Heel behulpzaam

Scherpe prijzen, goed assortiment, veel op voorraad , mooie showroom, vakkundige behulpzaams personeel

Slecht

Door klantenservice slecht behandeld. Ik heb een nieuwe vaatwasser gekocht die het niet doet . Ik heb om een andere vaatwasser gevraagd maar ze geven niet thuis .zeer slechte service !!!

Goede prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering!

Alle bedelde artikelen worden snel en netjes geleverd.

Goeie stoelen

De stoelen voldoen aan de verwachtingen maar zijn wel lichter dan hun voorgangers dat ik vroeger gekocht had

Bestek besteld en zeer tevreden. Makkelijk te bestellen, prima lever tijd en het bestek eet erg prettig

Super geholpen.

Ben zeker correct geholpen aan de telefoon.

Zeer tevreden van de service

De producten worden op tijd geleverd en zeer correct afgehandeld

good quality products in reasonable price

On time delivery and supportive customer service

Helemaal top

Goede spullen en snelle levering

fijne personeel!

veel te vinden en te bestellen. snel geleverd. fijne en ervaren personneel.

perfect

Mijn ervaring met Goos Horeca wil ik zeker delen met iedereen,alles loopt perfect,bestellen levering.....en zeker mijn pet af voor Annelies van de klantendienst,die gaat gewoon tot het uiterste,bedankt meid voor de ongeloofelijke service

Perfect en mooi op tijd afgeleverde koelkast en hij werkt prima.

Perfect en mooi op tijd afgeleverde koelkast en hij werkt prima.

Altijd op tijd en netjes afgeleverd

Super service

Super snelle levering, en een goede snelkoeler

Goede service snelle levering

Goede ondersteuning klantenservice en vervolgens snel en correct geleverd

Alles liep zoals gepland en rappe levering

Snelle levering.

Net product snelle levering

snel en kwalitatief

De levering kwam op tijd aan en zijn tot op heden zeer tevreden over de kwaliteit van de producten

Eerste bestelling: zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden met het geleverde vlees. Goed verpakt, goede kwaliteit. De burgers zijn heelijk. Kleine opmerking: als 2 stukken bij elkaar verpakt zijn, zouden wij het fijner vinden als de afmetingen daarvan hetzelfde zouden zijn. Dus geen klein biefstuk met een grote.

Prijs en kwaliteit super

Goeie service en kwaliteit.

Tevreden

Deksel voor pan besteld. Goed verpakt en prima product.

Zeer slecht

Een koekast retour gedaan, 5 weken geleden en nu nog geen geld retour ! Terwijl ik direct een nieuwe heb besteld en betaald! Al 3 x gebeld en het wordt elke geregeld! Een beetje jammer

Goed service

Ons heb bij de Goos Horeca Utrecht nieuw koelwerkbank gekocht en snel alles netjes en geholpen en sneller levering , alles vind prima dit