Laden reviews...
75 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en duidelijke productinformatie op de site. Het aanbod en de prijzen worden als concurrerend ervaren. Enkele meldingen gaan over kwaliteit van sommige producten en afwijkingen bij speciale pakketten, maar de service is meestal vriendelijk en behulpzaam. Over het algemeen blijft de winkelervaring betrouwbaar en praktisch.
Een verrassingspakket boxershorts besteld. Snel geleverd.
8 June 2026
Marleen
Noordoostpolder
Duidelijke website met duidelijke producten. Alles was goed en snel geregeld. Iedereen blij, zoals het hoort.
26 May 2026
Yassin
Amsterdam
Snelle levering, gekregen zoals omschreven op de site ,mijn kleinzoon is zeer tevreden dat gebeurt niet vaak.
26 May 2026
Zeebrugge
8 May 2026
William De zwart
Sassenheim
Het bestellen gaat gemakkelijk, de levering loopt zonder problemen. Nu genieten van de producten die ik besteld heb.
8 May 2026
Toos van den Heuvel
Middelbeers
Eenvoudige site, makkelijk bestelbaar, goede prijzen, snelle levering en artikelen zijn prima
13 April 2026
Petra
Almere
De door mij bestelde sokken kwamen snel binnen en de prijs was in orde. De kwaliteit van de sokken was echter wel erg matig en het was ook onverwacht dat het 'verrassingspakket' bestond uit meerdere paren van hetzelfde design.
3 April 2026
Snel goed goedkoop
30 March 2026
Wilco Plomp
Nieuwerkerk
Ruime keuze in verschillende producten en goede acties.
13 February 2026
José van de Water
Engelen
Ik koop graag sokken en ondergoed in bulk, 1dagactie.nl is daarvoor vrijwel altijd de plek waar ik weer terugkom
11 February 2026
Cornelis van Bemmel
Utrecht
Goeie acties,
9 February 2026
R
Overijssel
Pakketje was er snel, en netjes verpakt! Zal hier zeker weer bestellen.
9 February 2026
Monique Rotman
HENGELO OV
Snelle levering en uitstekende kwaliteit geleverd
30 January 2026
Jan de Groot
Enschede
Bedankt voor je prachtige review Jan!
Mijn bestelling werd snel en efficiënt geleverd. Wachten is op de volgende actie....
30 January 2026
Aad de Zeeuw
Wateringen
Bedankt voor de prachte review Aad! Wij weten zeker dat er binnenkort vast weer een mooie actie voor je bij zit.
Snelle levering en goede levering van de artikelen die ik had besteld. Ik raad iedereen dit aan.
26 January 2026
Yntse Bijlsma
Leerdam
Bedankt voor je mooie review Yntse!
Zoals ik hierboven in één zin verwoorde
23 January 2026
Mooi product snelle levering
17 January 2026
Tanneke Scholten
Almelo
Prima! Geleverd wat ik had gevraagd en keurig op tijd. Ook heldere communicatie.
12 January 2026
Snel en goed
3 January 2026
Wilfert van Veldhoven
Weert
Ik kan 1dagactie aanbevelen! Koop hier regelmatig in bulk boxershorts en sokken. Snelle levering tegen een goede prijs
1 January 2026
Cornelis van Bemmel
Utrecht
Mooie aanbieding voor een setje boxershorts, snel verzonden in goede verpakking
29 December 2025
Johan Mol
Schiedam
Op 1Dagactie.nl vind je iedere dag een mooie dagaanbieding. Daarnaast hebben we een outletshop vol met koopjes. Van boxershorts tot thermokleding tot handdoeken, bij ons vind je vele verschillende producten tegen scherpe prijzen! Bekijk de huidige dagaanbieding op 1dagactie.nl en bestel voordat de timer bij 0 is!
Meerheide 27
5521 DZ Eersel