Alles in één keer netjes geleverd.

Bij plintenfabriek een hoeveelheid plinten, architraven en neuten besteld. De bestelling is compleet en netjes afgeleverd. De chauffeur belt netjes een half uur van te voren!

Snelle goede service

Goede producten snel geholpen en aardige mensen

Tevreden

We konden stukjes proefplinten bestellen waardoor we tot een goede keuze konden komen. Snelle service. Goede kwaliteit.

Prima levering en snel.

Prima levering en snel.

Mooi product jammer dat ik niet de juiste kleur heb gekozen. Kwaliteit van het product is zeer hoed

Heb nu een nieuw monster aangevraagd als dit beter van kleur is hoop ik dat ik mijn product om mag ruilen

Erg goede service

Er was een plint van 18mm geleverd. Na 1 mailtje alles geregeld en snel nageleverd. Komt nog bij dat ik 2 gratis eindstukjes kreeg meegeleverd, deze was ik in de oorspronkelijke order vergeten te bestellen. Dikke pluim.

kwaliteit, flexibel en snel/

Zondag avond een lengte plint besteld en maandag morgen vroeg kreeg ik al bericht dat de bestelling afgehaald kon worden.

Super service

Zeer snel en prettig geholpen.

Was uitstekend

Vanaf de bestelling is goed gegaan zeer te vreden

Goed bedrijf met correcte afhandeling

Tevreden de bereikbaarheid, contact en aflevering

perfect

volgende keer weer.

Hele goede service, goede informatie en advies. Blij met onze aankoop.

Mooi product...beveel t zeker aan!

Bestellen op de website ging eenvoudig. Bevestiging, communicatie en informatie via email was zeer duidelijk. Bezorging: bezorger kwam op afgesproken dag en belde netjes 30 min voor aankomst. Aflevering verliep vlot / aardige bezorger. Materiaal: MDF plinten (alles 2x in de grondverf wit) kwam onbeschadigd aan en hebben een mooie deklaag wat t afschilderen vergemakkelijkt. Wij zijn erg tevreden!

Goed geregeld

Snel

Al meerdere malen plinten gekocht bij plintenfabriek.nl. Wij zijn heel tevreden over het product, bereikbaarheid en klantenservice.

snel en goed geholpen

gebeld en kon het gelijk ophalen

Professionele ervaring

Prettig contact, snelle levering, bezorging klasse!!

niet geheel tevreden

Van de ontvangen hoeklijnen 18x18 was eentje geheel niet geschaafd en een zijde dus heel ruw. Dit moet degene die het heeft ingepakt ook hebben geconstateerd. Van een tweede zending was een hoeklijn op de hoek in de lengte geheel geknapt dus onbruikbaar. gelukkig had ik over-lengte gekocht maar toch!! dit moet eerst gebeurd zijn anders was de andere hoeklijn van de verpakking ook stuk geweest.

Prima en goed

Netjes en volgens opgegeven maten 3 weken levertijd incalculeren.

correcte levering volgens afspraak

snel en correcte levering.

Goed product goeie levering

Mooi materiaal, strak in kleur en op tijd gekeverd

Prima materiaal, op tijd geleverd, verpakking kan beter want er waren twee plinten beschadigd. Inmiddels heb ik voldoende plinten maar zal jullie zeker aanbevelen!

Goede ervaring

Goede afspraken, goede verzorging en nette bezorging. We zijn tevreden

Prima prdukt, prima levering en uitstekende communicatie

Alles verliep volgens plan. Afspraken nagekomen door het bedrijf. Ik kan dit iedereen aanraden en zal in de toekomst geen seconde aarzelen om deze mensen weer te benaderen als ik iets nodig heb.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein