Super service

Super service, zelfs voor 1 plint van 4880 mm Even zelf ophalen en werd tot verrassing zelfs even op maat gezaagd. Toppers !!

Goede producten, snelle service.

Doen wat ze beloven

Mooie kwaliteit plinten en keurig op tijd geleverd. Klein puntje van aandacht is de extra kosten die in rekening worden gebracht voor plinten van 4880mm lengte. Deze komen met dezelfde bestelauto als de kortere plinten, wellicht is het iets meer werk met laden (met twee man), maar toch. Het is maar een klein bedrag maar ik zou het weglaten.

Goede en snelle service

Kon de volgende dag mijn bestelling al ophalen

mooie plinten op de afgesproken tijd geleverd, heel tevreden

Kwalitatief goede plinten

Een 8 omdat we na een maand zelf contact op moesten nemen, we kwamen erachter dat de bestelde plinten niet op voorradig bleken. Andere plinten besteld, alles is prima verlopen en we zijn er blij mee. Als we weer eens plinten nodig hebben bestellen we graag weer opnieuw!

uitstekende service bij levering

Transporteur belde tot twee keer toe om te melden dat hij 15 tot 30 minuten later zou komen. Dat ik niet opnam is mijn fout, maar de service was top!

Volledig aan de verwachting voldaan!

Super tevreden van begin tot het eind!

Snelle levering en goede communicatie

top, goed geregeld

snelle levering, gebeld wanneer ze kwamen, kan niets anders zeggen dan : top!!!

Super service en topkwaliteitsproducten

Het is lastig om in coronatijd bouwmaterialen aan te komen. Gelukkig was er de mogelijkheid om de items af te halen wat voor ons echt de oplossing was. De producten waren van goede kwaliteit en we zijn blij met de service die we kregen. Als we weer iets nodig hebben komen we zeker terug!

perfecte kwaliteit en stipte levering

perfecte kwaliteit en stipte levering

Mooie strakke plint, mooi gelakt.

De gezaagde hoekjes waren bij een paar plinten beschadigd. Zou beter beschermd moeten worden bij het transport, zeker bij lengtes van 4,88.

Men had een tube lijm vergeten. Na mijnmailtje was deze de volgende dag in huis. Super

Mooie plinter

Duidelijke correspondentie

Fijn om zaken mee te doen.

Duidelijke site en gemakkelijk te gebruiken. Goede informatie over de bestelling via de mail. Duidelijke informatie over de aflevering. Dat er even gebeld wordt voordat ze komen, handig. Aardige chauffeur. Ik dacht , toen de chauffeur al weg was, dat mijn aflevering niet klopte, toen heb ik gebeld daarover. De meneer handelde dat duidelijk en netjes af. Fijn. Met een vriendelijke groet van Saskia Stuiver, Baaksebeek 37 Zwolle

Goed en snel

Snelle levering. Klantenservice was best lastig te bereiken. Maar uiteindelijk via mailcontact snel, vriendelijk en goed geholpen.

plinten voldeden meer dan mijn verwachting

plinten voldeden meer dan mijn verwachting

Snelle levering! Top!

Snelle levering, top!

Correct

Goede site, overzichtelijk, keuze, tips & trick en men doet wat men beloofd. De leveringstijd was wat lang, zeker als je er voor moet betalen.

prima kwaliteit, goede service, strak geregeld

prima kwaliteit, goede service, strak geregeld

prima service.

vlotte afhandeling, prima service en vriendelijk personeel. De chauffeur heeft me geholpen om mijn 5 meter lange plinten 4 hoog via de trap naar ons appartement te brengen.

Prima op tijd geleverd

Prima producten. Ik had alleen te weinig kraalplinten besteld en dan vind ik de leveringskosten te veel om er nog een paar bij te bestellen.

Uitstekend geholpen! Product ook prima!!

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein