Top product

Goed product, snelle levering

Inorde snel geleverd

Ga daar nog bestellen

prima, afspraken werden nagekomen

Mijn bestelling kwam super snel binnen

Retour zending veel stappen

Verder geen opmerkingen, het retour zenden heeft wat mij betreft onnodige stappen. 1 aanmelden op website 2 e-mail ontvangen 3 op deze e-mail akkoord geven 4 e-mail ontvangen deze moet je invullen en uitprinten 5 pakketje naar postkantoor brengen en daar een de porto kosten betalen. Als je zeker wilt zijn dat mensen hun pakket voldoende frankeren kun je in stap 1 de keuze geven voor postbedrijf, afsluiten met iDeal en dan klaar. Zending was snel verstuurd en netjes ontvangen

Positief

Vriendelijk en tevreden

niet erg goed.

we bestellen warmte bruggen voor ons productie proces helaas was de laatste stuk een kapot element . dan begint de uitdaging in Apeldoorn zijn ze op zaterdag niet te bereiken dus uitwijken naar een van de dealers . na 3 dealers aan de telefoon te hebben gehad was er een die iets voor me kon betekenen. let wel geen van de dealers is bereid om het ding om te ruilen dus gewoon een nieuwe gekocht . nu proberen we het ding terug te sturen maar er moet eerst een schadeformulier in gevuld worden . dat gedaan op zoek naar het retour adres uiteindelijk op de routekaart het adres gevonden. Nu zelf een transporteur gevonden om het ding terug te kunnen sturen . kortom erg omslachtig niet klant vriendelijk.

Perfect product tegen goede prijs en snelle levering

Perfect product tegen goede prijs en snelle levering

Geconstateerde afwijking productomschrijving goed opgelost

Ik bleek een bestelling te hebben gedaan op grond van een niet geheel kloppende productomschrijving. Probleem in goed overleg opgelost door een passende extra korting, waarmee ontbrekend slotje kon worden aangeschaft.

goede service, snelle levertijd

Prima bedrijf

Goede prijs en service

Goede prijs en producten zijn gewoon goed. De service is top. Denken mee en zijn goed bereikbaar.

Super snelle levering chapau

Super snelle levering chapau raadt het iedereen aan

Goede service, snelle levering!

snelle en goede afwikkeling

in het weekend besteld en toch snel bezorgt. Top.

Snelle service!

Goede geregeld. Aangeven wanneer er geleverd mag worden. Tijdslot waar binnen bezorgd wordt klopte ook. Netjes 30 minuten van te voren telefoon dat de chauffeur er bijna was. Vriendelijke en behulpzame chauffeur!

Erg tevreden

Makkelijk website, snel bezorgd.

snelle levering, degelijk product

Snelle levering, geleverd product van goede kwaliteit

Goede website met productinformatie en snelle levering

Producten overzichtelijk op de website. Bestelling gedaan en vervolgens vlotte levering.

Correcte afhandeling vd bestelling.

Alligator voor de 1e x gebruikt; heel tevreden !

Prima product en snelle bezorging

Ik kocht 2 snijplanken. Snel bezorgd, volgende dag en goed op de hoogte gehouden via track en trace. Bezorgkosten worden wel berekend.

Nette levering

Snel besteld via site en netjes geleverd

Snel geleverd alleen slechte kwaliteit

De shavingbakken zijn dun en branden aan en worden zwart

Prima levering

Snelle levering!

Nvt

goed geholpen

krijg goeie advies bij zoeken naar oplossingen

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn