Prachtige producten, met aandacht verpakt

Na avonden gegoogled te hebben naar de “perfecte” kommetjes en verschillende maten kunnen slagen bij Goos Horeca. De verzenden is niet supersnel, maar het geduld wordt beloond met zeer goed verpakt servies die hierdoor onbeschadigd aan komt. (Het waard om een dagje of 1 a2 extra te wachten!) prachtig servies die tegen een stootje kan. Blij met aankoop en keuze winkel.

Goede producten en een snelle levering

Fijne website overzichtelijk Met goede prijzen

Scherpe prijzen. Geweldige service.

Vaste klant. Altijd correct.

Deksels passen niet op mijn schalen

Slecht kan ze niet gebruiken

Materiaal van kwaliteit

Uitgebreid aanbod, materiaal allemaal van goede kwaliteit. Bezorging kwam naar mijn idee onnodig in drie verschillende pakketten.

website en servicedesk

Met hulp van servicedesk was goed duidelijk wat wij moesten kiezen.

prima service en snelle reactie top

prima service en snelle reactie top

Prachtig produkt

Veel te grootte verpakking

goed service

op tijd

Correcte levering

Gekregen wat ik besteld heb

Niet klantvriendelijk

16 december, 60 borden besteld. 24 borden geleverd eind december. 36 borden allemaal gebroken geleverd op 14 januari. Dit kan door de bezorger komen. Maar zowel telefonisch als via de email totaal geen begrip voor de vervelende gang van zaken. Jammer, nooit meer Goos Horeca voor ons.

Een groot drama

Een rijstkoker besteld en uiteindelijk 5 weken op moeten wachten! Op het eerste oog stond dat er een levertijd was van 10 dagen. Dit was prima, wetende dat het een vorm van dropshipping is. Uitendelijk extreem slecht te woord gestaan door zowel de webshop kant, als de medewerkers van de winkel in Amsterdam. Niemand wist wie of wat en waarom. Fijn als je wel gewoon netjes hebt betaald en uiteindelijk 5 weken na bestellen niks hebt. Voor mij nooit meer

Slechte service

In de bestelling ontbrak één Item, al 5mails verzonden en telefonisch contact opgenomen. Men blijft rond de pot draaien maar lost niets op.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Komt afspraken na

Ondanks de feestdagen keurig op tijd geleverd ,

Goede ervaring. Bezorging is een beetje aan de late kant. Voor de rest ben ik tevreden.

Nooit mijn bestelling ontvangen

Ik heb nog nooit mijn pakket ontvangen of een mail dat die onderweg was of een tracking code of iets dergelijks.

Snelle en correcte levering

Snelle levering, goede communicatie en een zeer betrouwbare service.

Ik heb een zeer goede ervaring met Goos Horeca. De bestelling werd snel en correct geleverd en de communicatie was duidelijk en professioneel. De producten waren goed verpakt en van hoge kwaliteit. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen en kan dit bedrijf zonder twijfel aanbevelen aan anderen.

Verschrikkelijk

Verschrikkelijke service. Bottenzaag besteld. Helaas verkeerde artikel geleverd. Lange tijd geen reactie. Uiteindelijk maar retour gestuurd met verzoek om geld terug. Nu meer dan een maand verder en nog steeds geen geld terug!

Prima service, jammer dat er 20% kosten gerekend worden op een retour product. Dit had ik niet goed gezien en of gelezen dus was een verassing. Desondanks een prima club om mee te werken. Mijn bestelling zal netjes worden omgeruild.

Waardeloze partij

Een deel van onze bestelling kwam veel later dan aangegeven op de website en hadden we niets meer aan. Bij de klantenservice gaven ze aan daar geen boodschap aan te hebben en verwezen ze meteen naar de kleine lettertjes. Wij wilden het deel dat te laat kwam annuleren, maar dat mocht dan niet kosteloos. De medewerker was ook absoluut niet vriendelijk. Op klachten wordt bovendien niet gereageerd. Kortom, wij bestellen nooit meer hier!

Goede kwaliteit, snelle levering.

bestelling en aflevering verlopen snel en soepel.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering