Goede kwaliteit, snelle levering

Mijn pakje werd heel snel geleverd. Netjes verpakt. Mooie kwaliteit sieraden!

Zeer positief

Zeer snel in huis, mooi product. Niks op aanbrengen merken.

Fijne communicatie, bij vragen snelle reactie.

Heb een prachtige hanger, ben er erg blij mee!

Reactie van het bedrijf

Hi Lenie, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Super mooie ring

Ik was razend benieuwd. Hij was zoals ik verwacht had. Heel blij en past heel goed.

Reactie van het bedrijf

Hi Lies, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Prachtig

Het door mij bestelde sieraad van maansteen heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Mijn vrouw waar het sieraad voor was, was zeer verrast en dolblij met het sieraad. Dank jullie wel team Leelavadee.

Reactie van het bedrijf

Hi Francis, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat jij (en je vrouw) 100% tevreden bent! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Viel tegen

De ringen die ik besteld had, zagen er op de foto's groter uit dan in werkelijkheid en de maten klopten niet. Wat ook tegen viel was de prijs die je moet betalen om de sieraden terug te sturen.

Reactie van het bedrijf

Beste Sandra, Jammer dat voor jouw gevoel de ringen groter lijken op de foto. Misschien goed om in toekomstige gevallen de afmetingen in de beschrijving te lezen. Hier had je precies kunnen zien wat de afmetingen van de ringen en stenen zijn. Blijkbaar heb je dit niet gelezen. We hebben n.a.v. je opmerking de maten gecontroleerd en je hebt 2x maat 6 ontvangen conform jouw bestelling. Het lijkt er dus op dat je de verkeerde maat hebt besteld, dat is natuurlijk niet onze fout. Het terugsturen is inderdaad, zoals omschreven op onze website, voor eigen rekening . Je hebt overigens voor het ontvangen van het aangetekende pakket geen verzendkosten hoeven te betalen, die hebben wij voor onze rekening genomen. Met vriendelijke groeten, Leelavadee Jewelry

Supersnelle levering van mooie oorbellen

De door mij bestelde oorbellen had ik heel snel, mooi verpakt, in mijn bezit

Reactie van het bedrijf

Hi Roswita, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Super winkel

De bestelde sierraden waren heel snel bij mij thuis. Deze zijn geweldig en ik raad deze winkel voor 100% aan. Geweldig alles geloven.

Reactie van het bedrijf

Hi Renate, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Mooie kwaliteit en snelle levering

En dat tegen een goede prijs

Reactie van het bedrijf

Hi Dennis, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Super leuke sieraden

Snel en goed verpakt mijn ringen ontvangen. Mooier dan op de foto, blij mee!

Reactie van het bedrijf

Hi Barbara, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Prachtige ring

Prachtig product, exact zoals op foto. Snelle levering. Heel mooi en degelijk verpakt. Prima service!

Reactie van het bedrijf

Hi Maite, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Klantgericht

Ik had een verkeerde maat ring besteld. Ik kreeg keurig uitleg over wat ik fout gedaan had. Geen gedoe met ruilen etc. De juiste maat is alweer verstuurd. Top!! En...prachtige ringen!

Reactie van het bedrijf

Hi Annette, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veell plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Snelle levering, mooi verpakt.

Reactie van het bedrijf

Hi Ingrid, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Snelle levering en voldoet helemaal aan de verwachting

Reactie van het bedrijf

Hi Nicolet, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Subtiel en mooi afgewerkt

Erg blij met het zilveren hangertje wat ik besteld heb.

Reactie van het bedrijf

Hi Darleen, bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met je zilveren hangertje. Tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry

Al een aantal hele mooie sieraden besteld!

Voor mijn verjaardag prachtige oorbellen en hanger gekregen. Hele mooie edelstenen. Je kunt zien dat het kwaliteit is en met veel liefde gemaakt. Mijn favoriete winkel!

Reactie van het bedrijf

Hi Danielle, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Mooi!

Mooie sierraden & veilig verpakt! Ik dank u zeer ❤️

Reactie van het bedrijf

Hi Meike, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! We zien je graag terug op onze website. J Groetjes Leelavadee Jewelry

Snelle levering van een artikel waar ik 100% tevreden mee ben

Vrijdagmiddag besteld en zaterdag ontvangen. Het artikel voldeed compleet aan mijn verwachting

Reactie van het bedrijf

Hi Marianne, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Snelle verzending, goede kwaliteit!

Reactie van het bedrijf

Hi José, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Gekocht voor mijn vrouw voor ons 45j arig huwelijk (saffier) Schot in de roos. Bedankt voor de snelle levering.

Reactie van het bedrijf

Hi Mick, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! En nog gefeliciteerd met het 45 jarig huwelijk! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Heel fijn.

Ik ben erg blij met mijn bestelling.

Reactie van het bedrijf

Hi Minou, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Snel en netjes geleverd. Ringen waren ook goed van maat.

Reactie van het bedrijf

Hi Michel, bedankt voor je beoordeling. Kunnen we je nog ergens mee verder helpen? We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry

Hele mooie oorbellen

Flower power, droomvanger oorbellen. Echt zo mooi. Helemaal happy de peppy mee

Reactie van het bedrijf

Hi Ebeline, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Spannend

Altijd leuke sieraden met duidelijke maatuitleg enz. Prijs/kwaliteit is goed en het is altijd spannend als het sieraad komt....is vaak nog mooier dan dat je had gedacht.

Reactie van het bedrijf

Hi Herma, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Snelle levering, kwaliteitsvolle sieraden voor een schappelijke prijs. Een aanrader.

Reactie van het bedrijf

Hi Tom, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse Ibiza voetsieraden tot zilveren oorbellen, kettingen en ringen met natuursteen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij vanaf het najaar 2019 een collectie armbanden voor heren in zowel zilver, natuursteen als leer.