Ziet eruit zoals op de website staat en snelle levering
Beste Deniz, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik ben wel tevreden.
Beste, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snelle levering! Goede communicatie
Beste Maria, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Door een fout in het bestelprogramma werden er tafelbladen geleverd met een verkeerde kleur. De klantenservice deed mij een voorstel om de correcte kleur te leveren aan de helft van de prijs. Daar ik zelf geen fout gemaakt heb (duidelijk aantoonbaar via mail en website) kon ik niet akkoord gaan met dit voorstel. Reactie van de klantenservice is u gewoon negeren, niet meer reageren op e-mail of telefoon. We zijn nu een maand verder en ondanks verschillende keren een beleefd verzoek niets meer gehoord. Blijft mij jammer genoeg nog enkel dit kanaal over om mijn ongenoegen te uiten. Weinig service heb ik zo het gevoel. De woorden grof en onbeschoft komen in mij op. Bijkomend is dat de bestelling van de tafels (volgens de website op voorraad) op 16 maart werd gemaakt en betaald. Dit om zeker te zijn dat ingevolge heropening van terrassen ik tijdig over mijn tafels kon beschikken. Bijna 2 maanden verder niets of niemand gehoord. Nadat ik zelf heb gebeld op 6 mei zouden de tafels pas geleverd worden in de week van 10 mei. Na aandringen werden de tafels dan toch geleverd op 7 mei.
Beste Jan, Onze excuses voor de late reactie. Dit is niet de normale gang van zaken, ik hoop dat het inmiddels op een gepaste manier is opgelost. Mocht er verder nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
30-5 Messen en vorken besteld 4-6 Vorken en vorken ontvangen, geen messen. 4-6 contact met klantenservice, op verzoek foto opgestuurd van geleverde vorken. Gezien de kwaliteit wil ik wel beide soorten vorken houden maar alsnog de messen wil ontvangen (tegen betaling van de vorken). Geen reactie ontvangen. Wel op 7-6 verzoek om beoordeling. 9-6 zelf nogmaals gebeld. Wordt nagekeken, met de belofte om op 10-6 terug gebeld te worden. Er wordt niet teruggebeld. Wel ontvang ik op 11-6 nogmaals een beoordelingsverzoek. Tja. Nu is het 15-6 en ik ben er klaar mee. Update: op 2-7 krijg ik vanuit Goos Horeca deze mail: Beste Joke, Onze excuses voor de late reactie. Dit is niet de normale gang van zaken, ik hoop dat het inmiddels op een gepaste manier is opgelost. Mocht er verder nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Goos Horeca Er is niets opgelost, er is geen enkel contact geweest na 15-6-2021.
Originele beoordeling
Dag te laat bezorgt. Zonder contact. Zonder track and trace bijwerken. Onbeleefde chauffeur. Jammer gemiste kans.
Beste Piet, Het is jammer dat je het zo ervaren hebt, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zou kijken wat ik kan doen om dit niet meer te laten gebeuren. Mocht u nog vragen hebben neem gerust even contact met ons op. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
nette bezorger die op tijd belde om het product af te leveren snel, vakkundig en correct.
Beste Andre, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snelle levering, netjes verpakt. Helaas van 1 van de koelboxen de deksel kapot (hoek eraf en dat stukje zat er ook niet bij in de doos). Kinderen hebben overigens erg veel plezier gehad met de grote doos :)
Beste Giel, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
een super goeie en snelle levering ..top...zeer aanbevolen
prima afspraak . Producten op tijd geleverd en voldoen aan mijn verwachtingen.
Beste Kees, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Duidelijke webshop, snel geleverd. Aanrader.
Beste Leo, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Marina, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Slechte communicatie (late of geen reacties), geen goede levering (producten niet compleet). Kortom, voor mij zeker niet nog een keer!!!
Beste Paul, Wat vervelend dat je het zo ervaren hebt, dit is niet de bedoeling. Als je even contact met ons opneemt gaan we samen met u tot een oplossing komen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Super snelle service. Gisteren een Horeca koelkast besteld en nog geen 24 uur later is hij geleverd.
Beste Corne, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
We zochten een RVS-emmer vanaf 15 Liter. Dit was de enige emmer in deze maatvoering. En we zijn tot dusver tevreden over de levering. Te meer omdat deze niet-goedkope emmer, bij andere leveranciers prijzigers was. Terwijl het exact om dezelfde emmer gaat!!
Beste Dirk, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Ronny, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Koelkast besteld die vervolgens niet leverbaar was terwijl ze dat wel opgaven. Vervolgens na veel bellen alternatief moeten nemen die beschadigd werd aangeleverd na ongeveer 1.5 week. Nooit meer.
Beste David, Onze excuses dit is niet de bedoeling. Neem even contact met ons op dan gaan we opzoek naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Zoals het hoort, top
Beste Wilfried, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goed product, snel in huis.
Beste Peter, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ervaring op zich prima; maar alleen geen reactie op mijn vraag of ik de goederen ook zou kunnen afhalen om zo verzendkosten te besparen maar ook onnodige milieu belasting maar daar is nooit op gereageerd.
Beste Diana, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Het is vaak wel mogelijk om de producten af te halen. Soms komt het voor dat een product vanuit een andere magazijn moet komen en daardoor niet bij de desbetreffende filiaal kan worden opgehaald. ik wens u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
De bestelde parasol is degelijk en werd snel geleverd.
Beste Wilbert, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je bestelling. Samen nao veure! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Waterkoker kapot en krijg geen respons over hoe te handelen verder.
Beste Raissa, Onze excuses voor het ongemak. Als u even contact met ons opneemt gaan wij dit op gepaste manier oplossen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik heb parasolvoeten gekocht. Maar deze blijken te licht voor mijn parasols. Dus vallen ze om bij een windje. Ik had er gelukkig maar 1 open gemaakt en de rest zat nog goed in de verpakking. De retourkosten moet je zelf betalen en dat is voor zo’n zwaar gewicht best veel. Per stuk. Dus dacht ik ze in de winkel terug te brengen. Maar dat mocht niet. Ik werd terug naar huis gestuurd dat ik het maar met de webshop moest regelen. Die belde ik maar kreeg niet de goede personen aan de telefoon. (Verkoper ipv klantenservice). Hij beloofde mij dat klantenservice mij vandaag nog terug zou bellen. Het is nu 20:16 en nog niet gebeurd. Ik heb overdag zelf nog geprobeerd te bellen met klantenservice en stond een half uur in de wacht daarna werd de verbinding verbroken. Heel irritant. Ik zit nu met 3 parasolvoeten waar ik niets aan heb.
Beste, Onze excuses voor de late reactie. het klopt inderdaad dat je niet zomaar spullen kan terug brengen in de winkel, er moet eerst een retour worden aangemaakt online en met een bonnetje die je dan ontvangt kan je naar de winkel. Mocht u verder nog vragen hebben neem dan even contact met ons op. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
De bezorger stoote hard tegen de deurpost na het uitpakken bleek er een deuk te zitten aan de zijkant foto gemaild maar nog niks gehoord
Beste Patricia, Dit is inderdaad niet de bedoeling, ik hoop dat u onlangs al een oplossing heeft gekregen, mocht dat niet zo zijn neem even contact op met de klantenservice. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Terwijl een datum voor verzending werd geprikt en bevestigd via email, werd mijn bestelling uitgeleverd aan iemand anders met de melding dat er geen stock meer is en ik tot op het einde van het jaar moet wachten eer de gewenste parasol opnieuw binnen komt. Onbegrijpelijk dat mijn bestelling aan een andere klant weggegeven werd ! Wat een slechte organisatie en service gewoonweg. Echt een afrader om hier te kopen. Dimitri M. Decoster
Beste Dimitri, Het betreurt ons dat het niet naar wens is verlopen. Onze excuses daarvoor. Als u contact opneemt met ons dan gaan wij dit op een gepaste manier oplossen voor u. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Stadhoudersmolenweg 62
7317 AW Apeldoorn