Plinten zijn netjes en zijn tijdig geleverd.

Bij de plintenfabriek een bestelling gedaan in de showroom. Kon de materialen direct meenemen. Zeer vriendelijke medewerkers.

Superservice

Super service

Prima materiaal en service

Ik ben zeer tevreden

Ik ben erg blij met mijn plinten staat er super en heel mooi. Bedankt

Zowel de aankoop als de hele afhandeling en bezorging was gemakkelijk, klantvriendelijk en snel.

Na eerst de proefstukjes gratis te hebben mogen ontvangen, de plinten besteld. Naar onze vreugde waren ze eerder gereed dan aangegeven.

Dik tevreden

Goede communicatie en nettjes afgeleverd op de afgesproken plek en keuze genoeg kwa assortiment

Wederom top!

3e keer bij deze winkel besteld. Goede communicatie en topplinten weer.

Goeie snelle service

Binnen 2 weken geleverd, keurig van te voren gebeld. Snelle reactie op mail.

goed.

Snelle levering. Ruime keuze. Klantvriendelijk geholpen.

Mooieplinten pvc

Heel goed in het verstek zagen plaatsen van de plinten met montage lijm heel gemakkelijk je kan het niet zien dat het PVC is het ziet er naar uit als steen plinten

Positief

Op alle vlakken een positieve ervaring

goede voorlichting en het ligt klaar op de afgesproken tijd

Goed werk snel

Besteld enkel kunnen ophalen. Groetjes joop

Beloven wat ze zeggen.

Snelle levering alles geleverd volgens planning

Goede website bestelling goed afgeleverd volgens plan

Zeer goede afspraken je wordt vooraf goed ingelicht wanneer de levering plaats vindt bij het plaatsen van een mail zeer vriendelijke antwoorden terug van het personeel en een vriendelijke joviale chauffeur alles correct geleverd moest ik in de toekomst nog iets nodig hebben koop ik bij jullie. Vriendelijke groeten Marina

Plinten waren zoek.

Geen track en trace ontvangen dat ze geleverd zouden worden. Ook geen briefje in de brievenbus of iets dergelijks. Tot dat na 3 dagen een buurtbewoner mij aanspreekt dat de plinten bij zijn bedrijf liggen aan het begin van de straat.

Goede informatie, duidelijk, snel

Snelle levering en netjes geholpen ter plaatse!!

Goed geregeld

Prima levering

Doen wat ze beloven, goede service!

Prima sevice

Goed geholpen en snel, ben tevreden ook over de plinten.

Klasse

Stipt op tijd, artikelen keurig verpakt zodat er geen schade ontstaat aan plinten, kwalitatief zeer goed

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein