Hi T. Amsterdam, I have looked up your email address in our system - [email protected] and there is no record of your order. Can you let us know what is your order number, so we can help you with your concern and improve your experience with us? - Team Buddha
Hi Ingrid, Bedankt voor je beoordeling! Veel plezier van je mooie aankopen ✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Hi Corine, Wat leuk dat je een armbandje aan je vriendin geeft 💖 Hopelijk heeft zij veel plezier van het armbandje. Super dat je enthousiast bent over de website en de verpakking. Bedankt voor je beoordeling! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Hi Simone, Fijn dat je bestellingen snel zijn bezorgd en dat je enthousiast bent over de verpakking. Hopelijk heb je veel plezier van de sieraden 🥰 Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Hi Rom, Wat super leuk dat je je vrouw zo af en toe verrast 💖 met sieraden uit onze webshop. Bedankt voor je mooie beoordeling! Hartelijke groet, Miriam | Buddha Ibiza
Hi Anne, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je je bestelling snel hebt ontvangen. Hopelijk heb je veel plezier van de sieraden! 💖 Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Hi Sandra, Bedankt voor je beoordeling! Super leuk dat je zo enthousiast bent over de kwaliteit, verpakking en website. 😍 Hopelijk heb je veel plezier van de ringen. Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Hi Angelique, Bedankt voor je beoordeling. Op het e-mailadres waarmee je hebt besteld en waarmee je deze beoordeling hebt geplaatst kunnen wij geen e-mail terugvinden. Heb je de e-mail naar dit e-mailadres [email protected] gemaild? Als je de e-mail nogmaals zou willen versturen, dan kunnen wij er bij je op terugkomen. Alvast bedankt. Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Hi Tineke, Wat mooi dat je je collega een Forever in My Heart armband als afscheidscadeau hebt gegeven ❤️ Bedankt voor je beoordeling! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Hi Jet, Super leuk dat je zo enthousiast bent en ons aanbeveelt 🥰 Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van de ring. Fijn weekend. Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Hi Cora, Super leuk dat je enthousiast bent over de verpakking en de snelle levering 🥰 Bedankt voor je review en veel plezier van het geluksarmbandje! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza