slechter dan verwacht

Pluspunten

Picknick tafel bevalt uitstekend. Heerlijk stevige tafel.

Afleveren van product terwijl bekend is dat niemand aanwezig is, is wat tricky (risico voor Goos Horeca).

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

tot nu geen

bestelde producten werden in de webshop als "op voorraad" gemeld, maar bleken helemaal niet op voorraad te zijn. Ik kreeg ook helemaal geen bericht dat het langer duurde. Ik moest zelf bellen waar ze bleven.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

picknick tafel besteld, na 3 wkn. maar eens gebeld waar het bestelde artikel bleef. Was ergens in de logistieke lijn iets fout gegaan. Na controle werd deze fout snel opgelost. dus al met al een tevreden klant..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en duidelijke site, snelle levering

zou het niet weten, eerste keer dat ik online bestel, ga altijd naar de winkel in amsterdam

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Pakket te volgen van aankoop tot levering. Mooie prijs voor prima kwaliteitsproduct.

Ik zou niet weten, dat er beter kan. Was gewoon top.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Perfect volgens afspraak geleverd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen ervaring

Balen. Bestel ik een diepvries die op voorraad is. Zijn we een week verder en heb ik nog niets ontvangen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede levering en ook makkelijke website

slechter dan verwacht

Pluspunten

Sorry, maar kan op dit moment niets bedenken.

Vorige week maandag online een Bravilor besteld, er staat op jullie web bezorgen binnen 24 - 48 uur. Vorige week donderdag gebeld om te vertellen dat ik apparaat nog niet ontvangen had. Kreeg te horen dat apparaat net was binnen gekomen. Het apparaat dat ik bestelde is voor de OpenInloop voor ******patiënten en hun mantelzorgers dus haast was geboden. Omdat ik vrijdagmorgen voor een paar daagjes vertrok naar het buitenland doorgegeven dat medewerkers pas dinsdag apparaat moesten verzenden. (dinsdagavond weer vlucht retour) En dat ik woensdag zorg dat ik thuis ben, net thuis gekomen vindt ik verschillende mailen in box dat ze aan de deur zijn geweest en dat het apparaat nu bij postkantoor staat waar ik het kan ophalen. Sorry dit is geen service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na wat leverings problemen met PostNL heeft Goos er alles aan gedaan om de zending in mijn bezit te krijgen. Kwaliteit van de bestelde producten is prima. Oogt en voelt degelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit spullen

Nog steeds geen duidelijkheid wanneer er geleverd gaat worden. En toch al deze herinnering enquette in vullen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk verricht van bestelling en wanneer het wordt bezorgd

Misschien aangeven hoe laat de bestelling ongeveer geleverd wordt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Breed aanbod voor nette prijzen

Ruim 2 weken moeten wachten op een product dat op voorraad is en pas actie nadat wij zelf er achteraan zijn gaan bellen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slechte afleverservice laten diepvries buiten op de stoepbstaan en chauffeur rijdtvlachend weg zoek maar uit hoevjecdat binnen krijgt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Duidelijke website

Wel waarmaken wat je beloofd, levering binnen 24 tot 48 uur!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Beoordeling kan ik nog niet geven. Heb de bestelling nog niet ontvangen! De 1 a 2 dagen levertijd staat nu op anderhalve week....

Kan ik verder nog niet zeggen, eerst maar eens afleveren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijzen, snelle reactie op vragen, goede service

geen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bereikbaarheid en klantvriendelijk

De afwikkeling van de bestelling is niet goed gegaan. Uiteindelijk ben ik het product zelf komen ophalen en het product blijkt niet nieuw te zijn als ik naar de onderkant van de stoelpoten kijk en een lichte beschadiging aan 1 van de poten. Gelukkig aan de achterkant dus bijna niet zichtbaar. Al met al ben ik blij de rieten terrasstoel Kurhaus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Met Casper Boon afspraken gemaakt over de levering en deze zijn ze keurig nagekomen. Mede dankzij de inzet en betrokkenheid van Casper.

Als het kan een halfuurtje voor de levering een telefoontje in mijn geval, omdat ik in een ander plaats woon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit/prijs verhouding. Goede levering van de bestelling.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Klantenservice is goed bereikbaar

Betere indicatie van levertijd Levering zoals afgesproken De klantvriendelijkheid van diegene die aan huis levert kan echt beter

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Stoelen zien er prima uit

De bezorging is niet vlekkeloos verlopen, ik zou een mail krijgen wanneer de stoelen bezorgd zouden worden. Die mail heb ik nooit gekregen waardoor de bezorgdienst voor niets aan de deur kwam. Ik heb contact opgenomen met Dachser en de stoelen drie dagen later ( weekend tussen) gekregen.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn