perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima en meedenkend

slechter dan verwacht

kleuren kloppen niet, licht grijs besteld en is olifantgrijs, dus donkergrijs, richting taupe. Er zitten beschadigingen op de poten van de stoelen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering van het produkt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

perfect geleverd

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima producten, netjes op afspraak geleverd en prima prijs kwaliteit verhouding

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima website, indien op voorraad snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, makkelijk en duidelijk

Beter afstemmen met post nl, gekozen bezorg moment via jullie was woensdag. Maar meteen de zelfde avond van bestellen kreeg ik mail van post nl dat het pakket onderweg was.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Scherpe prijzen en we werden goed op de hoogte gehouden over onverwachte latere levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn dat ik dat ik EEN terrastafel bij U kopen kon ! Erg blij mee .

Vooral zo doorgaan ! Prima service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer positief, ik werd helaas weggeroepen uit huis vanwege een familie sterfgeval, er was dus niemand thuis bij aankomst van de chauffeur. Gelukkig heb ik dit telefonisch kunnen regelen met de chauffeur en heeft hij alles keurig op ons erg geplaatst. Dit is echte service en daarnaast was de chauffeur volledig begripvol en zeer attent... nogmaals mij. Dank daarvoor!!

Geen enkele

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering! Goede kwaliteit.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Tip: betere organisatie. Wij hebben online tafelbladen en tafelpoten besteld in 1 bestelling en ook online betaald. Na een week kregen wij alleen de bladen geleverd (zonder dat dit van tevoren werd vermeld). De poten zouden een week later worden geleverd of wij moesten die zelf gaan ophalen. Wij hebben het maar zelf opgehaald want een week tafelbladen in de gang was geen optie. Tevens zouden we dan voor de tweede keer 2 uur op de chauffeur moeten wachten voor 1 bestelling. Producten die je niet afzonderlijk van elkaar kunt gebruiken horen tegelijk te worden geleverd, ontzettend vervelend dat wij zoveel tijd hebben verloren die dag.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Had niet in voorraad kon een andere kleur bestellen.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en prima verpakt ter voorkoming van schade

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk te vinden op internet, mooie producten

leveringstijden nakomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en correcte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Duidelijke site - Snelle levering - Heldere communicatie over de leveringstijden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doen precies wat ze beloven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

TOP!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel , netjes

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn