Op verkeerde adres bezorgd

Op verkeerd huisnummer bezorgd; ben erachter gekomen door zelf te bellen met de chauffeur, die had gebeld dat hij er over 10 minuten zou zijn. Na een uur heb ik teruggebeld: chauffeeur beweerde bezorgd te hebben, met de mededeling dat ik niet thuis was. Chauffeur was niet meer in de buurt dus kon niets betekenen. Spullen zijn gewoon buiten neergelegd en het begon een beetje te miezeren. Ik weet nog niet of dat vocht effect heeft op eventueel kromtrekken.

Keurig afgehandeld qua orderverwerking, informeren verloop levering en nette aflevering

Betrouwbaar en netjes afgehandeld, zowel op internet als bij de bezorging.

Goed en netjes afgehandeld.

helemaal zoals het hoort te zijn

Alles oke en op tijd geleverd voor een prima prijs

Strakke plinten. Prima kwaliteit !

Netjes op tijd geleverd Goed product

Prima duidelijke afspraak over levering en afspraak nagekomen.

Prima duidelijke afspraak over levering en afspraak nagekomen.

Duidelijke website, snelle levering, mooie kwaliteit

Hier ga ik vaker bestellen !

Ronduit goed.

Weinig levertijd, netjes een half uurtje van te voren gebeld, ze doen wat ze beloven.

Duidelijke website en perfecte afhandeling en levering.

Plinten uitgezocht op de website en daarbij gelijk de verf voor het aflakken en lijm om de plinten te plaatsen, de levering ging als afgesproken en het zijn prachtig strakke plinten. Dank daarvoor.

goed mooi bedrijf

Zeer goed en netjes op tijd

Levering binnen 5 werkdagen, door een enthousiaste chauffeur!

Overzichtelijke website, en eerlijke prijzen. Plinten en deurlijsten goed verpakt en onbeschadigd geleverd. Ook handig zijn de langere lengtes waardoor er weinig overgangen zij, echt top! Een echte aanrader!

Goed product en prima service

Het was maar een kleine bestelling. Deze werd adequaat en snel afgeleverd. Plafondlijsten waren goed afgewerkt en direct te gebruiken.

Ruime keus uit mooie plinten en zeer goede service!

Je kan echt alle soorten en maten plinten vinden. Wat ik super vindt is dat de plintenfabriek ook plinten kan afleveren die langer zijn dan de maximale lengte bij andere aanbieders. Ook is de uitleg en productinformatie helder, zo weet je goed hoe je moet meten en of je voldoende ruimte hebt voor bijvoorbeeld kabels. Helemaal top!

Hele makkelijke manieer van bestellen en bezorgen.

Mijn eerste ervaring met de plintenfabriek. Overzichtelijke gebruiksvriendelijke website. Bezorging is keurig verzorgd, half uur van tevoren telefoontje van de bezorger.

Plinten in alle soorten, maten en kleuren!

We hebben nu voor de 2e keer plinten kunnen vinden die we bij de reguliere bedrijven niet konden vinden. Beide keren is alles prima verlopen, goede communicatie.

Uitstekende service.

Op aanraden van een familielid in contact gekomen met jullie. Voldoende keuze uit jullie assortiment, duidelijke instructies. Levering volgens afspraak. TOP.

Vlotte levering en goed materiaal. Een tevreden klant.

Goede service, goede kwaliteit

Goede service, goede kwaliteit, ook een wijziging in de bestelling werd snel gedaan en teveel betaalde meteen gecrediteerd.

Snelle levering en uitstekende bezorging

Snelle levering en uitstekende bezorging.

Mooi spul, op tijd geleverd

Kwaliteit uitstekend

Op kunnen halen op de dag van mijn bestelling (alles was op voorraad)

Goede service, makkelijk besteld, goede kwaliteit/prijsverhouding

Makkelijk besteld, goede service, goede prijs/kwaliteitverhouding

Als zeer prettig

De Hammen 14