Komen het beloofde na

Zie bovenstaande

Helemaal top , zowel in de showroom als met het bezorgen

Goeden communicatie levering prima, half uur voor levering gebeld.

Was ik bestelde en op tijd

Goed product, goede service tegen een scherpe prijs

Vorige week een aantal plinten besteld, en ik ben er heel tevreden over. Na de bestelling heb ik nog contact met ze gehad en ze adviseerde mij om een andere afwerking te kiezen. Dit was nog voordeliger ook en het verschil werd ook netjes terug gestort. Producten zijn ook van een goede kwaliteit.

Top producten, prima prijs, snel geleverd!

Top producten, prima prijs, snel geleverd!

duidelijk en professioneel

Voor de 2e keer plinten en toebehoren besteld. Nu laten bezorgen, Alles naar wens verlopen,

Een zeer goede ervaring

Makkelijk bestellen, goede informatie wanneer je een bestelling geplaatst hebt. Duidelijke communicatie. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Goed contact, mooi materiaal.

Bestelling wijzigen, geen probleem. Duidelijke informatie over levering. Sneller dan aangegeven op de website. Goede en zeer snelle reacties op mailtjes. Top.

dik voor mekaar.

dik voor mekaar.

Wat er verwacht mag worden

Punctueel Goede kwaliteit Snel

Prima snelle levering en goed service

Netjes een half uur voor levering een belletje dat ze er aan komen. Erg netjes.

Plinten volgens afspraak geleverd, keurig vooraf gebeld, prima. Jammer dat de eveneens bestelde montagekit er niet bij zat. Zou volgens de chauffeur nageleverd worden. Kwam ook een mailtje over. Nog geen kit en mail gezien. Wacht nog even af.

top bedrijf

goede kwaliteit en snelle levering vriendelijke transporteur,

Top plinten

Raad ik iedereen aan mooi afgewerkt

Mooi optijd geleverd

Netjes , op tijd , beleefd

Goede website, snelle levering, duidelijke communicatie

Goede website, snelle levering, duidelijke communicatie

Kwaliteit en afhandeling correct, levertijd langer als verwacht.

Afwerking, contact en bezorging erg vriendelijk. Alleen levertijd was langer dan ik verwacht had. Voor de rest top kwaliteit, prima service en vriendelijke bezorger

Goede website en snelle levering

Tweede keer besteld en beide keren erg tevreden.

Goed geregeld!

Prima en klantvriendelijk bij het afhalen van plinten

Geweldige service en zeer snelle levering

Uw vraag om uw service nog te verbeteren, er is naar mijn mening niets meer te verbeteren

goede automatisering, heldere opgaves mogelijk, snelle afwikkeling.

goed. alleen zou de leveringstijd moeten worden aangeven voordat akkoord wordt gegaan met de bestelling.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein