Reeds eerder wat zwarte Aluminiumplinten besteld ,ik bleek toch iets tekort te hebben ,Plintenfabriek heeft hier zeer correct in meegedacht en inmiddels heb ik de plint weer binnen.

Helemaal goed

Vlotte afhandeling

Duidelijk bestellen en snelle bezorging Keurig gebeld van te voren

Duidelijke website. Enorme keuze . Snelle levering en we werden duidelijke op de hoogte van gehouden van voortgang van het hele proces

Prima geregeld allemaal

Zowel de vracht als de rest die ik zelf heb opgehaald was prima geregeld.

Gewoon top

Mooi een half uurtje van te voren een telefoontje

Netjes bezorgd

Mooie plinten

Goed product, maar lange levertijd

De Plintenfabriek levert goede producten. Er is veel keuze in soorten en maten. Je kunt zelfs lengtes van 4,88 meter bestellen, hoewel dat meer kost in de levering. Apart dat het in dezelfde bus zit als de 2,44 meter plinten. Ik vraagt je dus af waarom die toeslag betaald moet worden. Er is een schema van levertijden beschikbaar. Voor bepaalde bewerkingen zoals aflakken, is een doorlooptijd. Maar die zou ook op de website gepubliceerd kunnen worden, zodat je bij bestelling weet dat dit tussen de 10 tot 14 dagen levertijd heeft. Nu kom je daar pas na de bestelling achter. Weliswaar is de order naar mijn tevredenheid aangepast en zijn de plinten gegrond geleverd. Het geld is netjes en snel teruggestort op de rekening. De medewerker die dit voor mij heeft geregeld was welwillend en denkte mee zodat mijn project door kon gaan. Kortom, bestel gewoon twee weken van tevoren en je hebt een mooi plinten op de muur!

top geleverd!

Het uitzoeken op de site gaat zeer makkelijk ,duidelijke omschrijving. Levering ook goed. Ik raad ze iedereen aan.

Prima levering!

Snel en goed geleverd. Vriendelijke bezorger. Geleverde plinten zien er goed uit!

Goede service, snel geleverd.

Snelle levertijd en komen afspraken na.

Snelle levertijd en komen afspraken na.

Netjes en snelle levering

Alles top geregeld en netjes op tijd.

Prima tevreden

Plinten en vensterbanken besteld, communicatie was goed, wachttijden helaas zoals overal op dit moment erg lang (4 weken voor de vensterbanken) Plinten werden wel binnen enkele dagen geleverd.

Hele goede service en communicatie.

geleverd volledig volgens afspraak.

Prima geregeld.

Nette plinten en sneller geleverd dan verwacht

Waren allemaal netjes!

Tevreden

Tevreden over de geleverde producten en dat we eerst samples kunnen krijgen. Alleen bizar hoge bezorgkosten buiten proportie!

Goede service en communcatie

Snelle service, nette communicatie van chauffeur bij afleveren

Prima bedrijf, mooi product, snelle levering

Product en levering zoals beschreven, ondanks de drukte geen extra levertijden!

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. eerlijk, duidelijk en volgens afspraak.

Website is duidelijk en volledig. Een bestelling is snel geplaatst. Wel jammer dat er geen korting wordt gegeven over nabestellingen.

goed en vlot geregeld

Snelle en goede levering

Super overleg over de levering.

Prima volgens afspraak geleverd

Vooraankondiging was goed per mail. Chauffeur belde keurig een half uurtje voor aflevering.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein