Makkelijk te bereiken en weweldige geholpen door medewerkers en hele snelle levering.
Beste Marco, Hartelijk dank voor deze review. Fijn dat alles naar wens was, wij houden ons aanbevolen om je in de toekomst van dienst te mogen zijn.
Wij zijn zeer tevreden met de tafel die we gekocht hebben bij Goos Horeca
Beste Fons, Hartelijk dank voor deze review. Wij zijn blij te horen dat de aangeschafte tafel naar wens is.
Ik wilde een tafeltje bestelen in Breda...kon alleen via internet. Werd bezorgd uit Apeldoorn van het magazijn. Toen ik het bestelde blad zag vond ik het toch te klein. Kon het ruilen maar moest 55 euro verzendkosten betalen. Dus gevraagd of ik het kon ruilen in Breda, nee kon niet. Ooit heb ik in Duiven stoelen gekocht dus daar naar gebeld en ruilen van het blad was geen probleem. Heb ik gedaan en ze konden niet begrijpen waarom het zo moeilijk moet gaan. Lang leven filiaal Duiven krijgt een 10 en Breda een 2!
Beste Jenny, Hartelijk dank voor uw feedback, online verkopen worden door ons ook online afgehandeld. Dit is nodig om het overzicht te kunnen houden.
De levering was snel Min punt dat oude vriezer niet meegenomen wordt. Terwijl wettelijk wel verplicht.!
Beste, Hartelijk dank voor uw review. Wij belasten u geen verwijderingsbijdrage en zijn niet wettelijk verplicht uw oude vriezer retour te nemen.
Bij transport was één kommetje gebroken. Binnen een week kreeg ik, gratis, 5 nieuwe kommetjes opgestuurd. Nog mijn dank daarvoor.
Beste Marjan, Hartelijk dank voor je review. Jammer en vervelend dat de zending schade heeft opgelopen, wel fijn dat wij het naar tevredenheid konden oplossen.
mijn bestelling geplaatst zou een dag later bezorgt worden. Helaas niet aanwezig om het pakketje te ontvangen. kreeg later een melding van DHL dat ze het op een ander moment weer zouden bezorgen. ik kijk op site van DHL en zag tot mijn verbazing dat het pakkertje retour zou gaan naar de leverancier vanwege een beschadigging. ik neem contact op met de klantenservice van Goos. lag de situatie uit en vroeg haar hoe het verloop zou gaan. ze melde dat eerst het pakketje eerst door Goos ontvangen moet worden en daarna moeten ze het beoordelen en dat zouden ze besluiten wat ze zouden gaan doen. ik vroeg hoelang dit zou duren dit zou minimaal een week duren. ik vond dit best lang en vroeg dat het misschien een oplossing zou kunnen zijn om mij een nieuwe toe te sturen maar er was niets mogelijk dit zijn de regels ze wilde niet meedenken in welke vorm dan ook. volgende kijk ik weer op de DHL site en ziet dat het pakketje nog gesorteerd moest worden. dus dit gaat nog langer duren dan een week. volgens mij was de oplossing nog steeds dat er gelijk een nieuwe gestuurd zou worden. ik bel met de klantenservice van Goos met de melding dat het langer ging duren dan wat er in eerste instantie gezegd werd. uit eindelijk werd er toegezegd om een nieuwe te sturen. mijn conclusie: niet klantvriendelijk en niet oplossing gericht meedenken met de klant. ik zou hier niet nog eens iets bestellen.
Beste Johan, Hartelijk dank voor je review. Helaas moeten bepaalde stappen doorlopen worden voordat er actie ondernomen kan worden, normaal gesproken is dit een vlot traject. Als er op de dag van levering iemand thuis was geweest hadden wij dit probleem niet gehad, misschien is het handig om in het vervolg een alternatief afleveradres te kiezen.
Beste Babar, Hartelijk dank voor deze review. Wij vinden het fijn dat u tevreden bent over uw geleverde producten.
Artikel zoals omschreven.
Beste Casper, Hartelijk dank voor je review. Fijn te horen dat je tevreden bent over het geleverde product.
Overzichtelijke Website, snelle levering
We stellen uw feedback op prijs en zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons product . Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we kijken ernaar uit u binnenkort weer van dienst te zijn. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten. We zijn blij te horen dat u een prettige ervaring met ons heeft gehad.
Friteuse werkt snel en goed
Prima bedrijf
Alles verlopen volgens afspraak
Beste Michel, Hartelijk dank voor je review. Wij waarderen het en vinden het fijn dat alles naar wens is verlopen.
Ruim assortiment tegen een eerlijke prijs!
Beste, Hartelijk dank voor uw review. Wij waarderen dit en zijn blij te horen dat u ons assortiment en scherpe prijzen kunt waarderen.
Kwalitatief goede producten. Snelle levering en geweldige service. Er wordt snel en adequaat gereageerd op klachten en zeer royaal gecompenseerd indien dit aan de orde is. Chapeau!
Beste Marianne, Hartelijk dank voor deze review. Wij waarderen dit enorm en zullen er ook alles aan doen om het in de toekomst op dit service level te houden.
Beste Michel, Hartelijk dank voor je review. Wij waarderen dit enorm.
Good service
Beste Shellby, Hartelijk dank voor deze review. Fijn dat je te spreken bent over onze service.
Een tijd terug heb ik onderdelen besteld die los besteld konden worden, helaas heb ik daar na 3 keer contact te hebben opgenomen nooit meer iets van vernomen. Bestelde artikelen wel snel en conform verwachting geleverd, dat dan weer wel.
Beste Dennis, Hartelijk dank voor deze review. Excuus dat het niet helemaal naar wens is verlopen. Gelukkig hebben wij het goedgemaakt met de snelle levering.
wij worden altijd goed geholpen en geadviseerd
Beste Peter, Hartelijk dank voor deze review. Wij blijven ernaar streven dit service level in de toekomst te waarborgen.
raar dat jullie niet eens naar de eilanden bezorgen
Beste Fabian, Hartelijk dank voor uw review. Excuus dat het niet op het door u uitgekozen adres geleverd kon worden.
Prima product maar een zeer slechte ervaring met de verpakking. Doos half open. Niet goed dichtgeplakt. Waardeloos slecht dun kartonnen doos
Beste Sipko, Hartelijk dank voor uw eerlijke review. Wij nemen zullen er extra op toezien dat dit in de toekomst zal verbeteren.
ik had schade bij en product ik heb formulier ingevuld en binnen 5 minuten kreeg ik en bericht dat ik mijn produckt terug kon sturen dat noem ik nou snelle reactie .van hun had ik niet verwacht prima
Beste A, Hartelijk dank voor uw review. Jammer dat u schade had aan uw product, fijn dat wij het snel voor u konden oplossen.
grote pizzaborden besteld. Goede kwaliteit. Levertijd goed. Was 6 dagen, maar wel de enige met die borden.
Beste Garmt, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u zo goed geslaagd bent bij ons.
Keurig en op tijd geleverd, goede producten en niet te duur
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u onze kwaliteit en service kunt waarderen.
Good
Beste Aw, Hartelijk dank voor uw review. Wij hopen u in de toekomst ook weer van dienst te mogen zijn.
Snel geleverd, goede kwaliteit
Beste Ludo, Hartelijk dank voor deze review. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.
Stadhoudersmolenweg 62
7317 AW Apeldoorn