Makkelijk bestellen, vlotte reactie, snelle levering op datum en tijd die is toegezegd.

Overeenkomstig afspraak geleverd. Prima.

Iedereen vriendelijk ,goed geholpen . Ook door de chauffeur ,bezorger . Bedankt allemaal.

perfect geregeld

De site is duidelijk en overzichtelijk. Eenvoudig te bestellen,snelle levering en duidelijk aangegeven tijdstip van levering.

Dikke prima!

Goede prijs Na bestelling, na 3 dagen thuis.

Goede levering tegen een goede prijs.

Makkelijk te bestellen, duidelijke site. Goede prijs, correcte levering.

Goed product en precies op de juiste tijd geleverd

Super bedrijf!

De plinten zijn mooi en de levering is top! Heel fijn bedrijf!

Gewoon snel en goed!

Makkelijk bestellen. Heldere bevestiging. Transparante communicatie over de status. Aan kunnen geven hoe levering plaats moet vinden. App bericht vd chauffeur over aankomsttijd. Ergo: goed voor elkaar!

Prima,

Alles geleverd volgens de vooraf gemaakte afspraken.

Alles goed gegaan Netjes geregeld

Snel geleverd en wordt door eigen personeel gebracht

Mooie plinten, snelle levering.

Het enige minpuntje is dat ik de bestelde kit niet meteen geleverd kreeg. Dit is overigens wel meteen netjes afgehandeld na een mailtje.

netjes verzorgd

Ik heb mijn plinten online besteld en heb nog een adres wijziging na gezonden helaas was de chauffeur niet over op de hoogte gebracht. Gelukkig was de verhuizer nog op het oude adres.

Prima! Snel geleverd, Goed contact bij vragen

Bestelling gaat vlot, eenvoudig en wordt netjes afgeleverd. Erg tevreden

Perfect hebben heel erg meegedacht met mijn wensen.

Wij hadden een speciale wens om plinten te laten afkorten en dat is gedaan zonder meer kosten in ons geval.

Snel en goed geleverd, prima kwaliteit

Snel en goed geleverd, prima kwaliteit

de bestelling werd mooi op tijd geleverd. heel vriendelijk. Met dank aan de bezorger Jeroen.

Prettig behandeld

Vlot geholpen moest wel zelf mailen wanneer de levering was. Verder prima geholpen en keurig af geleverd en op tijd.

Een door mij gemaakte fout in de bestelling werd vlot opgelost en de chauffeur heeft goed meegedacht oude ene prettige manier van afleveren van de spullen. Verder werd precies geleverd wat besteld was en is alles in goede staat en oude afgesproken tijd geleverd.

Goede service,eenvoudig. Zonder gedoe Vriendelijke chauffeur die op tijd belde

Mooi bedrijf!

Hulpzaam, goede kwaliteit en prijs

Kwaliteit

Geleverde kwaliteit volgens afspraak. Ziet er keurig verzorgd uit, een aanrader!

goede kwaliteit

prijs netjes en de plinten zien er mooi uit

perfect

Zoveel keuze en kwaliteit is in de bouwmarkten niet te vinden.

Keurige plinten. Afspraken goed nagekomen.

Duidelijke website met de juiste informatie. Alles op tijd en volgens afspraak geleverd. Het zijn ook mooie plinten.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein