Super Service!

Makkelijk te bereiken en weweldige geholpen door medewerkers en hele snelle levering.

Perfecte mooie tafel

Wij zijn zeer tevreden met de tafel die we gekocht hebben bij Goos Horeca

Slechte en goed ervaring

Ik wilde een tafeltje bestelen in Breda...kon alleen via internet. Werd bezorgd uit Apeldoorn van het magazijn. Toen ik het bestelde blad zag vond ik het toch te klein. Kon het ruilen maar moest 55 euro verzendkosten betalen. Dus gevraagd of ik het kon ruilen in Breda, nee kon niet. Ooit heb ik in Duiven stoelen gekocht dus daar naar gebeld en ruilen van het blad was geen probleem. Heb ik gedaan en ze konden niet begrijpen waarom het zo moeilijk moet gaan. Lang leven filiaal Duiven krijgt een 10 en Breda een 2!

De levering was snel Min punt dat oude vriezer niet meegenomen wordt. Terwijl wettelijk wel verplicht.!

service is heel erg goed

Bij transport was één kommetje gebroken. Binnen een week kreeg ik, gratis, 5 nieuwe kommetjes opgestuurd. Nog mijn dank daarvoor.

slechte klanten service

mijn bestelling geplaatst zou een dag later bezorgt worden. Helaas niet aanwezig om het pakketje te ontvangen. kreeg later een melding van DHL dat ze het op een ander moment weer zouden bezorgen. ik kijk op site van DHL en zag tot mijn verbazing dat het pakkertje retour zou gaan naar de leverancier vanwege een beschadigging. ik neem contact op met de klantenservice van Goos. lag de situatie uit en vroeg haar hoe het verloop zou gaan. ze melde dat eerst het pakketje eerst door Goos ontvangen moet worden en daarna moeten ze het beoordelen en dat zouden ze besluiten wat ze zouden gaan doen. ik vroeg hoelang dit zou duren dit zou minimaal een week duren. ik vond dit best lang en vroeg dat het misschien een oplossing zou kunnen zijn om mij een nieuwe toe te sturen maar er was niets mogelijk dit zijn de regels ze wilde niet meedenken in welke vorm dan ook. volgende kijk ik weer op de DHL site en ziet dat het pakketje nog gesorteerd moest worden. dus dit gaat nog langer duren dan een week. volgens mij was de oplossing nog steeds dat er gelijk een nieuwe gestuurd zou worden. ik bel met de klantenservice van Goos met de melding dat het langer ging duren dan wat er in eerste instantie gezegd werd. uit eindelijk werd er toegezegd om een nieuwe te sturen. mijn conclusie: niet klantvriendelijk en niet oplossing gericht meedenken met de klant. ik zou hier niet nog eens iets bestellen.

Altijd goed

Gewoon goed zoals altijd

Artikel zoals omschreven.

Snelle Leverling

Overzichtelijke Website, snelle levering

Friteuse werkt snel en goed

Prima bedrijf

Alles verlopen volgens afspraak

Alles verlopen volgens afspraak

Ruim assortiment tegen een eerlijke prijs!

Fantastisch bedrijf, zeer klantvriendelijk.

Kwalitatief goede producten. Snelle levering en geweldige service. Er wordt snel en adequaat gereageerd op klachten en zeer royaal gecompenseerd indien dit aan de orde is. Chapeau!

Good service

Good service

bestelde onderdelen nooit meer ontvangen

Een tijd terug heb ik onderdelen besteld die los besteld konden worden, helaas heb ik daar na 3 keer contact te hebben opgenomen nooit meer iets van vernomen. Bestelde artikelen wel snel en conform verwachting geleverd, dat dan weer wel.

kwaliteit en service zijn altijd top

wij worden altijd goed geholpen en geadviseerd

prima apparaat , slechte en dure bezorging

raar dat jullie niet eens naar de eilanden bezorgen

Verpakkingsmateriaal onder de maat

Prima product maar een zeer slechte ervaring met de verpakking. Doos half open. Niet goed dichtgeplakt. Waardeloos slecht dun kartonnen doos

perfect winkel

ik had schade bij en product ik heb formulier ingevuld en binnen 5 minuten kreeg ik en bericht dat ik mijn produckt terug kon sturen dat noem ik nou snelle reactie .van hun had ik niet verwacht prima

grote pizzaborden besteld. Goede kwaliteit. Levertijd goed. Was 6 dagen, maar wel de enige met die borden.

Keurig en op tijd geleverd, goede producten en niet te duur

Tape

Good