prima stoelen geleverd, snel en ook nog voor een goeie prijs

de bestelde stoelen waren super snel, geleverd ondanks de drukte van eindejaar, perfect verpakt en dat ook nog voor een prima prijs!

Snelle levering g

Goede thermoskan

Snelle levering!

Levering op tijd voor de feestdagen

Mooie kwaliteit

Snelle service en mooie stoelen

Vandaag heb ik de stoelen ontvangen. Ze zien er goed uit en de service was ook goed. Ik kon aangeven dat ik ze vrijdag wilde hebben, maar heb ze al op donderdag ontvangen.

Verzord, correcr maar niet snel

Had de deksels op 19 december besteld en op 2 januari zijn ze afgeleverd. Ik had ze eigenlijk vóór de Kerst al willen hebben. Met bestellen ga ik daar voortaan dus wel rekening mee houden! :-) Evengoed bedankt voor de nette aflevering!

Snelle service, duidelijk over levering. Leverancier belde vooraf netjes.

Prima alleen de levering was slecht

Alles was prima geregeld maar de levering liet te wensen over. Op de website werd gezegd dat er een bezorg moment gekozen kon worden dat bleek niet zo te zijn. Van postnl mailtje gekregen we komen 31 december leveren. Niemand geweest en zelfs geen briefje in de bus terwijl we gewoon de hele dag thuis waren. Achteraf via track en tracé stond er: u was niet thuis...

Kan gewoon niet beter

Snel en goede levering super

Goede levering en later hiaat gebruiksaanwijzing beantwoord.

Topservice

Net voor de feestdagen besteld en netjes op tijd binnen gekomen

Geweldig, super snelle levering 👍

Makkelijk om bestelling te plaatsen en dan ook nog zeer snelle levering zo vlak voor de feestdagen 👍

Bezorging waardeloos

Over het product heb ik nog geen menig, nog niet in gebruik genomen maar de bezorging was waardeloos! Ik woon alleen en een pallet van 50 kg, werd voor de deur afgezet en ik mocht het verder zelf uitzoeken! Ik woon op 3 hoog...

prima bedrijf,

prima overzichtelijke website, top klantenservice. kwaliteit prijsverhouding goed.

Goed geleverd

👍

Goede kwaliteit. Snelle service. Perfecte prijs.

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering.

Je krijgt wat je ziet.

Goed gedaan

Goed gedaan

Service is top

Mooie koeling besteld. Kwam gelijk de volgende dag en doet het prima!!

geweldig bedrijf

zeer snelle levering.

na foute levering totaal geen medewerking van klantenservice

Uiteindelijk is de nalevering toch binnen een paar dagen geregeld. Voor ik een definitief positieve beoordeling geef, wacht ik eerst de afhandeling van de rest van de order af.

Kan beter.

De levering van het bestelde product heeft uiteindelijk bijna 3 weken geduurd. Klant werd niet spontaan ingelicht omtrent de reden van vertraging. Moest daar zelf tot 3 maal toe voor bellen.

SNEL EN GOED

Product stond al tijdelijk niet leverbaar, maar kon wel besteld. Dacht duurt even maar dat komt wel. Nou de andere dag kreeg ik berichtje dat t verzonden was

Wij kopen onze apparatuur en meubels voor onze restaurants in bij verschillende bedrijven in zowel Nederland, Duitsland, China als de VS. Dit is een van onze beste leveranciers. Staan gelijk klaar met antwoorden en zijn zeer behulpzaam. Alles netjes en op tijd geleverd. Eventuele foutjes worden gelijk rechtgezet. Ga zo door.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn