Pluspunten

Goede en scherpe aanbiedingen en snelle levering! Met name de snelle levering kan niet elk bedrijf met acties dit zeggen.

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering van de bestelde producten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goedkoop en snelle levering

product is niet conform aanbieding, boxershort zouden en uni zijn en met print maar er zat alleen uni in het pakket. Klacht ingediend, bedrijf reageert gewoon niet.

Pluspunten

Leuke acties voor scherpe prijzen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Communicatie! tempo! Het geleverde product kwam pas na drie weken.... Ik kreeg niet het juiste product toegestuurd en dat meldde ik per mail. Nu wacht ik al anderhalve week op een vervolgactie.

Pluspunten

Snel levering en correct ook

Pluspunten

Mooie aanbieding, goed geregeld en snel in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correkte af handeling

ben tevreden.

Pluspunten

snel en vakkundig

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Redelijk duidelijk hoe het product er uit ziet/zal zien.

Duidelijk op site vermelden dat producten/matrassen niet op voorraad zijn en/of nog bij fabrikant besteld moeten worden. Hoor je pas na bestellling/betaling. Klanten beter op de hoogte houden over leveringsproces. Afterpay instellen. Meer dan twee weken na bestelling nog geen matras ontvangen, noch een mail over voortgang.

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

Groot assortiment en snelle levertijd.

Hoge bezorgkosten en vaak is de aanbieding van de dag, bijv. een sixpack boxers op de site niet meer terug te vinden. Dit heb ik al drie keer ondervonden. Jammer!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Duidelijke site, het lijkt allemaal best mooi.

Zorg dat de producten die aangeboden worden ook op voorraad zijn. Bied ze anders niet aan! En als je belooft een ander product in de plaats te geven, geef dan ook dat product. Ik denk niet dat ik hier nog een keer iets bestel!

Pluspunten

snelle levering.prima producten.

Pluspunten

Ik ontving de product eerder dan de verwachtte levertijd.

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

+31850493310

Over 1Dagactie

Op 1Dagactie.nl vind je iedere dag een mooie dagaanbieding. Daarnaast hebben we een outletshop vol met koopjes. Van boxershorts tot thermokleding tot handdoeken, bij ons vind je vele verschillende producten tegen scherpe prijzen! Bekijk de huidige dagaanbieding op 1dagactie.nl en bestel voordat de timer bij 0 is!