Pluspunten
Duidelijk verricht van bestelling en wanneer het wordt bezorgd
VerbeterpuntenMisschien aangeven hoe laat de bestelling ongeveer geleverd wordt.
Bedankt voor uw review! Op korte termijn kun je bij ons je eigen bezorgmoment kiezen via onze planningstool. Hiermee zult u al op voorhand weten wanneer de levering zal gaan plaatsvinden! Hopelijk heeft u veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Breed aanbod voor nette prijzen
VerbeterpuntenRuim 2 weken moeten wachten op een product dat op voorraad is en pas actie nadat wij zelf er achteraan zijn gaan bellen
Bedankt voor je review en reactie. Het is spijtig om te lezen dat het zo is gelopen en de volgende keer zorgen wij ervoor dat het sneller wordt geleverd. Binnenkort komen wij ook met een nieuw systeem dat je zelf de leverdatum kunt uitkiezen!
Pluspunten
Slechte afleverservice laten diepvries buiten op de stoepbstaan en chauffeur rijdtvlachend weg zoek maar uit hoevjecdat binnen krijgt
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenWel waarmaken wat je beloofd, levering binnen 24 tot 48 uur!
Bedankt voor uw review! Er is met uw bestelling inderdaad een en ander misgelopen, waarover wij contact hebben gehad met elkaar. Jammer genoeg was er iets fout gelopen met uw bestelling bij de logistieke dienstverlener waarmee wij samenwerken. Gelukkig hebben wij inmiddels wel vernomen dat u ruimschoots tevreden bent over het geleverde product! Hopelijk zien wij u in de toekomst weer terug als klant van Goos Horeca!
Pluspunten
Beoordeling kan ik nog niet geven. Heb de bestelling nog niet ontvangen! De 1 a 2 dagen levertijd staat nu op anderhalve week....
VerbeterpuntenKan ik verder nog niet zeggen, eerst maar eens afleveren.
Fijn dat u een reactie heeft achtergelaten! Het is over duidelijk dat er iets met uw bestelling is misgegaan. Hopelijk heeft u hiervan niet al te veel hinder ondervonden. Wij zullen gaan onderzoeken waar het precies is misgegaan, zodat wij dit kunnen verbeteren. Uiteraard hopen wij dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop en zien wij u graag terug in de toekomst als klant van Goos Horeca, zodat u kunt ervaren dat wij hiervan hebben geleerd.
Pluspunten
Goede prijzen, snelle reactie op vragen, goede service
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor uw mooie cijfer! Wij hopen u weer snel terug te zien als klant bij Goos Horeca!
Pluspunten
Bereikbaarheid en klantvriendelijk
VerbeterpuntenDe afwikkeling van de bestelling is niet goed gegaan. Uiteindelijk ben ik het product zelf komen ophalen en het product blijkt niet nieuw te zijn als ik naar de onderkant van de stoelpoten kijk en een lichte beschadiging aan 1 van de poten. Gelukkig aan de achterkant dus bijna niet zichtbaar. Al met al ben ik blij de rieten terrasstoel Kurhaus.
Fijn dat u een review heeft achtergelaten!Wij nemen uw opmerkingen ter harte om onze dienstverlening verder te optimaliseren!Mocht er schade worden geconstateerd aan een door ons geleverd product, dan raden wij u aan ons hier direct een email over te sturen. Uw melding zullen wij dan in behandeling nemen en zo nodig u voorzien van een nieuw product.
Bedankt voor uw review! Uiteraard gaan wij voor een beter cijfer dan een 6 en vernemen wij graag op welke punten wij ons nog kunnen verbeteren. Graag zouden wij van u een email ontvangen op [email protected] en vernemen wij van u op welke punten wij ons zouden kunnen verbeteren.
Pluspunten
Bedankt voor uw mooie review! Ook in de toekomst hopen wij u weer terug te zien als klant bij Goos Horeca. Hopelijk heeft u veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Met Casper Boon afspraken gemaakt over de levering en deze zijn ze keurig nagekomen. Mede dankzij de inzet en betrokkenheid van Casper.
VerbeterpuntenAls het kan een halfuurtje voor de levering een telefoontje in mijn geval, omdat ik in een ander plaats woon.
Bedankt voor uw mooie cijfer! Binnenkort zult u bij ons uw eigen bezorgmoment kunnen bepalen via onze planningstool. Op dit moment moment werken wij er dus al hard aan om dit te verbeteren. Wij wensen uw veel plezier van aan aankoop en hopen u in de toekomst weer terug te zien als klant van Goos Horeca!
Pluspunten
Goede kwaliteit/prijs verhouding. Goede levering van de bestelling.
Wow een 10! Hier doen wij het voor! Wij hopen dat je veel plezier zult hebben van je aankoop en zie je graag terug Goos Horeca.
Pluspunten
Klantenservice is goed bereikbaar
VerbeterpuntenBetere indicatie van levertijd Levering zoals afgesproken De klantvriendelijkheid van diegene die aan huis levert kan echt beter
Fijn dat u de moeite heeft genomen ons te voorzien van een reactie. Wij zullen uw opmerkingen zeker meenemen om onze dienstverlening te verbeteren. Wij kunnen u wel al melden dat u op korte termijn uw eigen bezorgmoment kunt kiezen via onze planningstool. Hierdoor zullen we ook nog beter op tijd rijden. We hopen u in de toekomst weer terug te mogen zien als klant zodat u ook zelf kunt ervaren dat wij werk hebben gemaakt van de opmerkingen die u heeft geplaatst.
Pluspunten
Stoelen zien er prima uit
VerbeterpuntenDe bezorging is niet vlekkeloos verlopen, ik zou een mail krijgen wanneer de stoelen bezorgd zouden worden. Die mail heb ik nooit gekregen waardoor de bezorgdienst voor niets aan de deur kwam. Ik heb contact opgenomen met Dachser en de stoelen drie dagen later ( weekend tussen) gekregen.
Bedankt voor uw review en fijn dat u tevreden bent over de geleverde stoelen! Jammer dat er iets mis is gegaan in de communicatie. Wij zullen dit gaan uitzoeken en indien nodig verbeteringen doorvoeren. Hopelijk zien wij u in de toekomst weer terug als klant van Goos Horeca.
Wow een 10! Wat wensen wij ons nog meer! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Levering stipt en correct.
Bedankt voor u mooie cijfer! Hier doen wij het voor!
Pluspunten
wij waren verbaasd over de snelle aflevering en verrast door de vriendelijke medewerking van het personeel niets dan lof!
Verbeterpunten?
Fijn dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten! Wij wensen u heel veel plezier van uw aankoop!
5 weken op een bestelling wachten waar 5 dagen levertijd voor staat op de webshop. Slechte communicatie.
Wij zijn behoorlijk geschrokken van uw review! Dat er iets mis is gegaan met betrekking tot uw bestelling is bij ons onder de aandacht geweest. Hierover hebben wij ook herhaaldelijk gecommuniceerd. Wij vinden het erg verveld en hopen dat u hier niet al te veel hinder van heeft ondervonden. Uw opmerkingen zullen wij zeker gaan meenemen om onze dienstverlening verder te optimaliseren en de nodige verbeteringen aan te brengen in de communicatie.
Pluspunten
Geweldig produkt!
VerbeterpuntenSneller leveren zoals op de website staat, 24 tot 48 uur. Ik heb de bestelling gedaan op Zaterdag en de levering was op Vrijdag.
Bedankt voor uw mooie review! Binnenkort kunt u bij ons uw eigen bezorgmoment bepalen via onze planningstool. Wij zullen dan ook weer meer op tijd rijden. Hopelijk heeft u niet al te veel hinder ondervonden. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
snelle levering en de mensen staan je netjes te woord met vragen, top bedrijf
Verbeterpuntentot nu toe niets kunnen vinden
Bedankt voor uw geweldige review! Wij hopen u in de toekomst ook weer terug te zien als klant van Goos Horeca!
Pluspunten
Keurig op tijd afgeleverd
Pluspunten
snel bestellen via internet
Verbeterpuntenbevestiging en bericht levering kan beter. Moest er zelf achter aan.
Bedankt voor de feedback! Wij zullen uw opmerking intern bespreken en onderzoeken waar het is misgelopen in de communicatie. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop!
Pluspunten
Kwalitatief goed product gekeverd. Prijs kwaliteit is prima. Over de levering correct en naar tevredenheid contact gehad met de service- / klantendienst.
VerbeterpuntenLevering duurde toch nog 3 dagen
Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent met de prijs kwaliteit verhouding van het product en over de levering en het contact dat u heeft gehad met de klantenservice. Wij zullen de opmerking over de levertijd ter harte nemen. Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Na een belletje was alles snel geregeld
VerbeterpuntenMail gekregen dat de lasbak niet op voorraad was ook niet bij de leverancier lever tijd onbekend. Nadat ik gebeld had en halve dag uitzoeken hun kant hadden ze nog ergens een lasbak die ik besteld had op voorraad????? Binnen 3 dagen was de lasbak binnen.
Bedankt voor uw review! Vervelend dat u in eerste instantie verkeerd bent geïnformeerd. Gelukkig dat alles toch nog is opgelost en u de lasbak heeft ontvangen. Wij zullen deze casus intern bespreken zodat wij dit in de toekomst nog beter kunnen voorkomen.
Mail wordt laat op gereageerd. Bestelde kraan niet geleverd maar is vervangen door een vergelijkbare kraan. Volgens Goos Horeca was deze duurder maar zou Goos Horeca het prijsverschil voor hun rekening nemen. Na levering bleek betreffende kraan op Internet ongeveer €70,- goedkoper te zijn bij andere bedrijven. We zijn als klant dus voorgelogen.
Pluspunten
op dit moment geen als dat men wel geprobeerd heeft mij ter wille te zijn.
VerbeterpuntenLange wachttijden van te voren duidelijker maken en geen beloftes doen die niet waargemaakt kunnen worden
Stadhoudersmolenweg 62
7317 AW Apeldoorn