Snelle levering, fijne service

Al vaker bestellingen bij Goos Horeca gedaan. Snelle levering en afhandeling van vragen.

kwaliteit en topservice

Ik heb al vele maal besteld en ben steeds heel tevreden. Heel goeie service en wat ik bestelde is van heel goeie kwaliteit.

Snelle levering en product is oké!

De terrasheater werd snel afgeleverd. Nadat het product in elkaar was gezet even gecheckt. Werkt uitstekend dus is het een goede aankoop geweest.

Het personeel is behulpzaam Vindt vaak wat ik nodig hebt

Al meerdere keren besteld en altijd alles top in orde

Verschillende producten gekocht, zowel kleine artikelen als grote. Altijd goed op tijd en alles in orde. Prijs = kwaliteit is dik oké

Altijd keurig en goed!

Ben al jaren lang klant van dit bedrijf.

Zeer slechte

Zeer slechte ervaring – NIET kopen bij Goos Horeca BV! Ik heb een defecte en onvolledige vaatwasser ontvangen van Goos Horeca BV. De onderdelen lagen los in de doos, niets zat verpakt in plastic. De machine verwarmt geen water, lekt aan alle kanten en werkte gewoon NIET. Toen ik contact opnam om het apparaat te retourneren, moest ik een formulier invullen – prima. Maar daarna begon de ellende pas echt. De klantenservice was ronduit SCHANDALIG. Ik hing zeker 15 minuten aan de lijn met iemand die op een sarcastische toon sprak, me duidelijk niet serieus nam en absoluut onbehulpzaam was. Ik vroeg om een andere medewerker of een leidinggevende te spreken, maar dat werd botweg geweigerd. Steeds werd ik weggestuurd met het excuus dat ik “de technische dienst” maar moest benaderen. Alsof dat nog niet erg genoeg was, kreeg ik bij een tweede belpoging dezelfde ongeïnteresseerde persoon, die weer op dezelfde minachtende manier sprak, alsof hij een spelletje met me speelde. GEEN ENKELE vorm van hulp of klantvriendelijkheid. Ik ben diep teleurgesteld in de kwaliteit van het product én vooral in de schandalige klantenservice. Koop hier alsjeblieft niet – dit bedrijf neemt klanten totaal niet serieus en laat je met een kapotte machine zitten. Het leek wel of de machine van een andere bedrijf kwam, retour gestuurd was en ze dit aan ons gegeven hadden in de hoop dat wij het aannemen en ze het zo moeilijk mogelijk maken zodat wij geen actie onder nemen om het retour te sturen.

Fijne medewekers

Medewerkers denken graag mee zijn erg behulpzaam aanrader!

Mooie spullen tegen een zeer redelijke prijs. Ook problemen lossen ze super op. Ik had schade aan een product dit werd super geregeld.

Artikelen precies zoals verwacht

Fijn contact met de klantenservice over de datum van aflevering. Artikelen waren goed verpakt.

perfect materiaal en perfecte levering

Heel sterk materiaal, correct en snel geleverd, en goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader.

Wij hebben statafelhoezen besteld en deze waren snel binnen en de kwaliteit is erg goed. Ze zijn ook super mooi!

Product is prima

Product voldoet aan mijn verwachtingen. Ik had alleen een beetje moeite met de levertijd. Vandaag besteld en over ruim 1 1/2 week later pas ontvangen.

Pizzabord - 6 stuks - Ø 28 CM - Porselein - Saturnia - DA987

Ik heb deze bestelling ontvangen en ALLE borden waren stuk, ik zal nog een email sturen met fotos

Bij de volgende bestelling ga ik weer bestellen bij goos

Rice cooker top !!! gone buy second one

Rice cooker very good quality and price, gone order second one to replace our old one.

Goos goedgemaakt door ontbrekende items te versturen

Items van zeer goede kwaliteit. Goos had ontbrekende items verstuurd.

opvolging was zeer goed

Koelkast was in de verkeerde kleur geleverd is snel opgelost geraakt . koeriersdienst nam ook steeds contact op voor het leveren.

sad

ads

Scherpe prijs en uitstekende service

In eerste instantie bij Goos Horeca besteld vanwege de concurrerende prijsvoering. De bestelling werd vlot verwerkt en verstuurd. Bij ontvangst bleek een kleine onvolkomenheid, maar deze is na een telefoontje direct gecorrigeerd. Al met al zeer tevreden.

Goed!

Verliep goed, snelle service

Netjes en op tijd geleverd, een kleine fout gemaakt met de bestelling maar deze super snel opgelost!

Goed. Snelle bezorging

heel fijn bedrijf

prettige medewerkers, mooie spullen

super goed

het was voor mij de eerste keer met Goos Horeca maar zeker niet de laatste keer

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn