Helaas 1 stoel waar de schroefdraad van de poten niet past waardoor hij erg gammel is nu.

Ik dacht dat ik met Goos Horeca zaken deed

Ik bestelde bij Goos en kreeg geleverd door Horeca World Bizz , dat viel me erg tegen. Aangezien dat ik al 2,5 jaar wacht op spullen die betaald zijn maar nooit geleverd, door Horeca World . Wil ik liever met Horeca World niks te maken hebben. Aan de andere kant zorgden Goos dat product op tijd was zoals altijd.

Beste prijs, zelfs op black friday!

Beste prijs, zelfs op black friday! Zeer goede levering. Geen overbodige verpakking.

Snelle levering, alleen de bezorging verloopt moeizaam. Ik werk overdag en dan staat PostNL voor de deur. Een ander leveradres was niet mogelijk.

Service met een duidelijke glimlach

Prettige service, nodigt uit om terug te komen. Verpakkingsdoos was wel beschadigd tussen verlaten bij bedrijf Goos en ontvangst door mijzlef

gewoon een heel goede winkel

zeer snelle levertijd

Als enige 10 % korting bij black friday!

De koerier heeft de koelkast zelfs over de drempel gezet!

Levering op tijd

Goed product conform de omschrijving.

Kleur is niet de kleur die ze zeggen.

Ik heb twee horeca banken bij hun besteld en de kleur zou grijs zijn, ze zijn binnen en de kleur is leverbruin😭

Kleur is niet de kleur die ze zeggen.

Zeer goed en te vrede

Ik miste alleen een nota

goed en snel.

Prima geholpen.

Zeer correcte levering

Snelle en correcte levering

Zeer vlot en proffesioneel!

zeer goed

prima service afspraak goed nagekomen

prijs-kwaliteit verhouding prima, snelle levering

prijs-kwaliteit verhouding prima, snelle levering

We zijn blij met het nieuwe apparaat.

Mooie stoelen, goed stevig, snelle levering

prima ervaring

Pima

Heel goed geholpen .ook toen bleek dat het niet op tijd werd geleverd .deden ze er alles aan om te zorgen dat het op tijd was

Correct en goed

Naar alle tevredenheid

uitstekende dienstverlening

Kunststof plaatje van één kast is echte kapot echter is dit geep probleem.

Snelle levering, heel behulpzaam, uitstekende prijzen

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn