1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Er wordt gevraagd om een beoordeling, maar ik wacht al twee weken op mijn bestelling en nog steeds niets ontvangen. Ook de communicatie hierover is erg beperkt.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandelen, ook bij verkeerde levering.

Retour alleen via GSL, ze zitten niet altijd in de buurt.

Pluspunten

Perfect bedrijf, had eerst me twijfels want kende het niet maar mijn walra washandjes zijn zojuist keurig afgeleverd! Dank jullie wel!

Pluspunten

Pluspunten

had zo mijn bedenkingen maar de levering was snel en correct

Pluspunten

Zeer snelle en nette levering

Voor nu niks

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb tot op heden geen bestelling van jullie ontvangen,heb mn order geplaatst op 15 januari 2018.Tot op heden niets gehoord. Als ik niet thuis ben laat je een info briefje achter waar ik mn bestelling kan ophalen. Niets gehoord niets gezien.Dit heeft weinig met een professioneel bedrijf te maken. Ordernummer:zie verbeterpunten of tips!

Van: 1dagactie.nl <> Verzonden: maandag 15 januari 2018 12:00 Aan: Peter Jansen Onderwerp: 1dagactie: Shipment # 700023831 for Order # 700065967

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

de dingen die ze hadden waren snel binnen

niet adverteren met 2-packs als je alleen maar losse shirts hebt bijvoorbeeld. zorg dat als je iets niet voorradig hebt je het geld zsm terug stort. dit voorkomt ergernis bij de klant. 14 dagen wachten op geld maar wel wensen dat wij betalen voor dat er uberhaupt wat opgestuurd wordt. zorg dat er op de site staat beperkte voorraad. dit voorkomt teleurstellingen. en verander niet in je eerste mail waar in staat dat je met 10 dagen terug betaald ineens in de volgende mail naar 14 werkdagen terugbetaling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb mijn goederen niet gekregen en krijg geen reactie meer van het bedrijf. Onaanvaardbaar.

Pluspunten

Snel geleverd zoals in de advertentie.

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Goede website, snelle levering.

Pluspunten

Altijd probleemloos bestellen en geleverd krijgen

Pluspunten

Snelle levering goed product

Pluspunten

Snel geleverd en het is goede kwaliteit. Tevreden mee.

Pluspunten

Soepele medewerking voor het retourneren van aankopen.

Pluspunten

Snelle levering, lage prijzen

Pluspunten

Pluspunten

-Snelle levering -Complete assortiment van Puma boxershorts -Goede boxspring aanbiedingen -Zitzakken tegen een absurd lage prijs

Pluspunten

het artikel voldoet aan de verwachting

de bode zou dinsdag komen ik de hele dag gewacht keek ik op trac &trace stond er dat er niemand thuis was maar dat klopt niet ik was de hele dag thuis

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

+31850493310

Over 1Dagactie

Op 1Dagactie.nl vind je iedere dag een mooie dagaanbieding. Daarnaast hebben we een outletshop vol met koopjes. Van boxershorts tot thermokleding tot handdoeken, bij ons vind je vele verschillende producten tegen scherpe prijzen! Bekijk de huidige dagaanbieding op 1dagactie.nl en bestel voordat de timer bij 0 is!