Fantastisch!

Mijn ervaring met de plintenfabriek is zeer positief. Het bedrijf denkt goed met je mee en is makkelijk bereikbaar. Reageert snel op vragen via de mail en Ging zeer coulant om met een bestelfout van mij.

Makkelijk bestelen, duidelijke communicatie over levering. Half uurtje vooraf gebeld en alles netjes en compleet afgeleverd.

Mooie plinten

De ervaring met jullie is dat ik wel gebeld hebt met jullie dat ik het raar vind dat als je plinten besteld dat er niet bij staat wanneer de leveringsdatum is voor je betaald hebt. Zelfs daarna nog niet.. pas nadat ik gebeld had hoorde ik dat er 21 weekdagen overheen ging. Dat moeten jullie wel eerlijk zeggen tegen de mensen,zodat je dan zelf nog kan beslissen of je ze dan bij jullie besteld of nog ergens anders. De plinten zelf zijn prachtig dus dat is oke

Geen klachten. Netjes alles thuis ontvangen en de kpantenservice was ook behulpzaam. Ik raad het bedrijf zwker aan.

Mooie plinten en niet duur

Snel geleverd en niet duur

Klantvriendelijk, snelle levering en mooie plinten.

Van Harte aan te bevelen, pluimpje.

Super service!

Snelle levering en prima communicatie

Aanrader!

Mijn bestelling was op verzoek sneller klaar dan gepland zodat ik niet in problemen kwam met andere afspraken. De plinten waren keurig verpakt en bij het ophalen werd ik netjes en snel geholpen. De bestelling klopt helemaal en de plinten zien er heel mooi afgewerkt uit.

Mooie plinten

Op zich goeie service. het leveren van de plinten mocht wel sneller. En ik vindt het jammer als je net wat tekort hebt. Dat je weer de volle mep moet betalen aan verzendkosten. Als je ze dan na twee dagen krijgt ,kan ik er meer mee leven. Aangezien jullie plintenfabriek heten. Verwacht ik eigenlijk dat jullie ze op voorraad hebben en meteen kunnen leveren aangezien je best veel betaald aan verzend kosten.

Mooi en vlug op tijd bezorgd.

Netjes thuis gebracht en de plinten netjes binnen gelegd. Fijne en vriendelijke chauffeur.

Na opdracht de bestelling aangepast hetgeen door de afdeling verkoop adequaat is opgepakt.

opnieuw geheel naar tevredenheid en verwachting

duidelijke website, snelle levering

goed niks op aan te merken

gewoon makkelijk besteld, en thuisbezorgt. met een briefje aan de deur omdat ik zelf niet thuis was. en netjes gedaan wat ik vroeg dus helemaal goed.

Alles in één keer netjes geleverd.

Bij plintenfabriek een hoeveelheid plinten, architraven en neuten besteld. De bestelling is compleet en netjes afgeleverd. De chauffeur belt netjes een half uur van te voren!

Snelle goede service

Goede producten snel geholpen en aardige mensen

Tevreden

We konden stukjes proefplinten bestellen waardoor we tot een goede keuze konden komen. Snelle service. Goede kwaliteit.

Prima levering en snel.

Prima levering en snel.

Mooi product jammer dat ik niet de juiste kleur heb gekozen. Kwaliteit van het product is zeer hoed

Heb nu een nieuw monster aangevraagd als dit beter van kleur is hoop ik dat ik mijn product om mag ruilen

Erg goede service

Er was een plint van 18mm geleverd. Na 1 mailtje alles geregeld en snel nageleverd. Komt nog bij dat ik 2 gratis eindstukjes kreeg meegeleverd, deze was ik in de oorspronkelijke order vergeten te bestellen. Dikke pluim.

kwaliteit, flexibel en snel/

Zondag avond een lengte plint besteld en maandag morgen vroeg kreeg ik al bericht dat de bestelling afgehaald kon worden.

Super service

Zeer snel en prettig geholpen.

Was uitstekend

Vanaf de bestelling is goed gegaan zeer te vreden

Goed bedrijf met correcte afhandeling

Tevreden de bereikbaarheid, contact en aflevering

perfect

volgende keer weer.

Hele goede service, goede informatie en advies. Blij met onze aankoop.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein