Supersnelle levering.
Beste Joop, Top! Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier van de aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Het gaat niet goed met de leverantie! Het is 2x aangeboden maar wegens om redenen. Jammer. Als alles goed gaat dan krijgen we het as maandag.
Beste Karin, Ik zie dat de levering inderdaad 2 keer is uitgesteld. 1 keer door PostNL zelf en 1 keer omdat er niemand aanwezig was. Zover ik kan zien is het uiteindelijk wel op de 15e geleverd. Onze excuses voor het ongemak en veel plezier van de aankoop gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Patrick, Heel erg bedankt voor dit top cijfer! Daar worden we vrolijk van. Veel plezier van je aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
goed en geleverd, heb wel 3 weken moeten wachten op de levering maar dat begrijp ik ivm corona
Beste Wim, I.v.m. corona waren de levertijden inderdaad helaas langer dan je van ons gewend bent. Ondertussen gaat dit gelukkig al wat beter. Bedankt voor je aankoop en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Alles is prima verlopen.
Beste Evelien, Goed om te lezen dat alles prima is verlopen! We gaan er voor om dit zo voort te zetten. Veel plezier van je aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Netjes geholpen. Vriendelijk aan de telefoon. Snelle levering.
Beste Inge, Wat fijn dat je vindt dat we je netjes en vriendelijk hebben geholpen. Veel zit plezier van de bank gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
super vriendelijke bediening.
Beste Axelle, Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer. We willen je bedanken voor je aankoop en hopen dat je er lang en veel plezier van hebt. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Tot op heden nog niets ontvangen Mvg
Beste Bert, Volgens onze informatie is het pakket op 10 juni bezorgd. Mocht dit niet het geval zijn, wil ik je vragen om via onderstaand formulier contact op te nemen met onze klantenservice. https://www.gooshoreca.nl/customer-service#subtabs-44 Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Op het tijdstip van bezorgen waren wij niet thuis. We hebben geen bericht ontvangen waar onze bestelling nu is, of het opnieuw aangeboden wordt of waar we het kunnen ophalen. Later bleek dat het bij een post.nl punt was afgegeven en hebben wij de bestelling opgehaald. Het was handig geweest als we hierover een bericht hadden gekregen, zodat we wisten waar onze bestelling was. Het tafeltje wat wij besteld hebben, is erg leuk en voldoet aan onze verwachtingen!
Beste Bernie, Volgens onze informatie heb je je pakket op 2 juni afgehaald bij een PostNL locatie. Mocht dit niet het geval zijn, wil ik je vragen om via onderstaand formulier contact op te nemen met onze klantenservice. https://www.gooshoreca.nl/customer-service#subtabs-44 Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Originele beoordeling
Beste Leon, Een 10, daar streven we naar! Heel fijn om te lezen, dankjewel daarvoor en veel plezier van je aankoop gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Stevige picknick tafel. Je wordt prima op de hoogte gehouden over de lever tijd. Jullie waren precies op de aangegeven tijd bij de deur. Super!!! Ga zo door.
Beste Jimmy, Wat een mooie woorden! Daar worden we blij van :-) We wensen je veel fijne 'picknick' uurtjes aan de tafel. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ruime keus. Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Beste Kieran, Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! We wensen je veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
het contact is geheel online er moesten wel verzend kosten worden betaald, waar het bedrag boven de 300 Euro was. Aan de andere kant ook begrijpelijk..Blij met de aanschaf
Beste Janne, Bij sommige artikelen zijn wij helaas genoodzaakt om een transport toeslag te rekenen als je onder een bepaald aantal besteld. Fijn dat je blij bent met je aankoop! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
goed produkt en pijlsnelle bezirging !
Beste Michel, Een 10! Daar streven we naar en zijn dan ook erg blij om die te krijgen. We wensen je veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Raymond, Een 10, dankjewel daarvoor! Daar zijn verder weinig woorden voor nodig ;-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
alles top zoals het hoort
Beste Daisy, Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer! We wensen je veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Positief
Beste Patrick, Wat een top cijfer! Daar worden we blij van :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Zondag besteld, maandag verzonden en dinsdag in huis. Product is van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.
Beste Richard, Heel fijn dat we je zo snel hebben kunnen leveren. Veel plezier van je aankoop gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Geen reactie op mijn mail dat mijn tafel kapot arriveert.
Beste Lilian, Onze excuses dat er niet of te laat op je mail is gereageerd. I.v.m. grote drukte vanwege de coronacrisis, heeft onze afdeling klantenservice het erg druk. Hierdoor wordt er soms niet of te laat gereageerd. Ik zou willen vragen om alsnog onderstaand formulier in te vullen, of een mail te sturen naar [email protected] https://www.gooshoreca.nl/customer-service#subtabs-36 Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Sandra, Dankjewel voor dit mooie cijfer! We wensen je veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Levering op afgesproken dag. Alles liep vlot. Gekregen wat we wouden!
Beste Charlotte, Fijn dat je zo tevreden bent, we wensen je veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Maar niet geschikt voor buiten onder de overkapping. Kan de temperatuur overdag niet onder de 10 graden krijgen. 's. Nacht geen probleem.
Beste Freddy, Wat vervelend dat hij niet voldoende koelt overdag. Dit kan te maken hebben met de omgevings temperatuur. Voor klachten of vragen over service kunt u altijd onderstaand formulier invullen: https://www.gooshoreca.nl/customer-service#subtabs-40 Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Mijn,ervaring is niet al te best,het gaat om tafel marmer rond 60 cm gietijzer onderstel. Ordernr. 60206684.heb een mail gestuurd,met foto’s van het veel beschadigde marmeren blad. Nog steeds niets vernomen. Afz:Sjack
Beste Sjack, Onze excuses voor het beschadigd geleverde blad. Helaas gaat er tijdens transport wel eens wat mis. Wij proberen dit uiteraard zo goed als we kunnen te voorkomen, maar dat is in dit geval dus niet gelukt. Ik begreep van mijn collega, dat het geld aan u terug betaald gaat worden. We hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goed, correct en behulpzaam.
Beste Pieter, Wat een topcijfer! Dankjwel daarvoor en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Drie weken geleden kreeg ik een koelwerkbank geleverd met krassen in het rvs. Dit meteen telefonisch gemeld waar ik verzocht werd een schadeformulier in te vullen. Dit gedaan en na 5 dagen reactie of dit met een korting opgelost kon worden. Ondertussen al 5 mails gestuurd om te vragen aan welke korting ik zou moeten denken om te kijken of we hier mee uit de voeten kunnen. Geen reactie meer. Vanmorgen maar eens gebeld, Ik zou vandaag reactie krijgen. Je raad het al, niks meer gehoord. Al met al zijn we drie weken verder en nog steeds niks opgelost. Ben benieuwt of hier wel op gereageerd word.
Stadhoudersmolenweg 62
7317 AW Apeldoorn