zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Totaal niets.

Betere communicatie en vastleggen van gesprekken en afspraken. Nakomen van afspraken en leveringstijden. Geld terugstorten duurt veel te lang en vraagt regelmatig een telefoontje.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Op de website werd een levertijd van 3 dagen gegeven, dat was de reden van bestelling. Levertijd bleek uiteindelijk iets van een maand. Hier kwam ik pas achter nadat ik hen belde. Ander product, levertijd bleek weer niet te kloppen. Uiteindelijk werd er eerder geleverd dan afgesproken. Extra geld dat al was betaald moet ik via de mail achteraan, nog steeds geen reactie op m'n mail gehad, laat staan credit nota ontvangen. Klantenservice is onvriendelijk! Onbetrouwbaar bedrijf, ga ik nooit meer iets bestellen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Laatste keer een slechte ervaring gehad. Weken moeten wachten. Daarna inclomplete levering. Veel mee bezig geweest.

Snel duidelijkheid verschaffen en inzicht geven in order-levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere communicatie, zee goede kwaliteit tafel tegen een scherpe prijs. Hout ziet er perfect uit in tegenstelling tot vrijwel elke tafel bij een bouwmarkt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke en goede website.

Communicatie met klant wanneer iets te laat of later wordt geleverd. De afwikkeling hiervan kan vele malen beter.

Uiteindelijk goed opgelost

Uiteindelijk contact gehad met het bedrijf; het lijkt echt om een tragische samenloop van omstandigheden te gaan. Daarna is er veel welwillendheid getoond en is alles netjes opgelost. Verbeterpunten

Wij hebben een bestelling gedaan; de wijnkoeler kwam beschadigd aan; gevraagd wat te doen. Meerdere mails gehad dat we instructies zouden krijgen, De schuld naar anderen schuiven en daarna nog naar een website verwezen waar we een formulier moesten invullen, melding gehad dat het verstuurd was; niets meer gehoord. meerdere keren foto's gestuurd, zelfs een filmpje. Ongehoorde toestanden. We sturen de wijnkoeler nu gewoon terug en zullen ons geld terug vragen samen met de gemaakte kosten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Binnen de levertijd geleverd. Goede communicatie via mail en telefoon.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima bankje

- snellere levertijd - aangeven indicatie levertijd - aangeven wanneer levertijd lang(er) duurt (3 weken?!)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlotte communicatie, snelle nalevering na ontbrekend stuk

slechter dan verwacht

Betere en snellere opvolging van klachten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle levering en goede service met de chat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Toen ik op vrijdag belde omdat er nog geen bericht kwam dat het verstuurd was en ik zei dat ik het tafelblad de dag erna echt nodig had voor een feestje hebben ze alles gedaan om het toch te leveren op zaterdag zou anders pas de maandag geleverd worden) dus bedrijf heeft toch moeite gedaan om deze kleine bestelling op tijd te leveren waarvoor dank.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kan ik nog niet geven omdat ik nog niets ontvangen heb.

Transparanter zijn omtrent moment van levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd,keurig te woord gestaan tijden telefoon contact, zeer tevreden.

Geen PRIMA

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke communicatie, eerlijke prijs, goed product

verpakking minder goed uitgevoerd (tafelblad beschadigd in het vervoer, werd wel opgelost, maar kon voorkomen worden)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had 15 tafelbladen besteld , snelle en zeer vriendelijke dame aan de helpdesk , alle afspraken nagekomen , vervoersbedrijf op de afgesproken tijd geleverd.Doen wat afgesproken was!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en service

De beschrijving van een product uitgebreider en completer..zoals bijvoorbeeld alle afmetingen benoemen..in een totale omtrek foto van een bank...zoals bij Otto tip!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, na klacht over scheve tafeltjes. Zonder moeite kregen wij andere aangeboden. Netjes omgeruild.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurige producten en een scherpe prijs

op de site aangeven dat een product niet op voorraad is. Ik had enige haast met mijn bestelling en koos daarom voor dit bedrijf omdat er binnen 24 uur geleverd zou worden. Pas na mijn bestelling en betaling kreeg ik een mail dat mijn product niet op voorraad was en pas na 14 dagen geleverd kon worden.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Grote keuze

Up to date houden van aanbod (als een product niet meer leverbaar is, geef dit op de site aan) Houd contact met de klant, koppel alles terug zodat de klant weet dat je voor hem bezig bent. Zorg voor goede klantenservice die het bestelproces kan volgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De beschrijving was precies zo als het op de websites stond en de levering de volgende dag

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering,

Niets

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

veel reclame

onderlinge communicatie,, transport

Stadhoudersmolenweg 62