Pluspunten
VerbeterpuntenJe maat op de verpakkingen is XL Maar er zijn er zeker 6 aanzienlijk kleiner
Bedankt voor uw feedback! Vervelend dat sommige boxershorts kleiner uitvallen. Zou u ons kunnen laten weten om welke boxers dit gaat door een mail te sturen naar [email protected]? Dan kunnen wij de informatie op onze site aanpassen.
Pluspunten
Site is gemakkelijk in gebruik, duidelijk en overzichtelijk.
Hartelijk bedankt voor uw feedback en uw fantastische cijfer! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop.
Pluspunten
Kwaliteit is goed
VerbeterpuntenIk heb geen verbeter punten
Hartelijk bedankt voor uw fantastische cijfer en complimenten! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
mooi bed, goede kwaliteit
Verbeterpuntenbed op de foto verschilde van het bed die ik ontvangen hed, de uitleg die ik kreeg was dat de foto's nog aangepast moesten worden op de site..
Bedankt voor uw recensie en feedback! In oktober zijn de foto's van enkele van onze boxsprings op onze site geüpdatet. Ik zie dat u uw boxspring net wat eerder heeft besteld. Ik hoop dat onze nieuwe foto's beter lijken op het bed dat u geleverd heeft gekregen. Als uw bed er niet op lijkt, horen we graag van u op welke punten het afwijkt zodat wij onze toekomstige klanten beter kunnen informeren. De nieuwe foto's kunt u bekijken op https://www.1dagactie.nl/boxspring-model-b.html. Ik wens u in ieder geval nog veel plezier van uw boxspring!
Pluspunten
Snel bezorgd en mooie kwaliteit
Bedankt voor uw mooie cijfer en compliment. Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Hooge kwaliteit van de product voor laagste prijs, flexibel in bestelling en levering, meedenkend in de keuze en oplissing, plus vriendelijk en goede communicatie! Ik wens hen 100 jaar succes!
VerbeterpuntenRegelen een mogelijkhed om, tegen betaling, goederen in thuis te brengen voor mensen die door verschillende redenen dat zelf niet kunnen.
Bedankt voor uw fantastische cijfer en fijne complimenten! Uw verbeterpunt geef ik door aan mijn collega's. Ik wens u veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Het pakketje werd bezorgd toen ik niet thuis was en werd teruggestuurd naar 1Dagactie waardoor de bezorging opnieuw ingepland moest worden. Dit duurde enige tijd totdat ik contact opnam. Dag later werd mijn pakketje bezorgd zonder opnieuw verzendkosten te betalen en had ik gratis een extra set boxershorts erbij gekregen netjes met een briefje van de klantenservice. Dus ik ben 'zeer' positief over 1dagactie.
Bedankt voor uw geweldige cijfer en uitleg over uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de oplossing die onze klantenservice u geboden heeft. Veel plezier van uw nieuwe boxershorts!
Pluspunten
Snelle levering. Vriendelijk te woord gestaan. Leverden zelfs een luxer matras dan besteld, omdat iemand anders zijn bestelling af had gezegd. Dit uiteraard eerst na overleg met ons. Zeer goed bevallen en wij raden het zeker aan om hier een mooie boxspring te kopen!
Hartelijk bedankt voor uw prachtige cijfer en fijne feedback! Ik wens u veel plezier van uw nieuwe boxspring!
Pluspunten
Goede communicatie en heel erg klantvriendelijk
VerbeterpuntenMisschien sneller leveren
Hartelijk bedankt voor uw geweldige cijfer en uw verbeterpunt! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Snel contact en levering
Hartelijk bedankt voor uw fantastische cijfer! Veel plezier van uw aankoop!
Hartelijk bedankt voor uw geweldige cijfer! Ik wens u veel plezier met uw aankoop!
Hartelijk bedankt voor uw mooie cijfer! Ik wens u veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Hartelijk bedankt voor uw fantastische cijfer! Veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Goedkope aanbieding. Scheelt veel. Snelle levering Snelle reactie op email.
VerbeterpuntenDubbele verzendkosten. 1x bij levering € 6,95 en 1x als je een deel van de bestelling retour stuurt, wederom € 6,95. Dit is een tegenvaller t.o.v. goedkope aanbieding.
Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide recensie! Ik begrijp dat u de verzendkosten voor het retourneren vindt tegenvallen. Om de laagste prijzen te kunnen bieden moeten we soms helaas compenseren op andere gebieden, waaronder de verzendkosten. Ik zal echter uw verbeterpunt doorgeven aan mijn collega's! Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie
Pluspunten
Snelle reactie en goed geinformeerde informatie
Verbeterpuntennvt
Hartelijk bedankt voor uw complimenten en prachtige cijfer!
Pluspunten
positief ondanks oud en nieuw toch 2 jan in huis ( ten cate ondergoed gekocht ) zoals altijd goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor dit geweldige cijfer en uw positieve woorden! Veel plezier van uw Ten Cate ondergoed!
Pluspunten
Snelle levering, goed spul
Bedankt voor uw fantastische cijfer en fijne feedback! Veel plezier van uw aankoop!
Hartelijk bedankt voor uw mooie cijfer! Veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Goed kwaliteit Goede prijs Vriendelijk!
VerbeterpuntenZo doorgaano
Bedankt voor dit fantastische cijfer en de mooie complimenten! Veel plezier van uw bestelling!
Pluspunten
Mijn bestelling was tijdelijk niet leverbaar hierover werd ik uitstekend op de hoogte gehouden. Ondertussen is alles goed ontvangen.
Bedankt voor dit geweldige cijfer en uw mooie complimenten! Veel plezier van uw bestelling!
Pluspunten
Boxspring gekocht, goede prijs-kwaliteit, supersnelle levering
Hartelijk bedankt voor dit fantastische cijfer en goed om te horen dat u tevreden bent over uw boxspring! Ik wens u er nog veel plezier van!
Hartelijk bedankt voor uw mooie cijfer! Ik wens u veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Ik belde waar mijn bestelling bleef. Was inmiddels een beetje huiverig geworden door alle negatieve beoordelingen op internet. De dame aan de telefoon ging het uitzoeken en ik werd binnen een kwartier teruggebeld vanuit het magazijn. Een setje vd boxershorts was niet meer leverbaar. We hebben toen alles wat wel leverbaar was in de juiste maat doorgenomen en toen iets daarvan gekozen. Als dit zou tegenvallen mocht ik het gratis retourneren. Voor mijn dochter had ik een pakket van 6 st besteld waarvan ik niet wist welke kleur ik zou ontvangen. Deze mocht ik nu zelf kiezen als extra service voor de vertraagde levering. Alles is de volgende dag nog afgeleverd. Goede service dus en heel aardige en behulpzame dame aan de telefoon gehad.
VerbeterpuntenZe waren vergeten mij te mailen dat een deel vd bestelling niet meer leverbaar was waardoor de bestelling nog niet verstuurd was.
Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide recensie en mooie cijfer! Vervelend om te horen dat u niet ingelicht was dat uw bestelling later verzonden zou worden. Ik zal mijn collega's vragen om extra goed op te letten dat zij een klant mailen als een bestelling vertraging oploopt of een deel van de bestelling niet leverbaar is. Ik wens u en uw gezin in ieder geval veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie.nl
Pluspunten
Snelle levering.
Hartelijk bedankt voor uw geweldige cijfer en positieve feedback! Ik wens u veel plezier van uw aankoop.
Pluspunten
Snelle levering. Had ondergoed met twee dagen binnen.
VerbeterpuntenJammer dat er geen gebruik van track & trace gemaakt wordt.
Bedankt voor uw mooie cijfer en feedback! Ik heb uw bestelling even opgezocht en zie dat er wel een track en trace code bij staat. Wellicht is de mail met de code bij u in de Spam beland? Mocht u bij een volgende bestelling weer geen track en trace code ontvangen, neem dan gerust contact met ons op, zodat we de track en trace code nogmaals naar u kunnen verzenden! Ik wens u nog veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie
Meerheide 27
5521 DZ Eersel
Op 1Dagactie.nl vind je iedere dag een mooie dagaanbieding. Daarnaast hebben we een outletshop vol met koopjes. Van boxershorts tot thermokleding tot handdoeken, bij ons vind je vele verschillende producten tegen scherpe prijzen! Bekijk de huidige dagaanbieding op 1dagactie.nl en bestel voordat de timer bij 0 is!