Ruim op tijd Op dag van levering gebeld wat leverTijd wordt.

k kan er eigenlijk niet veel over zeggen. Voor de eerste keer plinten besteld bij Plintenfabriek. Het bestellen was eenvoudig en de bezorging zonder problemen.

Snelle levering ,goede kwaliteit.

Plinten fabriek levert kwaliteit

Plinten fabriek levert kwaliteit! Ik heb meerdere keren online producten besteld en altijd!

Prima. Dure transportkosten maar redelijk snel geleverd.

Dure transportkosten (€34,- voor lange lengtes) maar redelijk snel geleverd. Maandag besteld en donderdagochtend ontvangen. Helaas zijn alle plinten aan 1 van de korte kanten beschadigd waardoor wij geen volle lengtes meer kunnen gebruiken. We zullen dus van alle plinten een paar cm moeten afzagen. Het zou fijn zijn wanneer dit vooraf werd gemeld zodat wij hier rekening mee konden houden.

Houden zich aan de afspraak, belde een half uur van tevoren en alles netjes verpakt.

Super voor elkaar!

Van begin tot eind perfect op de hoogte gehouden! Top!!

Alles volgens afspraak geleverd.

Mooie plinten en keurig op afgesproken tijdstip afgeleverd. Nette chauffeur die volgens afspraak even belten in mijn geval zelfs een dag van te voren.

Prima, zal ik iedereen aanbevelen

4 gratis proefstukjes aaangevraagd: ideaal om te kijken hoe hoog en hoe breed. Definitieve bestelling geplaatst: snelle levering en mooie plinten . Al met al: zeer dik tevreden !!

Prima, snel en mooie plinten!

Makkelijk te bestellen, mooie plinten!

Precies wat je hoopt van een specialistische winkel

Breed assortiment, goede service en je krijgt zo iemand aan de lijn die je adviseert. Ook de afhandeling en bezorging is dik in orde.

goede service zelfs na annulering

vanwege de levertijd die helaas voor onze planning niet uitkwam, moest ik de order annuleren. Dat ging zonder problemen en ik had mijn geld terug na een paar dagen. Heel fijn!

probleemloos besteld en ook geleverd .

snelle levering volgens afspraak en een goed contact met de chauffeur .

Goede en snelle service, zeer strakke plinten!

Moest naderhand nog wat aanpassen aan de order, dit was snel en goed geregeld. Na een paar dagen plinten al in huis, nette levering en strakke plinten. Top dus.

Goed En betrouwbaar

Prijs/kwaliteit is goed. Afgesproken zo als het er stond. Half uur van te voren belde de chauffeur mij. Top

Zeer goede ervaring

Simpel en duidelijk bestelproces, tijdige levering, mooie produktkwaliteit, goed prijs.

prima in orde!

goede service snelle levering

snelle levering, veel keus

Korte levertijd is prettig evenals het ruime aanbod wat betreft kleur, vorm en maten.

Correct, en snel geleverd

Plinten zijn goed, correct, en snel geleverd.

Topservice

Klantvriendelijkheid staat bij Plintenfabriek echt wel centraal. Je wordt op de hoogte gehouden van het verwerkingsproces van de bestelling, bij vragen word je zeer vriendelijk geholpen door de medewerkers in het callcenter en bij levering krijg je een lach op het gezicht door de opgewekte, vriendelijke koerier.

Makkelijk en snel

Eenvoudig bestellen en duidelijke communicatie bij aflevering

Goede service Mooi product

Keurig en snel geleverd, mooie producten!

De producten zijn sneller geleverd dan verwacht. Daarnaast ook keurig verpakt. De kwaliteit is precies wat ik ervan had verwacht. Mooi hout waarvan de structuur nog enigszins zichtbaar is.

Kom zeker bij jullie terug

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein