Hi Charlotte, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Germaine, bedankt voor de review. Fijn te horen dat je grotendeels tevreden bent. Wij kunnen helaas niet gratis of deels goedkoper retourneren. We willen je dat ook graag uitleggen. Wij werken namelijk niet met leveranciers die een deel van de kosten voor hun rekening nemen zoals dat bij vele grote bedrijven wel het geval is. Voor de heenreis nemen we een deel van de verzendkosten al voor onze rekening. (jij betaalt €2,95 maar de werkelijke kosten zijn hoger). Als een hele bestelling retour komt krijg je ook de kosten van de heenzending terug. Die kosten hebben wij dan wel gemaakt en moeten we uiteraard afdragen aan postNL. Een retour pakket is dus altijd verlies voor ons. Dit kunnen we eventueel compenseren door de prijzen van de sieraden te verhogen maar aangezien wij onze prijzen transparant willen houden willen wij dit niet op deze manier doen. Wij bieden eerlijke producten tegen eerlijke prijzen. We hopen dat je zo toch enig inzicht hebt gekregen. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi D, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Noella, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Margot, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Femke, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe oorbellen. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Charline, bedankt voor de review. De sieraden worden niet door ons zelf gemaakt, wij zijn dus vaak afhankelijk van de leverancier. Wij proberen ons assortiment altijd afwisselend te maken zodat er voor iedere maat (grote en kleinere maten) wat leuks te vinden is. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Hi Moxi, bedankt voor de leuke en positieve review met een prachtige 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Clarie, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Sanne, bedankt voor de review. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Pauline, bedankt voor de review. Fijn te horen dat je blij bent met je nieuwe oorbellen. We verkopen zilveren achterkantjes die eventueel ook aan de hangers passen. Aangezien ze van 925 zilver zijn kunnen we ze er niet gratis bij doen, maar je kunt 4 stuks voor €4,- aanschaffen. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Wendy, dank voor je review. Ons gemiddelde cijfer is een 9,7. Jij geeft een 7. Komt dat doordat er een item (helaas) niet leverbaar was? Mocht het nog om andere redenen zijn dan horen we dat uiteraard ook graag. We hebben een paar duizend sieraden op onze website staan en soms gaat er wel eens iets niet helemaal goed in de voorraad. Dit komt doordat er soms items retour komen of via bol worden verkocht. Dan moet de voorraad weer handmatig worden aangepast. We proberen uiteraard de voorraad zo goed mogelijk helemaal up to date te houden, toch gaat er heel af en toe eens iets niet helemaal goed. Mocht dat voorkomen dan informeren we direct en storten ook het aankoopbedrag direct terug. In jouw geval kwam de order nu onder €50,- uit, we hebben het uiteraard wel gratis verzonden, we hopen dat je dat kunt waarderen. Fijn paas week-end gewenst! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Gerda, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Romy, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Yvonne, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Dinie, bedankt voor de review. Fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Nicolle, bedankt voor de review. Fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Kimberley, bedankt voor de positieve review met een perfecte 10. Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Marian, bedankt voor de review. Fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse Ibiza voetsieraden tot zilveren oorbellen, kettingen en ringen met natuursteen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij vanaf het najaar 2019 een collectie armbanden voor heren in zowel zilver, natuursteen als leer.