Pluspunten
Snelle duidelijke levering
VerbeterpuntenMee naar boven sjouwen
Hartelijk bedankt voor uw fantastische cijfer en nuttige feedback! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
VerbeterpuntenVerpakking stuk dicht geplakt met plakband
Bedankt voor uw mooie cijfer en verbeterpunt! Ik ga aan mijn collega's van het magazijn doorgeven dat u de verpakking niet zo netjes vond zodat zij hier in het vervolg beter op kunnen letten.
Pluspunten
dagelijks een goede aanbieding en daar bovenop een vaste colectie scherp geprijsde kwaliteitsproducten. elke keer weer snel en goed verzonden. mocht je een keer een vraag hebben dan wordt die ook nog een netjes behandeld. Top dus.
Hartelijk dank voor uw complimenten en fantastische cijfer! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Bedankt voor uw geweldige cijfer! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Hartelijk bedankt voor uw fantastische cijfer! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Mooie aanbiedingen !!
Verbeterpuntenweet ik niet.
Hartelijk bedankt voor uw prachtige cijfer en uw compliment! Veel plezier nog van uw aankoop!
Pluspunten
bestellen, betalen en verzenden is geen probleem, verloopt soepel
Verbeterpuntenafbeelding op website en daadwerkelijk produkt wijkt sterk af, als ik dit had geweten, had ik het produkt nooit besteld! Produkt teruggestuurd, na een paar dagen een mail dat terugstorting van aankoopbedrag niet ging, omdat naam of iban nummer niet klopte??? Gewoon terugstorten op rekeking waarmee produkt is betaald!! Hierop meteen gereageerd, na één week nog geen geld terug, gemaild en kreeg als reactie dat het nog enkele dagen zou duren(??), een paar uur later ontving ik een creditnota, inmiddels 14 dagen later en nog steeds geen geld ontvangen! Schandelijk, een beetje zichzelf respecterend, zakelijk en klantvriendelijk bedrijf regelt dit binnen 2-3 dagen (dat doen dus 99% van de bedrijven!) Heb heel veel spijt dat ik hier iets heb besteld, dit is eens maar nooit meer!!
Beste klant, Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. De afbeeldingen op onze site zijn echte foto's van onze producten, maar ik zal controleren of ik een groot verschil zie. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel en daarom verzendt onze betalingsprovider ons geen gegevens over de IBAN van onze klanten en dus kunnen wij het bedrag niet direct terugstorten. Wij vragen daarom altijd de klant zelf om de IBAN gegevens te mailen. Wij zijn een relatief klein bedrijf en hebben dus geen fulltime functie voor creditering, vandaar dat het enkele dagen kan duren. Inmiddels zou u uw geld retour gekregen moeten hebben. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen wij het natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, 1Dagactie
Beste klant, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten! We horen graag van u wat we volgens u zouden kunnen verbeteren om een volgende keer een 8 of hoger te scoren! U kunt dit aan ons laten weten door uw beoordeling aan te passen of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Ik wens u in ieder geval veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenIk had een boxspring besteld voor mijn zoon. Hij is er erg blij mee, hij vindt het een heel fijn bed! Verder is het netjes een op tijd bezorgd.
Hartelijk bedankt voor uw complimenten en uw fantastisch mooie cijfer! Ik wens uw zoon nog veel plezier van zijn nieuwe boxspring!
Pluspunten
Super levering
Dankuwel voor uw mooie cijfer en uw compliment! Veel plezier nog van uw aankoop!
Pluspunten
Toppie De informatie verstrekking liep perfect en bezorging ook. Erg tevreden klant
Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden en natuurlijk uw prachtige cijfer! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop en we zien u natuurlijk graag nog eens terug in onze webshop!
Bedankt voor uw geweldige cijfer! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Alles ging vlot
Dankuwel voor uw mooie cijfer en compliment! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Hartelijk bedankt voor uw fantastische cijfer! Ik wens u veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Prima actie, op tijd geleverd. Heb Vinnie G tshirts gekocht en de kwaliteit is stukken beter dan in eerste instantie gedacht.
VerbeterpuntenActies met consumenten elektronica toevoegen.
Hartelijk bedankt voor uw geweldige cijfer en uw compliment over de Vinnie-G T-shirts. Ik zal uw verbeterpunt bespreken met mijn collega's. Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
de levering gebeurde correct op de juiste dag en juiste uur
Bedankt voor uw recensie en mooie cijfer! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Super snelle levering
Verbeterpunten1 pak zelfde boxershort gekregen dat is wel jammer want 2x twee dezelfde dus
Hartelijk bedankt voor uw prachtige cijfer. Ik ga uw verbeterpunt doorgeven aan mijn collega's van het magazijn, bedankt daarvoor!
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenkapot bed ,klacht gemeld en nooit meer iets gehoord. zeer jammer.had iets meer service verwacht, dus ik koop hier nooit meer
Beste klant, Bedankt voor uw bericht! Vervelend om te horen dat uw boxspring kapot is en u niets meer gehoord heeft van onze klantenservice. Ik ga vragen of zij alsnog contact met u willen opnemen zodat we tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenJe maat op de verpakkingen is XL Maar er zijn er zeker 6 aanzienlijk kleiner
Bedankt voor uw feedback! Vervelend dat sommige boxershorts kleiner uitvallen. Zou u ons kunnen laten weten om welke boxers dit gaat door een mail te sturen naar [email protected]? Dan kunnen wij de informatie op onze site aanpassen.
Pluspunten
Site is gemakkelijk in gebruik, duidelijk en overzichtelijk.
Hartelijk bedankt voor uw feedback en uw fantastische cijfer! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop.
Pluspunten
Kwaliteit is goed
VerbeterpuntenIk heb geen verbeter punten
Hartelijk bedankt voor uw fantastische cijfer en complimenten! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
mooi bed, goede kwaliteit
Verbeterpuntenbed op de foto verschilde van het bed die ik ontvangen hed, de uitleg die ik kreeg was dat de foto's nog aangepast moesten worden op de site..
Bedankt voor uw recensie en feedback! In oktober zijn de foto's van enkele van onze boxsprings op onze site geüpdatet. Ik zie dat u uw boxspring net wat eerder heeft besteld. Ik hoop dat onze nieuwe foto's beter lijken op het bed dat u geleverd heeft gekregen. Als uw bed er niet op lijkt, horen we graag van u op welke punten het afwijkt zodat wij onze toekomstige klanten beter kunnen informeren. De nieuwe foto's kunt u bekijken op https://www.1dagactie.nl/boxspring-model-b.html. Ik wens u in ieder geval nog veel plezier van uw boxspring!
Pluspunten
Snel bezorgd en mooie kwaliteit
Bedankt voor uw mooie cijfer en compliment. Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Hooge kwaliteit van de product voor laagste prijs, flexibel in bestelling en levering, meedenkend in de keuze en oplissing, plus vriendelijk en goede communicatie! Ik wens hen 100 jaar succes!
VerbeterpuntenRegelen een mogelijkhed om, tegen betaling, goederen in thuis te brengen voor mensen die door verschillende redenen dat zelf niet kunnen.
Bedankt voor uw fantastische cijfer en fijne complimenten! Uw verbeterpunt geef ik door aan mijn collega's. Ik wens u veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Het pakketje werd bezorgd toen ik niet thuis was en werd teruggestuurd naar 1Dagactie waardoor de bezorging opnieuw ingepland moest worden. Dit duurde enige tijd totdat ik contact opnam. Dag later werd mijn pakketje bezorgd zonder opnieuw verzendkosten te betalen en had ik gratis een extra set boxershorts erbij gekregen netjes met een briefje van de klantenservice. Dus ik ben 'zeer' positief over 1dagactie.
Bedankt voor uw geweldige cijfer en uitleg over uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de oplossing die onze klantenservice u geboden heeft. Veel plezier van uw nieuwe boxershorts!
Meerheide 27
5521 DZ Eersel
Op 1Dagactie.nl vind je iedere dag een mooie dagaanbieding. Daarnaast hebben we een outletshop vol met koopjes. Van boxershorts tot thermokleding tot handdoeken, bij ons vind je vele verschillende producten tegen scherpe prijzen! Bekijk de huidige dagaanbieding op 1dagactie.nl en bestel voordat de timer bij 0 is!