Helaas 1 stoel waar de schroefdraad van de poten niet past waardoor hij erg gammel is nu.
Beste Mascha, Wat vervelend dat het niet past, lijkt op een fabrieksfout als ik het zo lees. Wanneer je schade hebt aan een ontvangen artikel willen we je vragen om onderstaand formulier in te vullen. Het komt dan direct bij de juiste persooon terecht en we zoeken dan samen naar de beste oplossing. https://www.gooshoreca.nl/customer-service#subtabs-36 Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik bestelde bij Goos en kreeg geleverd door Horeca World Bizz , dat viel me erg tegen. Aangezien dat ik al 2,5 jaar wacht op spullen die betaald zijn maar nooit geleverd, door Horeca World . Wil ik liever met Horeca World niks te maken hebben. Aan de andere kant zorgden Goos dat product op tijd was zoals altijd.
Beste Martin, Het kan wel eens gebeuren dat Horecaworld soms spullen voor ons uit levert, die we zelf niet op voorraad hebben. Dit om u toch snel van dienst te kunnen zijn. Mochten hier problemen mee zijn, dan is het onze verantwoordelijkheid. U heeft de spullen namelijk bij ons gekocht en niet bij Horecaworld. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Originele beoordeling
Ik bestelde bij Goos en kreeg geleverd door Horeca World Bizz , dat viel me erg tegen. Aangezien dat ik al 2,5 jaar wacht op spullen die betaald zijn maar nooit geleverd, wil ik met Horeca World niks te maken hebben.
Beste prijs, zelfs op black friday! Zeer goede levering. Geen overbodige verpakking.
Wauw een 10! Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snelle levering, alleen de bezorging verloopt moeizaam. Ik werk overdag en dan staat PostNL voor de deur. Een ander leveradres was niet mogelijk.
Beste Bas, Wanneer de zending al bij PostNL ligt, kan het afleveradres helaas niet meer aangepast worden. Met vriendlijke groet, Goos Horeca
Prettige service, nodigt uit om terug te komen. Verpakkingsdoos was wel beschadigd tussen verlaten bij bedrijf Goos en ontvangst door mijzlef
Goed om te horen dat u een goede ervaring heeft. Jammer dat de doos beschadigd was, gelukkig zijn de producten wel heel aangekomen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
zeer snelle levertijd
Bedankt voor dit mooie cijfer en veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
De koerier heeft de koelkast zelfs over de drempel gezet!
Beste Hilde, Wat aardig van onze chauffeur ;-) We wensen je veel koel plezier! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goed product conform de omschrijving.
Bedankt voor deze mooie review! Veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik heb twee horeca banken bij hun besteld en de kleur zou grijs zijn, ze zijn binnen en de kleur is leverbruin😭
Beste Ans, Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de kleur. We zouden graag met je in contact komen om te kijken wat er mis is gegaan. Wellicht kunnen we de banken omruilen voor de juiste kleur of een kleur die je wel mooi vindt. Zou je contact met ons op willen nemen via [email protected] ? Dan komen er hopelijk samen wel uit. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Zeer goed en te vrede
Beste Riek, Fijn dat u zo tevreden bent. Veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik miste alleen een nota
Beste Johan, Bedankt voor het mooie cijfer. Ik heb de factuur inmiddels gemaild naar je. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Prima geholpen.
Beste Herman, Bedankt voor dit top cijfer! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snelle en correcte levering
Leuk dat u zo tevreden bent! Veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Zeer vlot en proffesioneel!
Bedankt voor dit pracht cijfer! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
prima service afspraak goed nagekomen
Beste Johan, Veel plezier met je aankoop en enorm bedankt voor dit mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
prijs-kwaliteit verhouding prima, snelle levering
Beste Annemiek, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Goed om te lezen dat je tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
We zijn blij met het nieuwe apparaat.
Beste Huib, Wanneer onze klanten blij zijn, zijn wij dat ook :-) Dankjewel voor dit mooie cijfer en veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
prima ervaring
Een 10! Hier worden we vrolijk van, heel veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Erik, Een heel goed cijfer ook ;-) bedankt daarvoor! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Heel goed geholpen .ook toen bleek dat het niet op tijd werd geleverd .deden ze er alles aan om te zorgen dat het op tijd was
Beste Bianca, Wat fijn dat we je hebben kunnen helpen en je het nog op tijd hebt ontvangen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Naar alle tevredenheid
Beste Lies, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent, daar streven we naar! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
uitstekende dienstverlening
Beste Berrie, Bedankt voor dit compliment! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Kunststof plaatje van één kast is echte kapot echter is dit geep probleem.
Beste Ton, Wat vervelend dat er iets kapot is, gelukkig is het geen probleem. Mocht dit wel zo zijn, neem dan contact met ons op via [email protected] En bedankt voor dit mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snelle levering, heel behulpzaam, uitstekende prijzen
Beste Anthony, Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer, hier worden wij ook blij van :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Stadhoudersmolenweg 62
7317 AW Apeldoorn