perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer goede en snelle afhandeling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantvriendelijk

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snel reactie

beter leveren

zeer slecht, onaanvaardbaar

Beter controleren wat er verstuurd wordt zodat er niet geretourneerd hoeft te worden. Ook zou de klantenservice zich wel wat vriendelijker en professioneler mogen gedragen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Om 16.30 uur dubbeldeurs vriescombinatie op de site besteld en andere dag om 13.00 uur al binnen, Gewoon Top...... Bedankt voor de snelle en correcte levering Catermaat Sjaak Ham

Ga zo door :-)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Werken snel en klantvriendelijk! Zelfs de retouren worden correct en snel afgehandeld. Echt super netjes allemaal.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering prima kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle ontvangst van bestelde zaken.

nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelling ging soepel maar het bestelde product bleek voorlopig toch niet leverbaar; inmiddels heb ik het aankoopbedrag teruggestort gekregen;

Het zou goed zijn als men de levering proactief monitoort zodat niet ik steeds moest emailen om te vragen waar de levering bleef; uiteindelijk (na twee weken) meldde men dat levering op korte termijn niet mogelijk was;

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prachtige catalogus, goede stoelen. prima op rijd geleverd en ook het verpakkingsmateriaal werd door de chauffeur verwijdert en meegenomen helemaal super

alles prima!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte levering, goeie prijs kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere en makkelijke website, chat service die goed werkt en eenvoudig te plaatsen bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, juiste product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte afhandeling, keurig gebeld voor aankomst. Goede horecakoelkast, prijs ook goed.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na overleg stoelen snel volgens afspraak gelevert

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie Prijs Snel Geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel levering, een super prijs! We is heel blij met de super product!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteits producten tegen een zeer scherpe prijs!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er wordt van alles beloofd, maar komen niets na. Levering van tafels zouden op tijd zijn, maar helaas nooit gekregen. Na aantal telefoontjes (email wordt niet of dagen later pas beantwoord) kreeg ik op de dag van levering te horen dat de tafels niet op voorraad waren. Als ik niet had gebeld, had ik helemaal niets gehoord, dus moest ik extra kosten maken om wat tafels te huren, want ik had ze de volgende dag nodig. Ik bestel hier dus ook nooit meer wat.

Mail sneller beantwoorden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering!! Goeie producten!

Tot nu toe geen verbeter punten.

Pluspunten

1. Slechte orderafhandeling 2. Geen communicatie klant bij vertraging 3. Bij klachten geen erkenning dat er een klacht/probleem is. 4. Na meerdere malen met de administratie gesproken te hebben is het administratief nog steeds een puinhoop. Verkeerde naam bedrijf, Verkeerd facturatie adres maar wel een juist aflever adres, etc etc 5. Bij compensatie overleg, afwimpelend gedrag. Klant is duidelijk niet belangrijk. Waar gewerkt wordt kunnen fouten worden gemaakt, geen probleem. Maar communiceer met je klant, wees duidelijk en luister vooral naar je klant. Dat schept veel meer begrip en ruimte tot oplossing dan het huidige botte gedrag. Communicatie!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Nog niks binnen gekregen...

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn