Op tijd en correct.

Alles naar wens. Product op tijd en correct geleverd.

Afspraak=Afspraak gewoon zoals het hoort

teleurgesteld

omdat de levering steeds maar werd uitgesteld en ik mijn bestelling wou annuleren , heeft men mij daarop , dadelijk, een beschadigd , oud exemplaar gestuurd . mijn klacht hierover blijft nog steeds onbeantwoord .

Soepel besteltraject, snelle levering.

Correct en snelle levering

Goedkoop en snel

Duidelijk site met scherpe prijzen. Volgens afspraak geleverd.

TOP+++++

Zeer snelle levering ++++ Voordelige prijs ++++

Fijne webshop

Grote keuze. Goede prijzen. Snelle verzending en levering.

Ontbreken van schroeven

1 pakje schroeven te weinig geleverd bij de stoelen

vlotte levering na telefonisch contact

Na telefonisch overleg werden de goederen snel geleverd! Alles keurig ingepakt, een aanrader.

Top service!

Top service! Snel geleverd. Vriendelijk personeel. Goede voorwaardes.

Subliem!

Omdat ik een prive persoon ben en geen horica, dacht ik dat u niet aan mij zou leveren. Dat deed u wel, zonder lastig hierover te zijn. Levering precies op tijd, keurig verpakt! En het artikel is precies wat ik zoek.

geen

zeer snelle levering. goed product.

top

snel geregeld en prima kwaliteit

Goede service !

Heel tevreden

Degelijk materiaal, voldeed aan al mijn verwachtingen, goede en snelle levering, heel tevreden. Bedankt.

Tweede bestelling, trage afhandeling.

Op 1 maart jl. hebben wij een kleine koelkast online besteld bij Goos Horeca, maar na de levering bleek de doos een beschadiging aan de onderkant/achterkant te hebben en bleek er effectief een deuk in het metaal te zijn. Wij hebben via mail gelijk een klacht gestuurd en de vraag om het toestel terug op te halen voor terugzending. Alsook hebben we via de website (klachtenformulier) deze vraag gesteld. Wij hebben daar geen antwoord op gekregen, noch op de mail, noch op het klachtenformulier. Daarna hebben wij tot 3 maal toe telefonisch contact gehad en het heeft tot 3 weken toe geduurd om uiteindelijk een oplossing te vinden en de koelkast geretourneerd te krijgen. Het bedrag werd inmiddels ook terugbetaald. Misschien dat buiten corona-tijden alles soepeler verloopt. Bij een eerste aankoop enkele jaren geleden waren wij nochtans zeer tevreden.

Top goed geregeld

Zeer vriendelijke chauffeur. Geen problemen en was keurig op tijd en niks beschadigd.

Keurig volgens verwachting geleverd en prima product.

Keurig volgens verwachting geleverd en prima product. Enige wat jammer is, is een berzorgtermijn van 2-4 dagen waarop je zelf geen invloed hebt maar wel moet betalen als er geschoven moet worden.

Snel maar gedeukte producten

Snelle levering, metalen prullenbakken, van de 10 stuks 5 gedeukt

Snel, goed en voordelig

top

snel geleverd, mooi op tijd , netjes verpakt en klantvriendelijk

Goede service!

Wij zijn erg goed geholpen nadat bleek dat onze bestelling niet op tijd binnen zou zijn! Super service!

Bestelling was er binnen 2 dagen, top. Wellicht handig voor bedrijven om ook factureren achteraf te implementeren.

Artikelen werden aan de deur geleverd! Goede service.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn