Kijken-informatie inwinnen-kiezen-bestellen-geleverd krijgen

Omdat ik mijn indruk in een zin moest beschrijven heb ik maar wat punten neergezet. Na een verbouwing bij ons, we hebben plavuizen gekregen moesten er natuurlijk wel plinten komen. Dus via Google kwam ik al gauw bij “de Plintenfabriek” terecht. Na wat over de site gesurfd te hebben heb ik een aantal gratis proefstukjes besteld. Toen dezen met de post werden bezorgd konden we een weloverwogen keuze maken, uiteindelijk kozen we tóch voor een andere kleur als we in eerste instantie in gedachten hadden! Dus het aanvragen van een paar proef plintjes is zeker een aanrader. Na onze keuze nog een mail naar Plintennfabriek gestuurd over hoe de plinten in de hoeken te maken. Netjes een mail terug gehad over verstekzagen en hoe te werk te gaan. Dus de benodigde meters plint besteld, eenvoudig met IDeal betaalt. Na een paar weken (maar dat komt door Corona!) werden de plinten én de bijbestelde bevestigingslijm netjes aan huis, bij de deur afgeleverd. Dus vanaf het moment van de eerste keer kijken tot de bezorger bedanken voor het leveren heb ik geen enkel minpuntje kunnen vinden

Prima gegaan en tevreden

Prima en volgens verwachting

Veel keuze. Bestellen gaat vlot en gemakkelijk. Geen "volgende dag" levering maar ik vind dat je dit ook niet kunt verwachten gezien de lengte (440cm) komen de plinten met een apart transport. Op de dag van transport binnen het aangegeven tijdsblok geleverd waarbij de chauffeur netjes belde dat hij over 20 minuten voor de deur stond. Plinten zijn ook even binnen neergelegd. Top.

Gemakkelijk besteld

Snel, kwaliteit, goede prijs

Ondanks corona snelle levering van de bestelde plinten. Kwaliteit van de plinten is prima, voor een goede prijs.

goed geregeld

goed geregeld

Goede ervaring met de Plintenfabriek

Alles volgens afspraak

Toplevering en dito service!

Zeer vlotte en nette levering te Ravenstein! Een grote pluim waard!

Prima service!

Vriendelijk en prima service!

Goede service en levering

Snel, goedkoop en goed.

Snel, goedkoop en goed.

Alles volgens planning super bedrijf

Er is geleverd wat ik verwacht had.

Perfect geregeld!

Plinten online besteld en direct dezelfde dag kunnen ophalen.

Goede levering

Goede levering echter mag men zich iets beter aan de corona voorschriften houden (mondkapjes)

Supersnelle levering!

Levering was snel en de plinten zijn precies zoals afgesproken gelijk mooi in de lak! Ik kan ze gelijk monteren scheelt een hoop schilder werk! Super blij mee!

Kwaliteit, levering en prijs zoals het hoort!

Helemaal naar wens

Op tijd geleverd, prachtig stukje hout, kortom ... perfect!

Prima prijs kwaliteit verhouding

Prima werk

Prima, duidelijk en snel

Zie boven

Eeg mooie plinten en perfecte bezorging!

Prima meegedacht afhaal adres was niet geheel duidelijk, maar uiteindelijk gelukt

prima hoor, duidelijke afspraken

Duidelijk en snel

Alles volgens afspraak geregeld. Duidelijk wanneer leveren en even een belletje, voordat de chauffeur hier was.

goed en snelle service vriendelijk

goed en snelle service vriendelijk onthaal op afhaal locatie, goede afwerking van factuur

Opzich prima

Bestelken ging makkelijk, werden goed op de hoogte gehouden, vind levering ietwat lang duren voor standaard plinten, en bezorgkosten erg hoog.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein