sierlijke oorbellen, erg blij mee

Prachtige oorbellen met edelstenen tegen redelijke prijs. Vlot geleverd.

Zeer prettige ervaring

Ring mooier dan op foto’s, snel en mooi verpakt geleverd. Erg blij mee!

Daar wordt ik blij van . . .

Fijn om op deze website mijn keuze te hebben gemaakt . . . Oorknopjes die aan mijn verwachtingen hebben voldaan. Met liefde zal ik deze oorknopjes gaan dragen.

Vlot en hygiënisch verzonden

Niets op aan te merken.vlot verzonden Werkelijkheid oorbellen is precies zo als op foto's Alles wordt verzegeld verzonden voor hygiëne. Moest wel handtekening bij levering geven was toevallig thuis maar t had ook gewoon in de brievenbus gepast

Persoonlijk en attent

Goede verpakking en een feestje om open te maken!

Prachtige ring

Mooie zilveren ring met amethist voor een lage prijs, maar kwalitatief goed. Ook het teen ringetje en de stoffen armbandjes: top. ben er super blij mee.

Prima eerste ervaring !

Vlotte snelle levering. En prachtige sieraden gekregen. Zeker betrouwbaar.

Goed!

Een hele mooie ring besteld en precies gekregen wat ik op de foto heb gezien. De ring is prachtig ben er super blij mee.

Snel geleverd, bestelde is boven verwachting mooi

Helemaal top

Heel blij mee snelle verzending en mooie ketting.

Besteld en volgende dag binnen. Hele mooi ring met maansteen.

wat ze beloven doen ze ook

producten zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd

Snel en perfect geleverd

Sieraden zijn netjes verpakt en mooi afgewerkt. Ik voel mij weer klaar voor de zomer !

Prettig bedrijf, komt afspraken na en de sieraden zijn van mooie kwaliteit. Ben blij met m'n nieuwe ringen met edelsteen, super!

Alles goed geregeld!

De website is overzichtelijk, bestellen gemakkelijk en op tijd bezorgd. Tevreden klant :-)

Goede kwaliteit de ring en oorbellen . Alleen de ring steen was nu iets kleiner als op plaatje verder verder kleur is mooie

Mooie sieraden, snelle levering, goed geprijsd

Voor de tweede keer hier besteld. Weer supergoed bevallen! Prachtige oorbellen gekocht voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Kwaliteit is heel goed. Snelle verzending! Dik in orde, hier kun je rustig je sieraden bestellen!

Mooie sieraden

Ik heb deze site net ontdekt. Wat een mooie sieraden hebben ze. Heb meteen het een en ander besteld en ontvangen. Ben er heel blij mee en ik ga zeker meer bestellen.

Vriendelijk, snel verzonden en mooie oorbellen!

Mijn vraag werd vriendelijk beantwoord, supersnelle verzending en het allerbelangrijkste: mooie oorbellen!

Mooie sieraden en snelle service

Fijne shop. De webshop is duidelijk en de sieraden zijn precies wat je ontvangt. Ik zou graag nog wat meer gold plated sieraden zien. De keus in zilver is al super. Ga zo door!

Super mooie edelsteen oorbellen

Erg blij met mn nieuwe oorbelletjes van Leelavadee. Goede prijs, snel geleverd en mooie kwaliteit.

Low quality

I bought 3 pairs of earrings. You can't try them on. If the bag is open, the earrings are not returnable. I tried the "Jewelry Oorknoppen Smaragd Dusha" earrings only once, the post broke. I contacted customer service who responded very quickly but offered to return the item at my expense (12 euros) to get a voucher. I find it a shame that a pair of earrings costing 50 euros breaks immediately. I don't want to pay return shipping, I've lost enough money with this store as it is....I am disappointed with my purchase.

Alles heel goed snelle service netjes verpakt, top

Super mooi

In werkelijkheid zijn de oorbellen zoals op de foto's

Snelle levering en mooi product

Mooie ring voor mijn partner besteld. En de steen werkte vrijwel meteen.

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.