Goed snelle levering

Vlotte levering volgens afspraak.

Controleer goed de levering. Helaas zat in de stapel 1 gebroken exemplaar.

Snel geleverd. Mooie kwaliteit plinten.

Snel geleverd!

Levering van een bestelling plinten ging sneller dan gedacht!

Snelle service, vriendelijk personeel, alles geleverd.

Uitleg op website over plaatsen plinten was duidelijk en volledig. De bestelling werd keurig geleverd binnen de aangegeven periode en afgeleverd door een zeer vriendelijke chauffeur. Alles werd in één keer geleverd en aanbrengen plinten verliep vlot.

Top service!

We zijn tevreden met de geleverde materialen, alles is netjes geregeld!

Zeer goed, correcte behandeling.

Een uitstekend product,ruime keus

Prettig zaken doen, Correcte communicatie . Netjes verzorgd.

Vlotte afhandeling

Binnen afgesproken tijd geleverd,prima uitleg en de plinten waren goed verpakt

snelle verwerking en vlotte leveribg

makkelijke website, goed te bestellen en daarna levering binnen 4 dagen van plinten in grondverf. Chauffeur belt half uur van te voren dat hij eraan komt.

Klantgericht

Soepele bestelprocedure, genegen om een proefmonster te zenden waardoor ik daarna een bestelling kon plaatsen.

Snelle levering.

Goed en snel

Ben zeer tevreden

Wordt goed gecommuniceerd over order en leverijd. Chauffeur belt vantevoren.

Plinten zijn prima, lengte keuzes zijn beperkt

Plinten zijn prima, lengte keuzes zijn beperkt Levering was netjes en conform afspraak

Helemaal prima

Snelle levering en prima spullen. Niks op aan te merken

Correct en stipt

Prima afhandeling van mijn online bestelling

Handige website, gemakkelijke werkwijze, perfecte service.

Showroom geeft duidelijk beeld en inzicht van de mogelijkheden. Laad en losplek (in geval van ophalen) beetje krap, wat druk en chaotisch. Verder personeel als klantgericht en vriendelijk ervaren. Top.

Mooi en super snel

Nette plinten voor een redelijke prijs

Uitstekende service

Plinten zijn van zeer goede kwaliteit. Uitstekende service van Plintenfabriek dat de in eerste instantie bestelde gegrondverfde plinten konden worden geruild voor 1 x W. afgelakte plinten. En nog snel geleverd ook door eigen bezorgdienst.

Mooie plinten.

Snel en goed geleverd mooie plinten.

mooie uitgebreide collectie en snelle levering

prima geregeld

prima geregeld

Supersnelle levering

Keurig bezorgt en supersnel

prima gedaan !

Dacht iets verkeerd te hebben gedaan een gemaild. Direct antwoord dat alles goed gedaan was. Aardige chauffeur die bestelling bracht en zelfs nog bedankte voor de order. Kom je niet vaak meer tegen.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein