Goed product en prima service

Het was maar een kleine bestelling. Deze werd adequaat en snel afgeleverd. Plafondlijsten waren goed afgewerkt en direct te gebruiken.

Ruime keus uit mooie plinten en zeer goede service!

Je kan echt alle soorten en maten plinten vinden. Wat ik super vindt is dat de plintenfabriek ook plinten kan afleveren die langer zijn dan de maximale lengte bij andere aanbieders. Ook is de uitleg en productinformatie helder, zo weet je goed hoe je moet meten en of je voldoende ruimte hebt voor bijvoorbeeld kabels. Helemaal top!

Hele makkelijke manieer van bestellen en bezorgen.

Mijn eerste ervaring met de plintenfabriek. Overzichtelijke gebruiksvriendelijke website. Bezorging is keurig verzorgd, half uur van tevoren telefoontje van de bezorger.

Plinten in alle soorten, maten en kleuren!

We hebben nu voor de 2e keer plinten kunnen vinden die we bij de reguliere bedrijven niet konden vinden. Beide keren is alles prima verlopen, goede communicatie.

Uitstekende service.

Op aanraden van een familielid in contact gekomen met jullie. Voldoende keuze uit jullie assortiment, duidelijke instructies. Levering volgens afspraak. TOP.

Vlotte levering en goed materiaal. Een tevreden klant.

Goede service, goede kwaliteit

Goede service, goede kwaliteit, ook een wijziging in de bestelling werd snel gedaan en teveel betaalde meteen gecrediteerd.

Snelle levering en uitstekende bezorging

Snelle levering en uitstekende bezorging.

Mooi spul, op tijd geleverd

Kwaliteit uitstekend

Op kunnen halen op de dag van mijn bestelling (alles was op voorraad)

Goede service, makkelijk besteld, goede kwaliteit/prijsverhouding

Makkelijk besteld, goede service, goede prijs/kwaliteitverhouding

Als zeer prettig

Snel en goed geholpen

Aanrader voor iedereen.

Makkelijk te bestellen en niet duur.

Mijn enige puntje is dat je niet precies weet wanneer de plinten geleverd gaan worden. Er staat aangegeven dat als iets niet op voorraad is het 2 weken kan duren maar ik kon nergens zien of mijn bestelling nu wel of niet op voorraad was. Maar voor de rest bestel ik zo weer.

Afspraken ok kwaliteit slecht

Spullen werden netjes tijdig geleverd maar het 2 x gronden leek op 1 x en dan ook nog waterig en bijna alle architraven waren aan de uiteindes beschadigd. De chauffeur gaf hierop asn dat dit volgens de regels mocht.

Goed en fout

Prima service aan de balie. Groot assortiment Helaas had de beste man de verkeerde maat plint meegegeven waardoor ik weer op en neer moest rijden

Prettig en snelle levering makkelijke site om te kiezen etc.

prettig en snelle levering makkelijke site om te kiezen etc.

Prima bedrijf!

Goede communicatie ,vlotte bezorging en mooi product!

Prima plinten

Netjes gebeld voor levering, en gewoon goede plinten in lange lengtes.

niets op aan te merken

website duidelijk, informatie over bezorging keurig en bezorging zelf prima

Gewoon goed.

Alles volgens planning geleverd..! Uitstekende service. Prima bedrijf.

Chauffeur belde een dag van te voren hoe laat er bezorgd zou worden. Dit was top.

Snel en mooi afgeleverd

De bestelling was binnen 4 wkn klaar en netjes en vriendelijk afgeleverd op het adres. Mooie kwaliteit en past perfect. Om hier je plinten te bestellen is een aanrader.

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Makkelijk alles kunnen bestellen. Goede service bij thuis bezorging.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein