Beste, We vinden het erg vervelend dat de levering niet naar behoren is uitgevoerd! Wij hebben over het algemeen goede ervaringen met Sanders, onze excuses als u de chauffeur als onbeschoft hebt ervaren, we zullen hier zeker melding van maken. Fijn dat je Goos Horeca wel als een fijn bedrijf heb ervaren en we zien je dan ook graag terug!
Beste Wilma, Wat vervelend dat het onderstel niet naar behoren is geleverd. Je kan hiervan melding maken via het formulier op onze website: https://www.gooshoreca.nl/customer-service Het staat bij "klachten / retour / technisch mankement" Er wordt dan contact opgenomen om het probleem op te lossen.
Beste Rianne, Onze excuses voor de incomplete levering. Normaal gesproken is een artikel niet bestelbaar als er geen voorraad is, waarom dat in dit geval wel kon moet worden nagekeken. Als je wil kan je de tafelvorken terug sturen, mits ongebruikt en in orinigelen verpakking. We kunnen ook eventueel kijken naar een alternatief. Neem hiervoor even contact op met onze klantenservice op 0850436500 of email klantenservice@gooshoreca.nl