zeer goed

gewoon eenvoudig en goed

bestelliung binnen 2 dgn in huis, top geregeld

Bestelling een week na besteldatum ontvangen!

Bestelling een week na datum ontvangen, na een telefoontje en de belofte dat het de volgende dag zou arriveren heb ik helaas weer een dag voor niks gewacht. Voor mij geen bestellingen meer bij dit bedrijf!

2x een set van 6 schaaltjes besteld waarvan er 1 gebarsten geleverd werd. Na contact met de klantenservice meteen een nieuwe opgestuurd gekregen.

Spullen die ik besteld heb zijn prima in orde. Dagelijks in gebruik en tot nu toe niks mis mee. Was goed verpakt en acceptabele levertijd.

geweldige product

goeie ervaringen en betrouwbaar

Tot aan de bezorging goed, daarna slecht

Vooraf 2x gebeld om na betaling even contact op te nemen en een moment af te spreken. Niet gedaan waardoor de chauffeur niet kon leveren. 2e poging leveren wederom geen moment afgesproken en gewoon de dag erna. Gelukkig kon ik toen naar de vereniging komen. Vervolgens levert de chauffeur de koeling en de vriezer van 160+kg tot aan de deur. Hoe moet ik die dan in hemelsnaam binnen krijgen?!!! Ik vraag of hij ze niet toch even naar binnen kan rijden, aangezien dat 3 meter verder was. Niet gedaan. Belabberd zeg. Daar sta je dan met 2 loeizware producten, in je eentje. Overigens staan ze nu nog buiten, want over 1 week begint de voetbal pas weer. Ik hoop voor jullie dat het niet gaat regenen.....

Ook voor de kleine klant !

Hier vond ik mijn lang gezochte keukenspatel en heb er meteen een paar besteld. Geen moeilijk gedoe en binnen de kortste keren in huis. Ben blij met het vinden van Goos !

Afhandeling is slecht

Producten zijn goed, levering ook goed, maar zit nu al 3 weken op mijn geld te wachten van een retour. Telefonisch contact gehad( ook prima) maar nu weer een week later nog niets ontvangen… erg jammer

Vlugge en correcte levering.

Uitstekende service en snelle levering!

Ik heb onlangs een handdoekpapierhouder en een zeepdispenser besteld bij Goos Horeca en ben zeer tevreden. De levering was verrassend snel en de prijs was echt voordelig in vergelijking met andere aanbieders. Alles werd netjes verpakt en direct gebruiksklaar geleverd. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betaalbare en kwalitatieve horecabenodigdheden!

Bestelling steakmessen

Uitstekend product ontvangen.

Alles correct en snel geleverd

Goede producten ,snelle levering En correcte prijzen .

Goede service!

Nadat de toegestuurde afvalbak met een beschadiging was bezorgd werd er direct na de melding een nieuwe verstuurd. Geen vragen maar gewoon het probleem oplossen!

fantastisch

xxxx

Goed! Krijgt wat je besteld

Heb barkrukken besteld en zijn netjes geleverd. En krukken zijn zoals verwacht

Slecht

Slechte service, kapotte koelkast en rekjes kunnen er biet recht in.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering!

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Ik had mijn spullen snel in huis en het is mooi en degelijk materiaal.

Snel en efficiënt

Goede producten en snelle levering

Product gekocht en snelle levering.

Snel geleverd en goede koelkast

Heel blij mee, mijn koelkast werkt super goed. Een dag te laat geleverd, maar alsnog relatief snel dus ben tevreden.

Prima, zoals het hoort

Duidelijke site. Bestelling gedaan, levering op de afgesproken tijd. Prima.

Goede service de bezorger heeft het netjes afgeleverd bij ons

De koelkast vind ik geen echte topper koelt wel maar mag voor mij wel wat kouder

Trage levering en Service

Eerst 2,5 week gewacht op mijn bestelling want het is druk. Had het verkeerde besteld stom. Terug gestuurd en het juiste artikel besteld. Dat is na 6 weken nog niet binnen is omdat dhl het niet kon vinden ofzo. Zou opnieuw opgestuurd worden maar door een administratieve fout is mijn geld weer terug gestort en moet ik het wederom opnieuw bestellen . Als ik zou willen. Ben inmiddels dus al meer dan 6 weken bezig om een simpel artikel opgestuurd te krijgen.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn