Goede kwaliteit voor de juiste prijs!

Bestellingen worden altijd netjes en op tijd verzonden. Kwaliteit is erg goed en dat alles voor een nette prijs. Top zaak!

Jammer dat actuele status van voorraad niet klopt

Op de site wordt aangegeven of artikel op voorraad is. Daarom maak je ook een keuze om ergens een product te kopen. Helaas gaven ze aan 1-3 werkdagen. Nadat we niks ontvangen hadden en ook geen mail over actuele status van levering, gebeld met Goos Horeca. Mevrouw zei u had beter op moeten letten bij betalen want daar staat actuele status!! Beetje onvriendelijk is het wel...snap dat je gek wordt van dat gezeur van waar blijft het, maar dan moet je de actuele status van je site goed bij houden of dat niet vermelden op je site, met van die bolletjes, werk je zelf in de hand!! Niet echt gastvrij. Wel een leuk presentje gehad en product is verder in orde. Dus communicatie kan beter. Voor de rest prima!

Het is goed bezorgd en de schade werd netjes afgehandeld top

Tevreden

Iets te kast geleverd. Maar goeie spullen

Levering duurde 3 weken

Te lange levertijd

Mooi materiaal super blij met mijn lounchstoeltjes !

Super service tot achter de deur bezorgt… En…. Keurig optijd ! Lieve chauffeur

Topservice en snel!

Goede snelle service

Goeie kwaliteit en snel geleverd.

Van een artikel meerdere items besteld maar dat was geen enkel probleem.

Grandioos

Had de chafing dish nodig voor een partij. Op tijd bezorgd en goede service. Prijs valt ook mee.

Ik heb een retour brief ontvangenmaar verder geen ophaaldag.

Het duurt zolang om een pakket retour te versturen. Ik wacht er nog steeds af er staat afhaal op maar geen datum wanneer het opgehaald wordt.

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden Goede service

Slecht. aangegeven levertijd 1 á 2 dagen dit is bijna 3 weken geworden zonder melding of bericht.

Als er wordt aangegeven dat iets op voorraad is en de levertijd 1 á 2 dagen is en krijg het bijna 3 weken later zonder maar iets te horen van vertraging of leveringsproiblemen vind ik niet heel erg professioneel overkomen.

Gode kwealiteit producten, goede service

Geweldige service, enthousiaste verkopers

Er wordt meegedacht en in oplossingen gewerkt

Mijn ervaring is goed met Goos Horeca

Goede producten en snelle service.

Mooie voorspoeldouche + kraan, snelle levering

De door ons gewenste voorspoeldouche + kraan vonden wij in uw webshop. Kwaliteitskraan, gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Snelle aanpak

Goed geregeld

Makkelijk, snel en voordelig

Groot assortiment, maar wel makkelijk navigeren op de website. Zeker een aanrader.

Bestellingen duren te lang voordat ze uitgeleverd worden

Strookt helaas niet altijd met de verwachting. Hierin zouden ze duidelijker moeten zijn

Goede duidelijke website.

Website is duidelijk, makkelijke bestelverwerking en de levering is heel keurig gedaan.

Slecht

Onlangs twee keer besteld, bij beide bestellingen lange levertijd, niet zoals op de site vermeld en ook nog deelleveringen

Hele trage verzending bestelling webshop.

Het duurde ruim 2 weken eer we de anti-vermoeidheidsmatten ontvingen. Ze waren op voorraad, dus daar ligt het niet aan. Beter naar een winkel gaan.

goeie levering

Alles is goed en vlot verlopen

Zeer lang wachten…

Erg lang wachten (3 weken) op een weborder. Na contact gezocht te hebben met de klantenservice kreeg ik te horen dat wanneer het misschien zou lukken dat de order een week later geleverd zou worden, het was namelijk er druk …. Te bizar voor woorden

Goede ervaring

Correct afgehandeld