Prijs redelijk. Kwaliteit iets minder. Aardige service.

De diepvrieskast die bij me geleverd gaf zo vreselijke geluid toen ik het aanzet. Onbegrijpelijk productie fout! Gelukkig werd snel het probleem opgelost.

Drama

Drama

Vlotte communicatie

Verzending naar België liet even op zich wachten en het product was lichtjes beschadigd door slecht inpakwerk. Ter compensatie meteen dezelfde dag verzendkosten/extra korting terugbetaald gekregen .

Prima items nette bezorging

Wij zijn blij met de prima stapelstoelen van mooie kwaliteit.

alles op voorraad en snel geleverd.

Fijne service

Als ik iets nodig heb ga ik vaak nar het filiaal Rotterdam Spaansepolder. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, nu ook met online bestellen kreeg van de dame goed advies was snel besteld!

top

zeer tevreden met de bestelling, levering en afhandeling

Uitstekend zoals het hoort

Goos Utrecht ben ik terecht gekomen Prima klantgericht vriendelijk personeel In een woord gewoon goed Goos Breda ben ik weg gegaan dat zijn mensen die er geen zin in hebben met andere woorden zeer maar dan ook zeer slecht

Top zeep dispenser

Top zeepdispenser van RVS

Correcte afhandeling

Het bestellen op de site en levering verliep vlekkeloos..!

Snel en volgens afspraak geleverd. Gr. Mari

Snel en volgens afspraak geleverd. Gr. Mari

Ben tevreden, prima webshop.

Ik kwam via Google bij de webshop terecht. Ik dacht dat alleen bedrijven hier konden bestellen maar dat is niet zo. Bij het afrekenen krijg ik de melding dat er pas wordt verzonden als alle artikelen in huis zijn. Dat vind ik een prima handelswijze en had ook helemaal geen haast. De bestelling is keurig verpakt in en keer ontvangen.

Handige en betaalbare horeca apparatuur

Mijn ervaring met Goos Horeca BV was zeer positief en ik zal zeker in de toekomst weer gebruik maken van hun diensten!

Prima.

Breekbare spullen online bestellen blijft een risico. Gelukkig is het allemaal netjes verpakt en verzonden.

Snelle levering breed assortiment

Alles wat je nodig hebt voor je horeca zaak, ze hebben het hier!

Tevreden over dit bedrijf

Eerst een defect apparaat ontvangen. Communicatie met klantenservice vond ik wel wat omslachtig. Hopelijk gaan ze daar nog verbetering in aanbrengen. Maar uiteindelijk toch nog vlot een nieuw apparaat ontvangen en het defecte apparaat is mee terug genomen. Ik zou het bedrijf daarom wel aanbevelen. Het is naar tevredenheid opgelost.

Retour kan niet

Retouraanvraag gedaan ivm defect product. Bevestiging van ontvangst aanvraag gehad. Echter nooit een terugkoppeling gehad over hoe ik het retour kan sturen. Defecte product ligt hier nog steeds

Goed product! Snelle levering!

Bestelling riem tas voor kelner besteld, Goede kwaliteit product en snelle levering. Presentje een kelnersmes bijgeleverd is erg gewaardeerd.

Onduidelijk

Na bestellen en betalen van order , heb ik na een tijdje contact opgenomen wanneer koelkast komen zou. Toen werd gezegd dat koelkast niet voorradig was en dat er over een oplossing nagedacht zou worden. Hierover zou verder gecommuniceerd worden. Ineens stond de volgende ochtend de koelkast voor mijn deur

Ok

Heel vriendelijke verkoper in schelle en vol goeie wil en zeer behulpzaam. Maar Lange levertijden +- 1-2 maanden. Dingen die op stock zouden zijn of binnenkomen. moet zelf achter alles horen en er achter zitten. Onvriendelijke klantendienst. Enkel een nederlands betalende klantendienst heeft me 6 euro gekost 3 keer doorverbonden gesprek van 34 min waar van 25 min in wacht. Kortom niet voor herhaling vatbaar. Gelukkig heeft de verkoper in schelle ons goed verder geholpen.

kan niet terug, is uit de verpakking

een koelkast besteld voor in de keuken van ons gastenverblijf. Deze maakt veel meer geluid dan verwacht. ik wil het terug sturen, maar dat kan niet. hij is uit de verpakking....

top machine

de planeetmenger nu voor verschillende gerechten gebruikt en ik kan zeggen dat ik erg tevreden ben hij kneed mooi deeg en maakt weinig geluid. ook beslag gaat erg goed.

Tijdens het naar binnen zetten was er een knop afgebroken. Ze hebben kosteloos een nieuwe op gestuurd. Product werkt top.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn