Precies volgens verwachting

Precies volgens verwachting

Prima service, snel geleverd en goeie kwaliteit

Duidelijke website, juiste spullen snel geleverd. Handig dat de chauffeur 30min van te voren belt dat hij er bijna is. Helpt ook mee om de plinten binnen te leggen (het regende).

Van bestellen tot afhaal perfect geregeld.

Van bestellen tot afhaal perfect geregeld.

Ondanks wat lange levertijd een super product

De lange levertijd kan te maken hebben met de Coranatijd waar we ons in bevinden. Maar verder een goede levering met een top product.

Bestelling keurig op tijd geleverd.

Mooie plinten.

Mooie plinten, netjes op maat. Netjes afgeleverd

Snel en Goed

Strips van geanodiseerd aluminium besteld, keurig beschermd verpakt en vlot geleverd. Van harte aanbevolen!

Leveren op tijd goed geholpen

Vriendelijk en helpende mensen top.

)prima

Gewoon goed

mooie plinten, snelle levering en een alerte en attente klantenservice

Het is prima/goed verlopen, zeer tevreden.

Het is makkelijk bestellen op de site. Netjes afspraken via de email. De chauffeur had de ochtend gebeld met de mededeling hoe laat hij de bestelling kwam brengen. De chauffeur heeft de spullen keurig in de garage gebracht, dit had ik aan hem gevraagd. Dus ik ben zeer tevreden hoe het is gegaan. Ik geef het bedrijf een 9.

Goede en snelle levering, niet duur.

Goede kwaliteit en op tijd geleverd. Alles goed verpakt, maar ondanks dat toch een plint met beschadigingen geleverd. Blij dat ik extra heb besteld, waardoor ik met goed passen en meten toch uit kwam.

Prima .

Goed te bestellen en goede feedback en advies,

geweldig

Nette bezorging

uitgebreide keus, waarbij dan de gekozen volgens afspraak is geleverd.

uitstekend, een mooie website, waar vele plinten worden aangeboden. nadat een keus is gemaakt, loopt alles soepel en wordt er volgens afspraak geleverd en ik zou de "Plintenfabriek" dan ook aanraden.

Snel geleverd tot in huis. Goede kwaliteit.

Sneek geleverd. Conform verwachting.

Duidelijk. Alleen iets lange levertijd

Zie hierboven

Prima geregeld

Makkelijk bestellen op de website, binnen een dag bevestiging en binnen 4 dagen geleverd . Enigste aandachtspunt was de levering, we bellen een half uur vtv, nu belde chauffeur toen deze al bijna voor de deur stond.

ziet er goed uit

Beetje moeilijk om al te beoordelen want ze zitten nog niet tegen de muur!, maar ja ik blijf het verzoek krijgen om er toch wat van te vinden. bestellen gaat makkelijk, vind het super dat er langere lengtes te bestellen zijn heb je minder naadjes. Levering was op tijd en tot nu toe ziet het er goed uit.

Afspraken worden nagekomen en de kwaliteit is altijd goed

Zoals gezegd de afspraken worden altijd nagekomen en de kwaliteit is goed.

snelle service

goed product

alles netjes geregeld

alles volgens afspraak

Snelle en goede service

Overzichtelijke en makkelijke website

Ik had op korte termijn de levering nodig en kon een paar uur later de bestelling al ophalen

Ook bij het terugsturen van de bestelling loopt alles heel vlot.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein