ze toch niet boven afleveren? En waarom die vraag dan bij de bestelling? Jammer dit...nu moest ik ze zelf naar boven tillen terwijl ik eigenlijk helemaal niet mag tillen ivm mijn rug!

Supersnel geholpen! Mooie architraven gekocht voor een goede prijs!

Makkelijk, snel bezorgd en netjes verpakt

Van het bestellen tot bezorgen allemaal netjes in orde!

Niet zo goed

Ik moest aantal plinten opnieuw in grondlaag schilderen want ze waren beschadigd

Super communicatie, perfecte levering

Mooie plinten, alleen de hoge bestek bak is flut Zonde van het het geld

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Snelle levering van de plinten. Keurig achtergelaten op de afgesproken plek en netjes ingepakt onder het klaargelegde zeil. Telefonisch bereik was wel wat moeizaam. Twee keer bijna een half uur in de wacht gehangen.

Prima bedrijf, goede service en kwalitatief materiaal

Architraven en plinten (maranti gegrond en RVS) besteld. Mooi materiaal met een goede prijs/kwaliteit verhouding en goed afgeleverd. Vanwege de RVS eindstukjes een iets langere levertijd maar was het wachten waard

Prima geregeld alles duidelijk en corect

Ik heb een fijn contact met de plinten fabriek ze doen wat ze beloven wat een verademing.

Mooie producten

Alles goed alleen: 1. Bestelde product was niet op voorraad. Dit mailde iemand van het magazijn (denk ik) 2. Toch stuurde planning ons levermoment (wat niet klopte) Daarna gebeld en gevraagd of er alternatieve optie was. Daarna ging alles super. Ze leverde een iets grotere maat zonder meerkosten en communiceerden heel goed en persoonlijk over de uitlevering. Was top!

Goed bedrijf en snelle levering

goed en netjes geleverd

prima bezorging tot in huis, alleen de kit die bijgeleverd word is niet uit de koker te krijgen zo stug!

Bestelling conform geregeld en bezorgd. Bezorger was wel heel erg vroeg! Planning was tussen 9 en 12 uur, maar ik werd om 07.15 al uit mijn bed gebeld

Bestelling snel verwerkt

Helder en snelle communicatie. Bestelling lag binnen 2 dagen klaar. Je krijgt een bevestgings mail dat de bestelling klaar ligt en een mail met de vraag hoe laat je de bestelling komt ophalen. Keurig. Echter de bestelling lag niet klaar en het duurde erg lang voordat spullen afgegeven werden.

De bezorging was niet op orde...

De bezorging was niet binnen het aangegeven tijdsbestek... De bezorger heeft niet een half uur van tevoren gebeld... De bezorger was niet bereikbaar voor het hoofdkantoor... De bezorger kon het niet vinden.... terwijl er een routebeschrijving was meegestuurd. De bezorger was meer dan 2 uur te laat. Het hoofdkantoor heeft correct gehandeld door achteraf nogmaals contact te leggen. Dat wordt gewaardeerd.

Prima kwaliteit en vlotte service

De website is duidelijk en goed te bedienen. Zij reageren snel en leveren snel met een uitstekende opvolging naar de status ervan. De plinten hebben een mooie kleurkwaliteit en laten zich goed bewerken. Een aanrader.

Paar keer besteld

Mooie plinten, en altijd optijd bezorgd

Uitstekende kwaliteit!

Ik ben erg blij met de plinten van Plintenfabriek.nl! De kwaliteit en prijs zijn goed in verhouding vind ik. De grondafwerking is uitstekend en behoeft geen of nauwelijks aandacht voor het schilderen van de plinten met de definitieve laag. De bezorgkosten vielen mij mee, let wel de plinten zijn 4 meter lang, de standaard bezorgdiensten kunnen dit niet doen. De bezorgdienst van Plintenfabriek.nl heeft een speciaal ingerichte bus, zodat de plinten zo heel mogelijk aankomen. Aan het geheel was veel aandacht besteed, in combinatie met de prijs, vond ik dit één van de meest geslaagd internetaankopen wat bouwmaterialen betreft!

Mooie plinten!

Een beetje vroeg bezorgd, maar dat mag de kwaliteit en beoordeling niet drukken :-)

Correcte snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Prima plinten, snelle levering

Prima kwaliteit plinten voor een goede prijs, lak zou nog wat strakker kunnen. Snelle en correcte levereing.

De plinten zijn goed, het afleveren niet.

Helaas heeft de bezorger met de plint in m’n geschilderde en gestucte plafond 2 gaten gemaakt.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein