Beste Erik, Heel fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel koel plezier van de kast! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Esther, Wat een rot tijd is het toch he... We hopen dat je deze (of een andere) verjaardag op een later moment toch nog kunt vieren. Het zou betekenen dat we de goede kant op gaan met Covid en dat de koelkast wellicht toch nog van pas gaat komen. Blijf gezond! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Cloetta, Onze excuses voor de vertraagde levering. Helaas kan het soms wel eens voorkomen, door uiteenlopende redenen, dat een bestelling langer op zich laat wachten dan u van ons gewend bent. Wij werken er hard aan om dit soort vertragingen te voorkomen, dan wel tijdig te communiceren. Zodat we in de toekomst dit soort teleurstellingen kunnen voorkomen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Hui, Een 10! Daar streven we naar, heel fijn om die dan ook te krijgen. We wensen je veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Walther, Wow, wat een pracht review! Heel leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Jermey, Goed om te lezen dat alles volgens afspraak is verlopen. Weer een tevreden klant, dat doet ons goed! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Luc, Wat een top cijfer! Daar worden we vrolijk van :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Dimitri, Heel fijn! Dan zijn wij ook tevreden ;-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste René, Bedankt voor dit mooie cijfer. We zijn blij dat het in elkaar zetten goed is gekomen en dat de gebruiksaanwijzing duidelijk was. Mocht dit niet lukken, dan zijn wij uiteraard bereikbaar voor vragen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Bart, Onze excuses voor de slechte ervaring. We zouden je graag verder willen helpen, maar ik kan op je naam geen bestelling vinden. Zou je ons je bestel- of ordernummer kunnen doorsturen naar verkoop@gooshoreca.nl ? Dan kunnen we kijken of we samen tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijket groet, Goos Horeca
Beste, Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer. Daar worden we blij van :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Pieter, Heel fijn om te lezen dat je vaak bij ons terecht komt en zo tevreden bent. We hopen je in de toekomst nog vaak goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Roelof, Wanneer wij bestellingen verzenden met externe vervoerders, zijn wij daar helaas ook afhankelijk van in het aflever proces. Wij proberen dit samen met onze partners zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Helaas zitten hier af en toe nog wel eens wat fouten in. Wij hopen dit in de toekomst te voorkomen en deze communicatie te verbeteren. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Dear Zeeshan Malik, Our apologies for the long delivery time. We hope we can provide you better service and delivery time in the future. Kind regards, Goos Horeca
Beste Geert, Wat een top cijfer! We zijn heel blij dat je zo tevreden bent. Met vriendelijket groet, Goos Horeca
Beste, Ik heb van mijn collega's begrepen dat ondertussen alles is geleverd en opgelost. Onze excuses voor de mis communicatie wat betreft de naleveringen. We hopen u dan ook in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste, Heel fijn om te lezen dat we je zo goed en snel van dienst hebben kunnen zijn. Veel plezier van je aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Annette, Allereerst onze excuses voor de langere levertijd en de schade. Wanneer er schade is aan het product, zou ik je willen vragen om onderstaand formulier in te vullen. Onze klantenservice zal dan met je mee denken voor een passende oplossing. https://www.gooshoreca.nl/customer-service#subtabs-36 Met vriendelijke groet, Goos Horeca