snelle levering, klantvriendelijk en professioneel

In de showroom plinten uitgezocht en besteld. Netjes ontvangen en geholpen. Kreeg kopje koffie aangeboden. Vlotte levering en vriendelijk personeel. En mooie plinten in de gewenste kleur!

wat ik verwachte

mooie plinten en snelle levering

Zeer vlotte en vriendelijke mensen!

De gewone houthandel kon mij niet helpen met bepaalde afmetingen van een plint. De plintenfabriek kon mij het juiste aanbieden en daarmee ben ik heel goed geholpen!

Snelle en stipte levering, goed product.

Mooie kwaliteit

Goede afspraken

Mooie plinten en snel geleverd

Wij hebben voor rechte plinten gekozen van 12 cm hoog en vooraf laten verven. Wij zijn zeer tevreden met deze plinten en zouden zo weer bij de plintenfabriek bestellen ook omdat ze snel kunnen leveren.

Mooi met de hoekstukken, past goed

Ga meer bestellen

Na 1 week nog geen reactie op mijn mailtje gehad.

Verkeerde lijsten zijn bij mij geleverd. Ik heb er over gemaild of deze omgeruild kunnen worden. Maar heb na 1 week nog geen reactie gehad.

Snel en volgens afspraak geleverd

Erg goed

Makkelijk te bestellen, snel geleverd volgens afspraak

Makkelijk te bestellen, snel geleverd volgens afspraak

Klantgericht en ze denken na!

Twee keer een bestelling geplaatst met verschillende maten voor de uitsparing. De laatse keer had ik een fout gemaakt, maar door een telefoontje van een medewerker is voorkomen dat ik een bestelling van dik 400 euro kon weggooien!! Ik was dus erg blij met deze medewerker die kritisch naar mijn bestelling keek! Mm en CM worden namelijk snel door elkaar gehaald!!

netjes en goed zoals op internet aangegeven geleverd.

zie hier boven

Goed geregeld en betrouwbaar

Als wij de volgende keer weer plinten nodig hebben zou ik ze zo bestellen bij De Plintenfabriek. Prijs kwaliteit is in goede verhouding en alles prima geregeld. Makkelijker kan niet

Goed geregeld

Vlotte levering

Vlotte levering binnen termijn zoals aangegeven op de website. Wat jammer is, is dat er hier een daar wat lichte beschadigingen op de plinten zitten en in 1 van de plinten een deuk.

Goede en snelle communicatie

Fijne en duidelijke bestel site

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke website. Per abuis een verkeerd e-mail ingevuld en kreeg gelijk een telefoontje omdat ze dit zelf al dachten. Dus zeer attent. Snelle levering en de chauffeur belt netjes als die onderweg is om te leveren.

Levering netjes volgens afspraak.

Netjes volgens afspraak geleverd. Nette prijzen en producten!

Levertijd iets langer dan voorspeld, kwaliteit is prima.

TOP

Een goede klantenservice. Ze weten meteen wie je bent en hebben alle info om je te helpen. Al het personeel waar ik contact mee heb gehad was erg vriendelijk. Goed bezig!

Snelle en nette levering

Goede communicatie en levering ging prima!

Mooie en strakke plinten

Mooie nette plinten geleverd! En in een snelle tijd.

Netjes afgeleverd

Niet de gewenste kwaliteit in relatie tot de prijs

Geachte meneer,mevrouw, Wanneer ik €314,- moet betalen voor een vensterbank verwacht ik een hogere kwaliteitstandaard dan een gelijkwaardig produkt wat ik voor minder dan €100,- kan kopen in de bouwmarkt. Bijv een vensterbank van het merk Cando. Het gaat om factuurnummer; PF-F1748713 Mvg, Erjan Leffers.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein