Top service !!!Dikke pluim voor de chauffeur afleveraar !!! Thanks !!

Dik ok !

top

simpel bestellen, snelle levering

Degelijke producten

Makkelijk besteld, snel geleverd en een eerlijke prijs.

Goeee

Goede stoelen en goed geleverd.

Na een week werden de tuinstoeltjes netjes afgeleverd. 1 keer telefonisch contact gehad om te vragen naar de leverdatum. Verder alles naar wens afgehandeld.

Snelle levering Top!

Goede. Service

De levering kan iets sneller maar oké was ook niet te lang

Fijne service

Fijne service en kennis van zaken.

omschrijving niet correct

In de omschrijving staat 1.5L , terwijl er maar 1 L in de thermos kan.

goed en vriendelijk

alleen vind ik, als je iets op je website zet dat het in stock is dat je wel lang moet wachten op je levering. daarna was alles perfect in orde

Prima drank koelkast helaas alleen bezorgd met schade.....dus nog niet naar tevredenheid

Het is geweldig hoe gedetailleerd

Hallo, ik heb een thermobox gekocht. Goed product, snelle levering. Bij het uitkiezen was het artikel goed te bekijken. Mooie site. En het is exact het artikel wat ik zocht. Ik kom zeker weer terug.

Geweldig p

Levering volgens afspraak en product volgens beschrijving

Tevreden!

Ik heb mijzelf nooit kunnen betrappen op een klacht.

Buitengewoon goeie service!

Ik belde om zeker te zijn of de levering zou aankomen. Men is voor mij rondgelopen om het na te kijken en zeker te zijn van levering. Top top top service, dank je wel!!!

Goede service vrijdag besteld en dinsdag bezorgd top!

Ook zonder horecaonderneming iets bestellen.

Het fijne hier is dat je als particulier ook kunt bestellen, bij de meeste websites voor horeca moest je eerst een offerte aanvragen. Vlot geleverd. En gelijk laten afleveren bij mijn vriend in IJsselstein

Goede prijs kwaliteit!

Zeker blij met de aankoop

Onjuiste omschrijving

De tafelmessen en vorken stonden beschreven als robuust en sterk. Echter zijn ze zeer dun vergeleken met normaal bestek. En al helemaal voor horeca gebruik. Ik wil ze graag terugsturen maar lees dat ik dan 35% van de aankoopsprijs moet betalen. Jammer.

Topservice en topkwaliteit!

Letterlijk alles kan je vinden op GOOS horeca! Snelle en efficiënte levering naar Belgie! Heel tevreden!

top service!

de vriendelijke dame heeft voor mij geregeld dat de leverdatum gewijzigd kon worden waardoor dit perfect uitkomt ivm planning

zeer goede service en correcte leveringen

zeer goede service en kwaliteitsvolle materialen brasserie t zwaantje st niklaas

Afspraak plannen voor levering kan beter

Levering stond gepland op goede vrijdag. Voor ons een gesloten dag. Las met toeval mijn mail met de aankondiging op donderdag, na werktijd. Kon (gelukkig) nog aangepast worden, maar had ook zo maar fout kunnen gaan, met extra kosten tot gevolg. Melding voor levering kan dus beter, lees: eerder melden.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn