Mooie strakke plint, mooi gelakt.

De gezaagde hoekjes waren bij een paar plinten beschadigd. Zou beter beschermd moeten worden bij het transport, zeker bij lengtes van 4,88.

Men had een tube lijm vergeten. Na mijnmailtje was deze de volgende dag in huis. Super

Mooie plinter

Duidelijke correspondentie

Fijn om zaken mee te doen.

Duidelijke site en gemakkelijk te gebruiken. Goede informatie over de bestelling via de mail. Duidelijke informatie over de aflevering. Dat er even gebeld wordt voordat ze komen, handig. Aardige chauffeur. Ik dacht , toen de chauffeur al weg was, dat mijn aflevering niet klopte, toen heb ik gebeld daarover. De meneer handelde dat duidelijk en netjes af. Fijn. Met een vriendelijke groet van Saskia Stuiver, Baaksebeek 37 Zwolle

Goed en snel

Snelle levering. Klantenservice was best lastig te bereiken. Maar uiteindelijk via mailcontact snel, vriendelijk en goed geholpen.

plinten voldeden meer dan mijn verwachting

plinten voldeden meer dan mijn verwachting

Snelle levering! Top!

Snelle levering, top!

Correct

Goede site, overzichtelijk, keuze, tips & trick en men doet wat men beloofd. De leveringstijd was wat lang, zeker als je er voor moet betalen.

prima kwaliteit, goede service, strak geregeld

prima kwaliteit, goede service, strak geregeld

prima service.

vlotte afhandeling, prima service en vriendelijk personeel. De chauffeur heeft me geholpen om mijn 5 meter lange plinten 4 hoog via de trap naar ons appartement te brengen.

Prima op tijd geleverd

Prima producten. Ik had alleen te weinig kraalplinten besteld en dan vind ik de leveringskosten te veel om er nog een paar bij te bestellen.

Uitstekend geholpen! Product ook prima!!

Goede levering mooie plinten!

Goede plinten, goede communicatie en vriendelijke bezorging

Mooie plinten en snelle levering

Wij hadden hoge plinten nodig met voldoende ruimte om kabels weg te werken. Plinten fabriek heeft een ruime keuze daarin. Bovendien gekozen voor een plint lengte van 488cm waardoor het aantal jaren beperkt kon blijven.

Goede service, Mooie plinten.

Precies wat we nodig hadden voor ons nieuwe huis. Snel geleverd en mooie hoge plinten.

Betrouwbaar bedrijf

We hebben een goede ervaring, kregen eerst keurig een aantal opgevraagde staaltjes. Hierop konden we een keuze maken en de bestelling ingeven. Doorlooptijd was mooi binnen de aangegeven marges, en levering was volgens afspraak. Kwaliteit is (tot nu toe, het zit nu een paar dagen) goed. Bij het zagen moet je oppassen dat de verf er niet afschilfert aan de randen, maar dat is altijd. Wij zijn tevreden klanten, het voldoet zeker aan de verwachting. Fijne extra service vinden wij de montage-video!

Mooi product, perfecte levering.

Prima service en snel gereed om af te halen

Zondagavond besteld en maandagochtend melding dat de bestelling gereed is om af te halen. Jammer dat bij het afhalen de bestelling nog moet worden 'klaargezet'. Verder niets dan lof over het geleverde (standaard) product

goede communicatie

Je wordt goed geinformeerd over de status van je bestelling

Super tevreden. Van bestelling tot en met aflevering!

Snelle levering. Chauffeur belt half uur van tevoren. Prima afspraak. Mooie kwaliteit plinten!

Snelle levering en prima product

Bestel volgende keer weer bij plinten fabriek

Dik tevreden!

Overzichtelijke site, duidelijk keuzes, prima levering en blij met het materiaal.

Product volgens omschrijving; snelle levering

Product volgens omschrijving; snelle levering

Zeer goede service

Duidelijke website en ruime keuze aan plinten.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein