goed geregeld netjes op tijd .
Beste Ingrid, Bedankt voor je review! Fijn dat het goed geregeld is en het op tijd is gekomen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goed geholpen door support!
Beste E, Bedankt voor je review! Fijn dat je goed bent geholpen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Klant vriendelijk
Beste Sjef, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik had echter iets meer beschrijving en uitleg bij mijn aankoop verwacht.
Beste Joffrey, Bedankt voor uw review en de feedback. Bent u er nog wel uitgekomen met de beschrijving? Mocht het zo zijn dat u er niet uitgekomen bent mail dan even naar [email protected], wij kunnen u daar verder helpen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goede en snelle levering
Beste JM, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Levering duurde langer dan verwacht, want één item was niet direct leverbaar. Logisch, want een groentezeef wordt tegenwoordig niet meer gebruikt, al kan een blender nooit zaadjes en schilletjes uit het eten weghouden. De smaakbeleving is daarom beslist anders.
Beste Wout, Bedankt voor uw mooie review! Hier zijn wij erg blij mee. Het kan soms inderdaad gebeuren dat de levering wat langer duurt. Veel plezier met uw groentezeef. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Tijdens mijn eerste bestelling kon er niet geleverd worden. Dit is opgelost. Daarna meer besteld.
Beste Nicole, Heel erg bedankt voor uw mooie review. Fijn dat het ook is opgelost en dat we u wederom hebben mogen voorzien van onze producten. Ik wens u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Marie-Louise, Mijn excuses dat het zo verloopt. Als u even een mail stuurt naar [email protected] met uw gegevens dan kan ik hem direct doorzetten naar de juiste afdeling. Dan zorgen wij er ook voor dat het opgelost gaat worden. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Originele beoordeling
Ik had 8 beren bordjes besteld waarvan er 6 kapot waren. Nu heb ik al gemailt en 4 x gebeld. Maar het is nog niet opgelost. Zeer slecht. Dus ik hoop dat het lukt via deze weg.
Ik ben heel tevreden met Goos Horeca
Beste Sharmila, Bedankt voor je mooie review hier zijn we erg blij mee. Veel plezier met je order. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Verder prima,correspondentie mag iets beter
Beste Jelly, Excuses dat het niet helemaal naar wens was. Ik hoop dat we nog wat kunnen betekenen voor u. Neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
De website was duidelijk en zorgde voor een makkelijke weg van een keuze maken tot aan de daadwerkelijke bestelling plaatsen. Na bestellen binnen enkele dagen netjes aan adres bezorgt gekregen door een vriendelijke en behulpzame bezorger. bovenal gewoon duidelijk en netjes
Beste Kevin, Heel erg bedankt voor je mooie review !! Fijn dat alles naar wens is verlopen met de bezorging. Ik wens u veel plezier met uw bestelling. Mochten er nog vragen zijn neem gerust even contact met ons op. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Twee koelkasten besteld die op voorraad zouden moeten zijn in April, een mail gehad dat ze eind mei geleverd zullen worden. Ik moet nu een beoordeling geven en het is nu eind juni en heb ze nog steeds niet gezien. Worden waarschijnlijk morgen geleverd!
Beste Paul, Wat vervelend dat de datum steeds werd verschoven. Sommige producten komen rechtstreeks via leveranciers, vandaar dat het misschien wat meer tijd in beslag nam. Laten we hopen dat het deze week word geleverd. Mocht de levering opnieuw verplaats worden neem contact met ons op en wij gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
De nieuwe barkrukken werden snel geleverd en zijn van prima kwaliteit.
Beste Jan, Fijn om te horen dat je tevreden bent ! Veel plezier met je barkrukken. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Product blijkt niet op voorraad terwijl meerdere keren aangeven was van wel. ontevreden klant.
Beste Sjors, Wat vervelend dat het niet goed gecommuniceerd is. Als er iets dat we nog voor u kunnen betekenen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Makkelijk bestellen, bezorging prima
Beste Sylvia, Bedankt voor je review ! Fijn dat u tevreden bent over de bezorging. Ik wens u nog veel plezier met uw order. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Twee keer besteld bij Goos Horeca en beide keren heel snel geleverd.
Beste Rob, Bedankt voor je review ! Het doet ons goed om te zien dat u tevreden bent over uw bestellingen en de bezorging hiervan. Ik wens u nog veel plezier met uw orders. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik heb een koelkast gekocht maar daar zat schade aan. Ik kreeg de keus tussen korting of repareren. Ik koos voor repareren en vervolgens hoor ik twee weken niets Ik heb diverse malen gebeld maar geen reactie.
Beste Rob, Ik heb even uw order er bij gepakt en gekeken hoe het ervoor staat. Ik kan alleen vanaf mijn plek niet zien wat de status is van de reparatie. Ik heb uw vraag door gemaild naar de desbetreffende afdeling. Ik laat u via deze manier weten dat we ermee bezig zijn en als ik een bericht heb van de afdeling stuur ik u een mail met de informatie. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Levering na 10 dagen, géén contact kunnen krijgen via telefoon en mail. Een klantenservice die niet de telefoon opneemt of op de mail antwoord is niet zinvol! Wel een correcte levering na aankondiging per mail. Kwaliteit is goed. Verbeterpunt: vermeld op de site dat levering mogelijk langer dan een week kan duren.
Beste Johannes, Excuses voor het ongemak met de service. Het kan soms voorkomen dat de levertijd wat langer is dan normaal. U had daar wel over ingelicht moeten worden, mijn excuses daarvoor dat het niet is gebeurd. Het is fijn om te zien dat u wel tevreden bent over de kwaliteit en de uiteindelijke bezorging wel goed verlopen is. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goed door de telefoon geholpen en super snel geleverd
Beste Ton, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Vlotte levering van het juiste product.
Beste Gerard, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Schade aan mijn bestelling en krijg geen reactie.
Beste Henk, Het spijt me dat u nog geen reactie hebt gekregen op uw vraag. Als u contact met ons opneemt dan gaan we opzoek naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Zeer snelle levering, mooie en stijlvolle vitrine
Beste Ger, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snel en perfect zijn de bestelde artikelen geleverd.
De chauffeur moet wel een steekwagentje krijgen.
Beste Juan, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik heb een bestelling gedaan, maar moest daar heel lang opwachten. Ik heb gebeld en de reden was, dat nog niet alles van de bestelling voorradig was. Ze hebben de spullen die op voorraad warenopgestuurd. Inmiddels wacht ik al weer veel te lang op de overige spullen, ik ga nu maar weer met de firma bellen waar de overige producten blijven. Nee, ik ben niet tevreden over de manier hoe de online bestellingen verlopen en word je ook totaal niet geïnformeerd over de status van de bestelde producten.
Beste Patricia, Mijn excuses van de manier waarop er gecommuniceerd is. Het is inderdaad niet de bedoeling dat u niet op de hoogte word gehouden, dit had wel gemoeten. Als u een mail kan sturen naar [email protected] komt u rechtstreeks bij mij terecht. Ik ga kijken wat ik voor u kan doen. Mocht het zijn dat uiteindelijk alles al wel goed is gekomen dan hoop ik dat u tevreden bent met de producten. Mocht u verder vragen nog hebben neem dan even contact op. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Stadhoudersmolenweg 62
7317 AW Apeldoorn