Ik begrijp dat dit vervelend is en dit proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen. Maar dit artikel was uitgezet, maar dit was per ongeluk niet opgeslagen. Nogmaals excuses. U heeft 's avonds laat besteld, maar bent de volgende morgen gelijk gebeld en is het uitgelegd en het bedrag is dezelfde dag nog teruggestort. Wij doen ons best om dit niet weer te laten gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Elektro-kopen.nl
Er is maandag besteld door u en door ons maandag verstuurd met post.nl. Ze hadden het gisteren af moeten leveren, maar ze hebben vertraging zoals u kan zien op de track en trace. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Ik zal vanmiddag in de gaten houden of de levering plaats gevonden heeft, zoals de track en trace aangeeft.
Originele beoordeling
Elektro-kopen.nl verkoopt elektromaterialen en aanverwante artikelen. Onze missie is het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten tegen een zeer lage prijs. Wij kunnen dit mogelijk maken door groot in te kopen!