top product

de onderbroeken van Vinne-G zijn top zitten als gegeten echt een heel goed product na de Prijs

Niks gehad

Kloten

Precies wat ik besteld heb. :-)

Wat ik besteld heb is ook geleverd en vrij snel binnengekregen.

Alles perfekt verlopen

Klantenservice goed bereikbaar

Na een fout in de advertentie onjuiste artikelen ontvangen. Contact gehad met de klantenservice via email. Snelle communicatie en een goede afhandeling van de klacht. Zeer tevreden hierover. Volgende aanbieding zal ik 1Dagactie zeker overwegen.

Het bestellen ging eenvoudig en het werd snel geleverd. Geen gedoe. Fijn om bij juliie bestellen.

Snelle en correcte levering

Snelle en vlotte levering. Materialen zijn zoals beloofd. Erg goede kwaliteit

Steunkousen goede kwaliteit snel geleverd

Steunkousen goede kwaliteit snel geleverd

Super snelle service

Precies het artikel zoals vermeld, prijs super

Goede prijs. Snelle verzending.

Een groot aantal (12) boxershorts voor mijn man besteld. Verschillende prints, leuk pakket zo. Snel geleverd voor een mooie prijs!

Prima en op tijd geleverd

Een supergoede prijs en wordt snel bezorgd

Hele mooie bikini tops van puma. Ik had ze in 2 maten besteld dus wist dat ik er 1 retour moest doen. Vind het jammer dat er geen retourformulier in zit. Dat moet ik dan uitprinten en heb geen printer.

Super, had sokken nodig en die vond ik op 1dagactie.nl. Lekker goedkoop en super snelle levering. Dacht eerst zal wel weer een lokkertje zijn maar dat was dus niet zo. Veel goedkoper dan waar ik ze eerder had gekocht. Ga zeker vaker kijken.

3x top!

Goed product, snelle levering en mooie prijs.

Snelle levering, product zoals omschreven voor een scherpe prijs.

Goede kwaliteit snel geleverd

Heel goed bevallen om hier iets te bestellen voor herhaling vatbaar

Snel geleverd prima kwaliteit

Nadat ik de sokken had besteld, had ik deze met 2 dagen binnen. Daarbij zijn de sokken van goede kwaliteit en ook de maat is zoals aangegeven

Prima prijs/kwaliteit

Ruime keuze en regelmatig erg leuke aanbiedingen.

Toffe site met scherpe aanbiedingen!

1Dagactie is een perfecte site om in bulk dingen te kopen. Snelle levering en scherpe prijzen.

GOEDKOOP & goed geleverd!

Je moet voor de levering wel bijna constant aanwezig zijn maar dat lukt voor een on-line shopper onder bewind!

Prima, doen wat ze beloven

Prima ervaring, beloftes worden nagekomen, snelle levering

Goede klantenservice

Ik had zelf iets verkeerds gedaan maar meteen reactie via de mail en goed opgelost!!!

Goed prodrukt

Alles in een woord goed ga zo door!

Gewoon perfect

Prijs en levertijd zijn prima.

Prijs en levertijd zijn prima.

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

+31850493310

Over 1Dagactie

Op 1Dagactie.nl vind je iedere dag een mooie dagaanbieding. Daarnaast hebben we een outletshop vol met koopjes. Van boxershorts tot thermokleding tot handdoeken, bij ons vind je vele verschillende producten tegen scherpe prijzen! Bekijk de huidige dagaanbieding op 1dagactie.nl en bestel voordat de timer bij 0 is!