Prachtige oorbellen met edelstenen tegen redelijke prijs. Vlot geleverd.
Ring mooier dan op foto’s, snel en mooi verpakt geleverd. Erg blij mee!
Hi Jannie, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je blij bent met je nieuwe ring, veel plezier ermee! We zien je graag weer terug op onze website. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Fijn om op deze website mijn keuze te hebben gemaakt . . . Oorknopjes die aan mijn verwachtingen hebben voldaan. Met liefde zal ik deze oorknopjes gaan dragen.
Hi Yvonne, bedankt voor je review en wat fijn dat de oorknopjes aan je verwachtingen hebben voldaan. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Niets op aan te merken.vlot verzonden Werkelijkheid oorbellen is precies zo als op foto's Alles wordt verzegeld verzonden voor hygiëne. Moest wel handtekening bij levering geven was toevallig thuis maar t had ook gewoon in de brievenbus gepast
Hi Inez, bedankt voor je mooie positieve review en wat fijn dat je blij bent met je nieuwe sieraden, veel plezier ermee! Wij verzenden verzekerd als het bedrag van het pakket te hoog wordt voor onverzekerde verzending en het risico te groot is dat we een pakket met waarde kwijt raken (dat gebeurt helaas nog wel eens). Het kost jou niks extra, die kosten nemen wij zelf voor onze rekening. We zien je graag weer terug op onze website. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Goede verpakking en een feestje om open te maken!
Hi Janneke, bedankt voor je review en wat fijn dat je blij bent met de goede verpakking. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Goede verpakking en een feestje om open te maken!
Mooie zilveren ring met amethist voor een lage prijs, maar kwalitatief goed. Ook het teen ringetje en de stoffen armbandjes: top. ben er super blij mee.
Hi Sonja, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je blij bent met je nieuwe sieraden, veel plezier ermee! We zien je graag weer terug op onze website. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Vlotte snelle levering. En prachtige sieraden gekregen. Zeker betrouwbaar.
Hi Celine, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je blij bent met je nieuwe sieraden, veel plezier ermee! We zien je graag weer terug op onze website. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Een hele mooie ring besteld en precies gekregen wat ik op de foto heb gezien. De ring is prachtig ben er super blij mee.
Hi Elisabeth, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je blij bent met je nieuwe ring, veel plezier ermee! We zien je graag weer terug op onze website. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Snel geleverd, bestelde is boven verwachting mooi
Hi Silvie, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je blij bent met je nieuwe sieraad, veel plezier ermee! We zien je graag weer terug op onze website. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Heel blij mee snelle verzending en mooie ketting.
Originele beoordeling
Heel blij mee snelle verzending en mooie ketting.
Besteld en volgende dag binnen. Hele mooi ring met maansteen.
Hi Carin, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je blij bent met je nieuwe maansteen ring, veel plezier ermee! We zien je graag weer terug op onze website. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
producten zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd
Hi Ellen, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je blij bent met je nieuwe sieraden, veel plezier ermee! We zien je graag weer terug op onze website. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Sieraden zijn netjes verpakt en mooi afgewerkt. Ik voel mij weer klaar voor de zomer !
Hi Anja, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je blij bent met je nieuwe zomer sieraden, veel plezier ermee! We zien je graag weer terug op onze website. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Prettig bedrijf, komt afspraken na en de sieraden zijn van mooie kwaliteit. Ben blij met m'n nieuwe ringen met edelsteen, super!
Hi Gerda, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je blij bent met je nieuwe edelsteen ringen, veel plezier ermee! We zien je graag weer terug op onze website. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
De website is overzichtelijk, bestellen gemakkelijk en op tijd bezorgd. Tevreden klant :-)
Hi Willemien, bedankt voor je review. Veel plezier met je nieuwe sieraden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Goede kwaliteit de ring en oorbellen . Alleen de ring steen was nu iets kleiner als op plaatje verder verder kleur is mooie
Hi Hetty, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je blij bent met je nieuwe oorbellen en de ring, veel plezier ermee! We zien je graag weer terug op onze website. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Voor de tweede keer hier besteld. Weer supergoed bevallen! Prachtige oorbellen gekocht voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Kwaliteit is heel goed. Snelle verzending! Dik in orde, hier kun je rustig je sieraden bestellen!
Hi Tina, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je blij bent met je nieuwe oorbellen, veel plezier ermee! We zien je graag weer terug op onze website. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Ik heb deze site net ontdekt. Wat een mooie sieraden hebben ze. Heb meteen het een en ander besteld en ontvangen. Ben er heel blij mee en ik ga zeker meer bestellen.
Hi Emke, bedankt voor je review, volgens ons ben je zeer tevreden met je sieraden. We zien je graag terug in onze sieraden webshop. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Mijn vraag werd vriendelijk beantwoord, supersnelle verzending en het allerbelangrijkste: mooie oorbellen!
Hi Mieke, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je blij bent met je nieuwe oorbellen, veel plezier ermee! We zien je graag weer terug op onze website. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Fijne shop. De webshop is duidelijk en de sieraden zijn precies wat je ontvangt. Ik zou graag nog wat meer gold plated sieraden zien. De keus in zilver is al super. Ga zo door!
Hi Maartje, Wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent. We hebben goed nieuws. Leelavadee zal in de toekomst steeds meer gold plated sieraden aan gaan bieden. Stay tuned! vriendelijke groeten, Team Leelavadee Jewelry
Erg blij met mn nieuwe oorbelletjes van Leelavadee. Goede prijs, snel geleverd en mooie kwaliteit.
Hi Rita, Dank voor je mooie review en heel veel plezier van je oorbellen! Vriendelijke groeten, Team Leelavadee Jewelry
I bought 3 pairs of earrings. You can't try them on. If the bag is open, the earrings are not returnable. I tried the "Jewelry Oorknoppen Smaragd Dusha" earrings only once, the post broke. I contacted customer service who responded very quickly but offered to return the item at my expense (12 euros) to get a voucher. I find it a shame that a pair of earrings costing 50 euros breaks immediately. I don't want to pay return shipping, I've lost enough money with this store as it is....I am disappointed with my purchase.
Dear Sylviane, You are right concerning the fact that it is not possible to try earrings on. That is common since ear rings are a hygiene item. We protect our customers and seal all our earrings. this way you can be sure that the earrings have not been worn by someone else. Please let us explain our procedure with regards to your broken earring. When the jewelry is returned, we must be able to determine whether this is a defect or a user error. If it turns out that the defect is not your fault, we will of course refund the full purchase price including return costs. However, we must be given the opportunity to check the item. We regret that you did not give us this opportunity. Leelavadee Jewelry stands for excellent customer service and helps its customers where possible. However, we must be given the opportunity to help. Despite your immediate negative assesment of us, we have offered you to resolve this issue. We are awaiting your response. Update on May 8: we have tried to contact you several times but unfortunately you no longer respond. We would have liked to resolve it with you. There is enough negativity in this world right now, but let's keep talking to each other. We regret that you are not responding at all... Best regards, Team Leelavadee Jewelry
Alles heel goed snelle service netjes verpakt, top
Hi Carla, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je blij bent met je sieraden, veel plezier ermee! We zien je graag weer terug op onze website. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
In werkelijkheid zijn de oorbellen zoals op de foto's
Hi Christel, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je blij bent met je oorbellen, veel plezier ermee! We zien je graag weer terug op onze website. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Mooie ring voor mijn partner besteld. En de steen werkte vrijwel meteen.
Hi Rob, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je vrouw zo goed heeft gereageerd op de steen, veel plezier ermee! We zien je graag weer terug op onze website. Groetjes, Team Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.