1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Had een dekbedovertrek besteld,en betaald krijg ik na een week te horen dat het niet op voorraad was nu 10 dagen wachten dat ik mijn geld terug krijg erg slecht

Pluspunten

Als een klant klaagt je als bedrijf dit serieus nemen helaas heeft dit bedrijf liever geld dan klachten oplossen weschillende emails gestuurt geen reactie sorry ik was een klant die door dit bedrijf is opgelicht en ik ben geen klant meer als ik genaaid wil worden ga ik wel naar de hoeren

Pluspunten

snelle en goede levering

Pluspunten

Heel goede service!

Pluspunten

De Heren T-Shirts zijn mooi van vorm, en met wassen blijven ze ook mooi. De service is prima. Hartelijk dank daarvoor.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Positief: Leuke aanbiedingen op de website. Kwaliteit van de produkten is in orde. Negatief: - Bestelling werd aanvankelijk niet geleverd (terwijl ik wel een mail had ontvangen dat de produkten verzonden waren en een beoordeling kon invullen over de "geleverde" bestelling) - Bij navraag waar de bestelling bleef, werd gemeld dat de produkten niet op voorraad waren en ook niet meer binnen zouden komen (men vond het kennelijk niet nodig om mij hierover zelf te informeren of excuses hiervoor aan te bieden) - Ik kon de produkten wel in een andere kleur bestellen wat ik ook heb gedaan - Vervolgens is de bestelling incompleet aangeleverd (ik ontving 1 zitzak in plaats van 6) - Tot op heden (bijna een maand later!) heb ik nog steeds de bestelling niet binnen. Ik beveel dit bedrijf niet aan vanwege de slechte service.

Verbeterpunten: - communicatie naar klant verduidelijken en verwachtingen managen - proactief klant informeren als de situatie daarom vraagt - beloftes nakomen (dus niet op de website aangeven dat het produkt snel wordt geleverd en vervolgens na betaling pas melden dat het niet op voorraad is) - complete bestellingen aanleveren - geen reviews/beoordelingen vragen als de klant de bestelling nog niet binnen heeft

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending

Goed kijken naar de aanvraag (Ontving 2x zwart ipv 1 x wit wn 1 x zwart van sloggies.)

Pluspunten

Er werd een bestelling verkeerd gestuurd maar na telefonisch en mail contact mocht ik de verkeerde bestelling houden en werd de juiste bestelling alsnog verstuurd. Prima service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede service.

Pluspunten

Ideaal!

Pluspunten

Voordelige boxers, snel in huis!

Pluspunten

Supersnelle levering en behulpzame klantenservice toen ik vragen had over een retour, merci!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Via 1dagactie heb ik de Vinnie-G en Puma onderbroeken besteld. Deze waren de volgende dag in huis :)

Pluspunten

Goede klantenservice, snelle levering en goede aanbiedingen!

2 sterren: slechter dan verwacht

Product leveren wat op de foto staat en niet een andere variant...

Pluspunten

Correct en begripvol

Bij retour zending beter controleren wat klant als wens heeft

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

+31850493310

Over 1Dagactie

Op 1Dagactie.nl vind je iedere dag een mooie dagaanbieding. Daarnaast hebben we een outletshop vol met koopjes. Van boxershorts tot thermokleding tot handdoeken, bij ons vind je vele verschillende producten tegen scherpe prijzen! Bekijk de huidige dagaanbieding op 1dagactie.nl en bestel voordat de timer bij 0 is!