Goede levering mooie plinten!

Goede plinten, goede communicatie en vriendelijke bezorging

Mooie plinten en snelle levering

Wij hadden hoge plinten nodig met voldoende ruimte om kabels weg te werken. Plinten fabriek heeft een ruime keuze daarin. Bovendien gekozen voor een plint lengte van 488cm waardoor het aantal jaren beperkt kon blijven.

Goede service, Mooie plinten.

Precies wat we nodig hadden voor ons nieuwe huis. Snel geleverd en mooie hoge plinten.

Betrouwbaar bedrijf

We hebben een goede ervaring, kregen eerst keurig een aantal opgevraagde staaltjes. Hierop konden we een keuze maken en de bestelling ingeven. Doorlooptijd was mooi binnen de aangegeven marges, en levering was volgens afspraak. Kwaliteit is (tot nu toe, het zit nu een paar dagen) goed. Bij het zagen moet je oppassen dat de verf er niet afschilfert aan de randen, maar dat is altijd. Wij zijn tevreden klanten, het voldoet zeker aan de verwachting. Fijne extra service vinden wij de montage-video!

Mooi product, perfecte levering.

Prima service en snel gereed om af te halen

Zondagavond besteld en maandagochtend melding dat de bestelling gereed is om af te halen. Jammer dat bij het afhalen de bestelling nog moet worden 'klaargezet'. Verder niets dan lof over het geleverde (standaard) product

goede communicatie

Je wordt goed geinformeerd over de status van je bestelling

Super tevreden. Van bestelling tot en met aflevering!

Snelle levering. Chauffeur belt half uur van tevoren. Prima afspraak. Mooie kwaliteit plinten!

Snelle levering en prima product

Bestel volgende keer weer bij plinten fabriek

Dik tevreden!

Overzichtelijke site, duidelijk keuzes, prima levering en blij met het materiaal.

Product volgens omschrijving; snelle levering

Product volgens omschrijving; snelle levering

Zeer goede service

Duidelijke website en ruime keuze aan plinten.

prima informatie/snelle levering

snelle correcte levering

Gewoon goed afgeleverde bestelling

Heldere site om te bestellen en dan ligt het spul gewoon netjes klaar.

Uitstekend!

Snelle levering, goede kwaliteit!

Goede en duidelijke communicatie en snelle bezorging

Goede en duidelijke communicatie en snelle bezorging

Fantastisch verlopen allemaal.

Website duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk bestellen, ook mooi dat jullie gelijk de benodigde kit/lijm berekenen. Duidelijk op de hoogte gehouden over verloop bestelling en levering producten.

Goede service, goed product

Correcte service. Na bestelling goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Op de dag van levering half uur van tevoren gebeld door de chauffeur en keurige levering. Kortom: aanrader!

Super snel geregeld, flexibel en goede prijs kwaliteit verhouding

Super geregeld, goede kwaliteit

De chauffeur kwam, alles was netjes in gepakt, voor dat hij hier was belde hij om te zeggen dat hij eraan kwam. Het werd netjes naar binnen gebracht en alles was in geseald.

Producten top, levering top!

Koplatten voor de kozijnen besteld. Er was vertraging van zeker een week! Contact opgenomen met de plintenfabriek en hun dachten erg goed mee om het toch zo snel mogelijk te leveren, en dat was gelukt!

Duidelijke website

Veel te krijgen en producten goed te vinden op de website. Ook een snelle levering.

Prettig

Goed geadviseerd en goede/ snelle service

Plinten kwamen op afgesproken tijd binnen, waren ook telefonisch goed bereikbaar

Lengte van de plinten 4,88 was de reden om hier te bestellen, was niet de goedkoopste. Wel goed bereikbaar en tijdige levering.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein