probleemloos besteld en ook geleverd .

snelle levering volgens afspraak en een goed contact met de chauffeur .

Goede en snelle service, zeer strakke plinten!

Moest naderhand nog wat aanpassen aan de order, dit was snel en goed geregeld. Na een paar dagen plinten al in huis, nette levering en strakke plinten. Top dus.

Goed En betrouwbaar

Prijs/kwaliteit is goed. Afgesproken zo als het er stond. Half uur van te voren belde de chauffeur mij. Top

Zeer goede ervaring

Simpel en duidelijk bestelproces, tijdige levering, mooie produktkwaliteit, goed prijs.

prima in orde!

goede service snelle levering

snelle levering, veel keus

Korte levertijd is prettig evenals het ruime aanbod wat betreft kleur, vorm en maten.

Correct, en snel geleverd

Plinten zijn goed, correct, en snel geleverd.

Topservice

Klantvriendelijkheid staat bij Plintenfabriek echt wel centraal. Je wordt op de hoogte gehouden van het verwerkingsproces van de bestelling, bij vragen word je zeer vriendelijk geholpen door de medewerkers in het callcenter en bij levering krijg je een lach op het gezicht door de opgewekte, vriendelijke koerier.

Makkelijk en snel

Eenvoudig bestellen en duidelijke communicatie bij aflevering

Goede service Mooi product

Keurig en snel geleverd, mooie producten!

De producten zijn sneller geleverd dan verwacht. Daarnaast ook keurig verpakt. De kwaliteit is precies wat ik ervan had verwacht. Mooi hout waarvan de structuur nog enigszins zichtbaar is.

Kom zeker bij jullie terug

Service met een hoofdletter

Duidelijke site en goede communicatie, ze leveren wat is besteld en is altijd precies wat je verwacht.

Prima en duidelijk

Levering conform afspraak. Prima kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden

Snel en goed!!!

Prima plinten. Snel geleverd.

Prima levering, veel mailtjes

Bestelling gedaan dat verliep allemaal prima. Misschien wel duidelijk aangegeven vanaf welke prijs er Franco geleverd kan worden. Werd nu via de telefoon aangegeven dat als ik er nog 1 plint meer nam de bestelling franco was. Verder veel onnodige mailtjes voor 1 bestelling. Zelf zie ik lever 1 opdrachtbevestiging met daarin de verwachte leverdatum. Nu heb ik er ca 5 gehad volgens mij is dat niet nodig. Verder vond ik de opmaak van de mail erg druk door de zwarte balk. Ook als deze wordt doorgestuurd moet de volgende in het zwarte type en dat is niet heel prettig

alles goed geregeld

netjes geleverd

Prima service en snelle levering

Ik schafte ca. 6 mtr. alu plinten aan. Om zeker te zijn van een goede keuze vroeg ik een paar proefstukjes aan. Die kwamen snel en waren goede basis voor de uiteindelijke keuze. Helemaal tevreden.

Contact met leverancier vriendelijk en snel, helaas weinig flexibiliteit

Plinten van het weekend besteld en kon geen optie mbt bezorging aangeven tijdens bestellen, op dinsdag bericht dat leverancier woensdag tussen 10h en 14h zou langskomen. Aangegeven dat ik dan werk en de plinten voor het huis mogen worden gelegd. Leverancier belde op voor bevestiging toen hij voor het huis stond, prima en nette afhandeling. In de toekomst zou een besteloptie/tijd fijn zijn, zeker voor klanten die overdag werken.

Een bedrijf waar de klant nog koning is.

Verkeerde plintneuten geleverd. Mailtje naar klantenservice en andere dag juiste neuten ontvangen. Verder levering conform afspraak. Kortom: een bedrijf dat zich aan zijn afspraken houdt en klantvriendelijk werkt.

G-E-W-E-L-D-I-G-!

Paar maanden terug zijn we gaan kijken in de toonzaal voor nieuwe plinten. Vriendelijke medewerker, bestelling gedaan. Uitvoerige en duidelijke terugkoppeling per email. Datum geprikt en dan ff wachten. Wij hadden geen haast omdat er nog veel andere dingen in huis moesten gebeuren. Op de dag zelf van plaatsen was de medewerker er stipt en is aan de slag gegaan. Wat een perfectionist! Het resultaat is dan ook geweldig. De medewerker was gezellig en dacht ook mee met oplossingen. Alles keurig daarna opgeruimd. Wij zijn enorm blij dat we voor De Plintenfabriek hebben gekozen.

betrouwbare kwaliteit

Heldere afspraken, op tijd, met goede mensen die de plinten plaatsen. Aanrader

strak afgewerkt product

Wij hebben afgelakte plinten besteld, deze zijn netjes geschilderd en de aflevering ging ook uitstekend.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein