duurde langer dan verwacht en onbehulpzame dame aan de telefoon

In de winkel gaat het een stuk vlotter en vriendelijker

Lange levertijd

Slechte opvolging door binnendienst. 2 weken op een simpel onderdeel moeten wachten

zeer tevreden goede prijs/ kwaliteit

Snelle levering.

correcte levering

aangenaam

te weinig communicatie

vaak er achteraan moeten belle wanneer de levering zou plaats vinden

Zeer slecht

Manco na 5 werkdagen gemeld en afgewenteld worden: sorry dat had u binnen enkele dagen moeten melden!

Erg fijn geholpen en bestelling was snel binnen

Alles prima verlopen.

Mooi meubilair

We zijn heel blij met de geleverde stoelen, goede kwaliteit en leuk ontwerp. een enorm snelle levering ook!

Slecht

Krijg naar meerdere. Pogingen geen contact over garantie

Duidelijke levering en mooie producten

Duidelijke afspraak gemaakt en op de hoogte gehouden van levering.

Netjes op tijd be en verzorgd

Goed bedrijf

barkrukken besteld en op tijd geleverd en zonder beschadigingen

Slechte verpakking

Koelkast werkt goed levering optijd Maar de pallet om de koelkast is zeer vervelend bijna niet los te krijgen. Hebben er 1.5 uur over gedaan om hem van de pallet af te krijgen.

top geregeld

AAnrader!1 Snelle levering!!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering ik ben zeer tevreden

Helft van de bestelling maar geleverd

Had 3 producten besteld. Eentje is er maar geleverd. Mailtjes gestuurd maar dat komt geen reactie op. Ben benieuwd of het ooit nog binnenkomt. Product wat wel bezorgd is zijn we wel zeer tevreden over.

De afhandeling duurt te lang

We moeten bij bestellingen vaak meer dan een week wachten, dat is niet gewoon bij webshops.

Besteld zonder problemen. Op tijd geleverd. een groot assortiment, dus voor ieder wat wils.

Goed product,netjes verpakt,alleen lange levertijd,graagvan tevoren een bericht wanneer geleverd.

Groot aanbod, snel geleverd

Precies wat ik nodig had vond ik bij Goos Horeca en het werd netjes snel geleverd.

Trage levering en alles kapot

Na meer dan een week komt de bestelling van pizzaborden dan eindelijk aan, zijn 12 van de 18 borden gebroken. Restitutie was wel snel.

Erg klantvriendelijk en snel geleverd

Er was iets mis gegaan met DHL en Goos heeft het goed voor ons opgelost. Snelle service en vriendelijke medewerkers.

Goede prijs - kwaliteit verhouding. Spijtig dat er geen extra Rooster voor de koelkast (D 50 x B 40 CM - XR-400G.C - G-Line) kon meegeleverd worden door stockbreuk. Nabestellen zal door de transportkosten nogal duur uitkomen.

Correcte snelle levering en goede koelkast

Koelkast koelt zeer goede volledig volgens verwachtingen. Informatie via klantenservice is ook helder. Bezorging correct en op tijd uitgevoerd.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn