Positief

Op alle vlakken een positieve ervaring

goede voorlichting en het ligt klaar op de afgesproken tijd

Goed werk snel

Besteld enkel kunnen ophalen. Groetjes joop

Beloven wat ze zeggen.

Snelle levering alles geleverd volgens planning

Goede website bestelling goed afgeleverd volgens plan

Zeer goede afspraken je wordt vooraf goed ingelicht wanneer de levering plaats vindt bij het plaatsen van een mail zeer vriendelijke antwoorden terug van het personeel en een vriendelijke joviale chauffeur alles correct geleverd moest ik in de toekomst nog iets nodig hebben koop ik bij jullie. Vriendelijke groeten Marina

Plinten waren zoek.

Geen track en trace ontvangen dat ze geleverd zouden worden. Ook geen briefje in de brievenbus of iets dergelijks. Tot dat na 3 dagen een buurtbewoner mij aanspreekt dat de plinten bij zijn bedrijf liggen aan het begin van de straat.

Goede informatie, duidelijk, snel

Snelle levering en netjes geholpen ter plaatse!!

Goed geregeld

Prima levering

Doen wat ze beloven, goede service!

Prima sevice

Goed geholpen en snel, ben tevreden ook over de plinten.

Klasse

Stipt op tijd, artikelen keurig verpakt zodat er geen schade ontstaat aan plinten, kwalitatief zeer goed

De plinten zijn mooi op tijd geleverd. Ziet er goed uit. Moet ze nog bevestigen, maar een eerdere ervaring in het huis van mijn zoon was goed. Ik neem aan dat het nu ook goed komt.

1 dag later kon ik het al ophalen.

Niet tevreden

Plinten niet helemaal mooi mee gekregen. Hoekpunten niet mee gelakt. Niet tevreden over de aflever service.

De plinten zijn prima, alleen de bezorging liet te wensen over.

Zouden tussen 10.00 en 14.00 bezorgd worden en ik zou een half uur tevoren door de chauffeur gebeld worden. Om 15.00 uur nog niks gehoord en om 16.00 uur ook nog niet. Er bleek vertraging in de bezorging te zijn en de chauffeur zou elke klant hierover gebeld hebben. Wij zijn daar echter niet over gebeld. Om 16.45 uur stond de chauffeur onaangekondigd voor de deur. Dus de communicatie m.b.t. de bezorging kan beter.

Volgens afspraak gewerkt

Zoals het hoort

Klantvriendelijk

Goede kwaliteit

Mdf plinten besteld en afgehaald. Was snel geregeld.

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling, netjes verpakt zodat er geen beschadigingen zijn.

Vlotte afwikkeling en levering van de gedane bestelling

Mooi product en goede communicatie

De plinten die ik besteld had waren niet leverbaar maar er werd met ons meegedacht en een goed alternatief geboden. Snelle levering volgde door een vriendelijke bezorger.

Gegronde glaslatten

Goed gecommuniceerd over de levering (datum, tijd, plaats) en ook een attente bezorger

Kwaliteit

Leveren kwaliteit en komen de afspraken altijd na. Top bedrijf!

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein