Pluspunten
Totaal niets.
VerbeterpuntenBetere communicatie en vastleggen van gesprekken en afspraken. Nakomen van afspraken en leveringstijden. Geld terugstorten duurt veel te lang en vraagt regelmatig een telefoontje.
Beste, Excuus voor de vertraging bij de afhandeling van uw retouren. Ik zie dat het geld inmiddels (30-08 volgens onze adminsitratie) is terug betaald? Wij hopen u in de toekomst sneller en beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Op de website werd een levertijd van 3 dagen gegeven, dat was de reden van bestelling. Levertijd bleek uiteindelijk iets van een maand. Hier kwam ik pas achter nadat ik hen belde. Ander product, levertijd bleek weer niet te kloppen. Uiteindelijk werd er eerder geleverd dan afgesproken. Extra geld dat al was betaald moet ik via de mail achteraan, nog steeds geen reactie op m'n mail gehad, laat staan credit nota ontvangen. Klantenservice is onvriendelijk! Onbetrouwbaar bedrijf, ga ik nooit meer iets bestellen!
Beste Pim, Allereerst bedankt voor uw feedback en onze excuses voor de slechte behandeling van uw order. Wij werken er hard aan om ons voorraad systeem te implementeren op onze webshop. Dit is nog niet bij alle artikelen door gevoerd, waardoor er helaas soms slechte informatie op staat. Dit gaat gelukkig wel steeds beter. Ik zie dat het openstaande saldo inmiddels is terug betaald. Ik heb u de credit nota voor de zekerheid nog eens gemaild. Als u deze ondertussen ook al ontvangen had, kunt u deze als niet verzonden beschouwen. Hopelijk kunnen we u in de toekomst beter en sneller van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Pluspunten
Laatste keer een slechte ervaring gehad. Weken moeten wachten. Daarna inclomplete levering. Veel mee bezig geweest.
VerbeterpuntenSnel duidelijkheid verschaffen en inzicht geven in order-levering.
Beste, Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over uw laatste bestelling bij ons. Wel zijn we blij dat u dit aan ons laat weten, zodat we weten op welke punten wij ons moeten verbeteren. Bedankt daarvoor! We gaan er alles aan doen om de levertijden duidelijker en sneller te communiceren. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Pluspunten
Heldere communicatie, zee goede kwaliteit tafel tegen een scherpe prijs. Hout ziet er perfect uit in tegenstelling tot vrijwel elke tafel bij een bouwmarkt.
Beste Erik, Leuk om te horen dat u tevreden bent over de picknick tafel. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Pluspunten
Duidelijke en goede website.
VerbeterpuntenCommunicatie met klant wanneer iets te laat of later wordt geleverd. De afwikkeling hiervan kan vele malen beter.
Beste Alma, Fijn om te horen dat u onze website waardeert. Wij werken er hard aan om de communicatie over onze voorraad te verbeteren. Zowel op onze webshop als in de directe communicatie met de klant. Hierdoor hopen we in de toekomst teleurstellingen te voorkomen. Bedankt voor je feedback. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Uiteindelijk contact gehad met het bedrijf; het lijkt echt om een tragische samenloop van omstandigheden te gaan. Daarna is er veel welwillendheid getoond en is alles netjes opgelost. Verbeterpunten
Wij hebben een bestelling gedaan; de wijnkoeler kwam beschadigd aan; gevraagd wat te doen. Meerdere mails gehad dat we instructies zouden krijgen, De schuld naar anderen schuiven en daarna nog naar een website verwezen waar we een formulier moesten invullen, melding gehad dat het verstuurd was; niets meer gehoord. meerdere keren foto's gestuurd, zelfs een filmpje. Ongehoorde toestanden. We sturen de wijnkoeler nu gewoon terug en zullen ons geld terug vragen samen met de gemaakte kosten.
Beste Jan, Onze excuses voor de slechte afhandeling van uw klachten. Wij hebben hier inmiddels een schadeformulier voor op onze webshop staan. Hierdoor komt het direct bij de juiste persoon terecht en worden deze klachten in het vervolg beter en sneller behandeld. Ik zie dat de wijnkoeler inmiddels is omgeruild en de gemaakte kosten terug betaald. Hopelijk kunnen we u in de toekomst beter van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Originele beoordeling
Pluspunten
Binnen de levertijd geleverd. Goede communicatie via mail en telefoon.
Beste Marja, Wat een mooi cijfer! Fijn om te horen dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Pluspunten
prima bankje
Verbeterpunten- snellere levertijd - aangeven indicatie levertijd - aangeven wanneer levertijd lang(er) duurt (3 weken?!)
Beste Niels, Onze picknicktafels waren deze zomer helaas tijdelijk uitverkocht, vandaar dat de levertijd bij uw bestelling 3 weken was. Dit communiceren we tegenwoordig duidelijker via onze webshop. Onze excuses dat je er wat langer op moest wachten, we proberen dit in de toekomst te voorkomen. Bedankt voor je feedback, daardoor weten wij wat we moeten verbeteren. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Pluspunten
vlotte communicatie, snelle nalevering na ontbrekend stuk
Beste, Fijn om te horen dat u tevreden bent, bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Betere en snellere opvolging van klachten
Pluspunten
Goede en snelle levering en goede service met de chat
Pluspunten
Toen ik op vrijdag belde omdat er nog geen bericht kwam dat het verstuurd was en ik zei dat ik het tafelblad de dag erna echt nodig had voor een feestje hebben ze alles gedaan om het toch te leveren op zaterdag zou anders pas de maandag geleverd worden) dus bedrijf heeft toch moeite gedaan om deze kleine bestelling op tijd te leveren waarvoor dank.
Pluspunten
Kan ik nog niet geven omdat ik nog niets ontvangen heb.
VerbeterpuntenTransparanter zijn omtrent moment van levering.
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd,keurig te woord gestaan tijden telefoon contact, zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen PRIMA
Pluspunten
duidelijke communicatie, eerlijke prijs, goed product
Verbeterpuntenverpakking minder goed uitgevoerd (tafelblad beschadigd in het vervoer, werd wel opgelost, maar kon voorkomen worden)
Pluspunten
Ik had 15 tafelbladen besteld , snelle en zeer vriendelijke dame aan de helpdesk , alle afspraken nagekomen , vervoersbedrijf op de afgesproken tijd geleverd.Doen wat afgesproken was!!
Pluspunten
Snelle levering en service
VerbeterpuntenDe beschrijving van een product uitgebreider en completer..zoals bijvoorbeeld alle afmetingen benoemen..in een totale omtrek foto van een bank...zoals bij Otto tip!
Pluspunten
Goede service, na klacht over scheve tafeltjes. Zonder moeite kregen wij andere aangeboden. Netjes omgeruild.
Pluspunten
Keurige producten en een scherpe prijs
Verbeterpuntenop de site aangeven dat een product niet op voorraad is. Ik had enige haast met mijn bestelling en koos daarom voor dit bedrijf omdat er binnen 24 uur geleverd zou worden. Pas na mijn bestelling en betaling kreeg ik een mail dat mijn product niet op voorraad was en pas na 14 dagen geleverd kon worden.
Pluspunten
Grote keuze
VerbeterpuntenUp to date houden van aanbod (als een product niet meer leverbaar is, geef dit op de site aan) Houd contact met de klant, koppel alles terug zodat de klant weet dat je voor hem bezig bent. Zorg voor goede klantenservice die het bestelproces kan volgen.
Pluspunten
De beschrijving was precies zo als het op de websites stond en de levering de volgende dag
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering,
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
veel reclame
Verbeterpuntenonderlinge communicatie,, transport
Stadhoudersmolenweg 62