Duurt lang !!!

Zeggen met een paar dagen te leveren , duurde 2 weken !!

schoenpoetsmachine geleverd

zeer correct verlopen

Prima geholpen

Netjes geleverd, open gemaakt door doane.

Zoals verwacht, nette levering, op tijd een mail.

Geweldig te vreden

Hoi, geleverd zoals gespecificeerd. Dus prima

Fijne vlotte correcte service!

Prijs, kwaliteit dik in orde.

Tevreden

Snelle levering is als zeer prettig ervaren

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

En dan ook nog eens netjes op tijd geleverd

Andere tafel gekregen als besteld

Ik heb een mail gehad van Goos Horeca waarin ze de fout toegeven, en het aan hebben gepast op de website. Dat is toch netjes van ze. De kwaliteit van de tafel was goed. En de prijs viel heel erg mee. Dus als je goed de afmetingen in de gaten houdt, kun je wel een gokje wagen. Ik heb te maken gekregen met een fout op de website van Goos Horeca. Daardoor kreeg ik een andere tafel als ik besteld had omdat dezelfde tafel anders op de website stond als bij de leverancier. Ik had een vierkante tafel besteld op de website. Maar de tafel met dat nummer stond bij de leverancier vermeld als rechthoekig en niet 52 bij 52 maar 152 bij 60. Maar inkom hem niet terug sturen want ik had wel dat nummer besteld en betaald. Dus dat was slordig.

Goede snelle levering

Geweldig!

Vlotte service, snelle levering, prima product tegen een goede prijs.

Duidelijk en correct

Makkelijk bestellen, correcte levering en op tijd

Wij hebben 4 leren stoeltjes besteld bij Goos Horeca, de prijs kwaliteitverhouding is prima, de levering op tijd, kortom alles naar wens. Wij komen terug bij Goos Horeca

All good

Snel besteld en snel thuis

superkwaliteit van parasol

geleverd zoals afgesproken en een superkwaliteit parasol.

Snel, goede kwaliteit en prima prijs

handige website, snel besteld, prima kwaliteit en dito prijs. Snel en stipt geleverd!

Snel geleverd en goede prijs

Binnen een dag geleverd. Miste een setje poten. Na 1 belletje meteen opgelost en de poten de volgende dag geleverd. Prima service ondanks de manko levering. Iedereen kan fouten maken maar het gaat mij erom hoe je het oplost.

Goed, professioneel, snelle afhandeling en keurig op tijd bezorgd

Kan beter

Op 13 Jan bestelling geplaatst en op 22 Jan pas ontvangen. Ik miste nog een artikel. Naar klantenservice gebeld en hele aardige dame gesproken, ontbrekende artikel is alsnog verzonden! Vriendelijk en netjes geholpen.

Goed maar!!

ervaring was goed Maar positieve opmerking is probeer twee producten voor de zelfde klant ter gelijk en via een pakketdienst te verzenden en stop met de binnen 24 uur binnen reclame want dat is nog nooit gelukt bij al mijn producten die ik heb besteld

Een heel goede service

Scherpe prijs, snelle levering en geen transportkosten.

heel aardige klantvriendelijke mensen met kundig advies

heel aardige klantvriendelijke mensen met kundig advies. Ook als je terugbelt voor meer informatie zijn ze altijd bereid dat te geven

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn