Prettig

Prettig

Prima product, snel geregeld en afgeleverd

Eenvoudig kunnen bestellen en snel geleverd zonder problemen. Tot nu toe werkt de barkoeling uitstekend. Aanvulling op de uitstraling van onze bar.

Slechte communicatie en service

Ik bestelde 3 pakketten van 24 glazen. Op de website stonden deze als ‘op voorraad’. Nadat ik deze had besteld kreeg ik een bestelbevestiging in mijn mail. Daarna hoorde ik 14 dagen lang niets. Ik mailde het bedrijf, geen reactie. Vervolgens belde ik naar het bedrijf, hing ik 20 minuten in wacht, daarna kon ik eindelijk met iemand spreken. De persoon was wel vriendelijk en vertelde me dat de glazen toch niet op voorraad waren en dat ze nog bij hun moesten geleverd worden. Het zou voor eind van die week moeten zijn. Achteraf blijkt ook dat hun telefoonnummer een betaalnummer is en dat me dat €6 gekost heeft. Nog eens een week later kreeg ik 2 pakketjes aan met de bestelde glazen (1 te weinig dus), 2 dagen erna volgde het laatste pakket. Overal op de website staat ‘op voorraad’ maar dit is bijna nooit.

Goede service.

Ook voor particuliere bestellingen met een goede dienstverlening en correte levering.

Fijne winkel

Fijne website, makkelijk te bestellen. Iets langere wachttijd tot bezorging, welke van tevoren werd aangegeven. Producten top kwaliteit

Besteld en geleverd

Binnen paar dagen geleverd. Producten naar wens. Dus goed

Niet gekregen wat erbij hoort

Ik heb meerdere malen gebeld voor stickers bij de noodverlichting die er gratis bij horen te zitten. Had 4 stuks verlichting besteld waar niks bij zat. Heb 2 keer gebeld en zeiden dat ze op gestuurd werden. 1 keer kwamen ze met een paar stickers wat ook niet klopte. 2de keer sturen ze 1 sticker die ik ook net niet nodig had. Sticker past normaal in de brievenbus en sturen ze in een doosje via DHL wat ook erg overdreven is, dus wat ze opstuurde klopt nog niet helaas. Ik heb de moed maar opgegeven ik doe het er maar mee wel jammer uiteraard. Mvg Maurice.

Slechte retour service

Als retouren vele malen minder soepel gaat dan bestellen, dan is dat geen beste zaak. Een bestelling gedaan met een aantal producten, waarvan er 1tje retour moest. Na telefonische contact gevraagd of dit kosteloos kon. Ja, dit kon kosteloos geretourneerd worden. Op basis daarvan een nieuwe bestelling gedaan. Blijkt later toch dat retourneren niet kosteloos kan en wordt er op kleine lettertjes gewezen. Jammer, voor een bedrijf die een grote naam heeft opgebouwd. Er zou dan ook geïnvesteerd moeten worden in een goede aftersales.

Afspraken nakomen

Doen wat er gevraagd wordt binnen korte tijd

Goede ervaring

Goed assortiment en goede klantenservice

Snelle leveringen

Goede artikelen voor horeca

Glazen besteld. Snel goed ingepakt en top!

Altijd ok

Slechte kwaliteit leveren en de klant de schuld geven!

Wanneer je een stoel koopt en deze laat binnen 3 maanden mankementen zien, bij normaal gebruik, dan zegt Goos Horeca gewoon dat het gebruiksschade is en het niet onder garantie valt. Bedenk je dus 3 keer voor je een product koopt bij Goos Horeca, want op deze manier wordt goedkoop - duurkoop. Klantenservice is niet klantvriendelijk en denkt niet met de klant mee.

Verzending duurt lang, producten zouden op voorraad zijn.

Na weken wachten is het eerste deel van de bestelling bezorgd. Een week later het resterende deel. Op de website was alles op voorraad of enkele dagen levertijd. Kwaliteit is niet super.

Super, top klantenservice & snelle verzending

Goed werkende website, top klantenservice, snel bereikbaar en goede kennis en daarnaast snelle verzending.

compleet, maar laat geleverd

Het duurde lang, ik heb er achter aan moeten bellen. Dus altijd op tijd bestellen.

Dik tevreden!

Snelle levering en altijd correct!

Snelle levering Passt gewoon

Null

I ordered in May ans I am still waiting my order ....?

Overzichtelijke webshop

niet heel behulpzaam als het mis gaat

meerdere bestellingen gedaan , in basis goed ,, maar als het mis gaat gaat het goed mis ,, niet oplossend gericht, niet meedenkend , niet flexibel , afschuiven op een 3e partij , moeizame communicatie horeca is snel schakelen en service gericht , als je iets koopt (wat veel geld kost ) is het omdat het nodig is , dan wil je niet 1 mnd wachten totdat je verder kunt , heel jammer !

Top ervaring

Goede service all jaaren lang top

Goede service!

Snelle antwoorden

jammer dat op voorraad in werkelijkheid niet op voorraad is

Hebben een bepaalde vliegenlamp besteld omdat die volgens de website op voorraad zou zijn. In werkelijkheid was deze niet op voorraad en hebben wij drie weken moeten wachten. Geleverd apparaat voldoet wel aan verwachting.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn