Prima service en levering

De plinten bezorgd op de vooraf afgesproken plaats. Je hoeft dus niet percee thuis te zijn tijdens bezorging!

gewoon goed

op tijd goed verzorgt aan huis afgeleverd

Aanrader

Prima plinten, snelle levering. Keurig op tijd volgens de mail.

Snel en veel keuze

In t weekend besteld en woensdag geleverd. Sneller dan verwacht en kan gelijk aan de slag. Top!

Eerder houten gelakte plinten besteld, dat viel mij tegen kan ze zelf beter schilderen. De pvc plakplint is echt super. Plakt goed is mooi breed en makkelijk te verwerken met een mes.

Super aardige bezorger

Prima levering volgens afspraak

Ok

Snelle levering goede kwaliteit.

uitstekend

Voor de 2de keer mijn plinten besteld bij de plintenfabriek. Erg tevreden ook over het leveren van de plinten. Top gewoon.

super

van bestelling tot levering, super !

Bestelling gedaan via de website. Werd goed op de hoogte gehouden van de levering. De levering was snel en de chauffeur belde keurig 10 minuten van te voren dat hij onderweg was. Nette aflevering. Goed product.

Snel, vriendelijke mensen

Door een stomme niet oplettende bestelling geplaatst te hebben werd het de volgende dag meteen veranderd, iets bijbetalen uiteraard (logisch ook!), daarna snel verzonden. Vandaag belde chauffeur half uur van te voren en idd op de minuut was hij er, gelukkig wilde hij mij helpen het binnen te leggen (4,8 meter alleen tillen is wat ruig). Super ervaring dus, zeker aan te raden

Aanrader, snelle levering en zeer behulpzaam

Na een aantal staaltjes te hebben aangevraagd via de website, uiteindelijk een bestelling gedaan. De bestelling werd binnen 3 dagen geleverd en ik werd vantevoren keurig gebeld door de chauffeur over de levering. Ik heb al eerder besteld bij plintenfabriek en tot nog toe ben ik zeer tevreden. Ze leveren goede kwaliteit producten tegen een betaalbare prijs en dat ook nog binnen een week!

Een goed bedrijf

Super bedrijf ! gewoon bestellen en 2 dagen heb je de bestelling in huis. En de kwaliteit is goed !

netjes keurig volgens afspraak

goede informatie, goede communicatie, kundig geleverd op de plaats van bestelling

Gemakkelijk besteld via de overzichtelijke website. Keurig bevestigd met daarin het tijdsblok van de levering. Voor de levering belde de chauffeur netjes hoe laat hij zou arriveren.

top producten

plinten met kabelgoot besteld. goede degelijke plinten.

Snel geleverd, product als verwacht

Binnen 3 dagen werden de plinten geleverd. Klein probleem met de levering, maar dat werd opgelost.

Uitstekende site, goede communicatie. Kreeg idd 2 dagen van tevoren bericht. en de chauffeur belde een dag van tevoren dat hij tussen 7.00 en 8.00 zou komen. Hij was er half 8. zodoende had ik nog even tijd om e.e.a te plannen. Hier kunnen we wat mee. Mvg Arie

top

vlotte levering en de bestelde plinten waren prima kwaliteit

top dat alles zo snel en op tijd geleverd is volgens de afspraken

het kan bijna niet beter

Snelle en goede service!

Het bestelproces was eenvoudig en de service was goed. Mooie, netjes afgewerkte plinten!

Prettig

Prettig en correct

Zoals je het zou willen

Snelle levering en goede kwaliteit

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein