Laden reviews...
133 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering, hoge kwaliteit en vriendelijke, behulpzame service. Klanten waarderen de zorgvuldige verpakking en duidelijke productomschrijvingen. Er is een gevoel van betrouwbaarheid en een breed assortiment. Al met al blijft de winkelervaring positief en klantgericht.
ron zilveren armband 22 cm paste niet goed, teruggestuurd en kreeg snel geld retour. ps ron is een erg mooie armband, dus wel jammer vwb maat
19 June 2026
Gerjan
Emmen
Hi Gerjan, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug op onze website.
Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige oorbellen, snel geleverd en mooi ingepakt!
17 June 2026
José
Leeuwarden
Hi José, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe oorbellen. We zien je graag terug op onze website.
Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. De sieraden zijn prachtig, zelfs mooier dan op de foto's. De kwaliteit ziet er geweldig uit. Ook de snelle verzending is een groot pluspunt. Zeker een aanrader!
14 June 2026
Barbara
Roosendaal
Hi Barbara, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website.
Groetjes Leelavadee Jewelry
Wat een mooie ring met prachtige edelsteen heb ik mogen ontvangen. Inclusief een met mijn naam bedankkaartje. Erg attent.
11 June 2026
Diana
Goes
Hi Diana, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe edelsteen ring. We zien je graag terug op onze website. J
Groetjes Leelavadee Jewelry
Fast service and beautiful jewlery
Alba
Tilburg
Hi Alba, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website.
Groetjes Leelavadee Jewelry
Mijn favoriete shop voor sieraden van zilver met edelstenen. Mooie kwaliteit en snel En correct geleverd. Blij met m’n Larimar armband!
Kelly
Venlo
Hi Kelly, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je larimar armband. We zien je graag terug op onze website.
Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik draag mijn ringen dag en nacht en tot nu toe blijven ze prachtig
Annemieke
WOUWSE PLANTAGE
Hi Annemieke, bedankt voor je review. Als je nog feedback hebt, horen we dat heel graag. We nemen suggesties van klanten serieus en gebruiken deze om onze service verder te verbeteren.
Groetjes Leelavadee jewelry
Goede communicatie
Suzanne
Groningen
Hi Suzanne, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met hoe wij communiceren. We zien je graag terug op onze website.
veel keuze
Louise
MAARSSEN
Hi Louise, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met de ruime keuze op onze website. We zien je graag terug.
Groetjes Leelavadee Jewelry
Via de app werd mijn vraag meteen beantwoord. Betrouwbaar bedrijf!
Jacqueline
Heerlen
Hi Jacqueline, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. We zien je graag terug op onze website.
Het is een mooie hanger
3 June 2026
Josje
Son en breugel
Hi Josje, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe hanger, veel plezier ermee. We zien je graag terug op onze website.
Groetjes Leelavadee Jewelry
Een Carneool ring besteld met een mooie opmaak. Ringmaat meten was even lastig. Maar is gelukt product besteld. Prima voortgangmeldingen en zeer snel geleverd. Degelijk verpakt met leuk begeleidend kaartje en nog een tekst met uitleg over carneool. Kortom àlles perfect geregeld,
1 June 2026
Nanny
Asten
Hi Nanny, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe carneool ring, veel plezier ermee. We zien je graag terug op onze website.
Super service!
29 May 2026
Hester
Nieuwkoop
Hi Hester, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze service. We zien je graag terug op onze website.
Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie ring, lijkt me van goede kwaliteit en erg snel verzonden. Leelavadee komt daarnaast erg persoonlijk over, wat ik zelf altijd prettig vind.
22 May 2026
Eva
Utrecht
Hi Eva, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe ring, veel plezier ermee. We zien je graag terug op onze website.
Groetjes Leelavadee Jewelry
Altijd spannend wanneer je doosjes opent. Hele mooie Larimar ring en oorbellen. Mooie modellen en goede kwaliteit. Sieraden was netjes verpakt en snelle levering.
19 May 2026
Yeşim
Amsterdam
Hi Yesim, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe larimar sieraden, veel plezier ermee. We zien je graag terug op onze website.
Mooie oorbellen
15 May 2026
G
Dokkum
Hi, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je de oorbellen mooi vindt.
Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima geholpen toen er iets mis ging met de adresgegevens. Probleem is gelijk opgelost.
15 May 2026
Carolina
Lelystad
Hi Carolina, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze snelle service. We zien je graag terug op onze website.
Groetjes Leelavadee Jewelry
M'n vriendin is er erg blij mee. Heel mooi gemaakt. Echte aanrader.
11 May 2026
R.B
Berkhout
Hi R.B, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je vriendin blij is met het sieraad, veel plezier ermee. We zien je graag terug op onze website.
Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtig setje van ring en oorbellen ontvangen. Goede prijs kwaliteit verhouding!
8 May 2026
Pia
Valkenburg
Hi Pia, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe sieraden set, veel plezier ermee. We zien je graag terug op onze website.
Groetjes Leelavadee Jewelry
Weer een prachtige ring met amethist ontvangen. Snel en correct geleverd. Ik ben er erg blij mee.
7 May 2026
Barabara
Heerenveen
Hi Barabara, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe amethist ring, veel plezier ermee. We zien je graag terug op onze website.
Groetjes Leelavadee Jewelry
2 paar oorknopjes van zilver besteld. Erg stevige en prachtig ontworpen vlinders en libelles. Achterkantje zit ook stevig vast aan het knopje. Heel blij mee!
7 May 2026
Joos
Zeeland
Hi Joos, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe zilveren oorknopjes, veel plezier ermee. We zien je graag terug op onze website.
Groetjes Leelavadee Jewelry
De armbandmeter is een handig hulpmiddel als je zonder hulp de omtrek van je pols wilt meten.
2 May 2026
Gea
Baarn
Hi Gea, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe armband meter, veel plezier ermee. We zien je graag terug op onze website.
Groetjes Leelavadee Jewelry
Amethist armband vanida besteld. In het echt nog mooier! Super mooie amethist! Bestellen gaat makkelijk en snel en snel geleverd. Zeker een aanrader!
30 April 2026
Ilona
Ede
Hi Ilona, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe amethist armband, veel plezier ermee. We zien je graag terug op onze website.
Groetjes Leelavadee Jewelry
erg mooie hanger met ketting. prima en nette service via mail. bedankt
24 April 2026
Victor
Nootdorp
Hi Victor, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe ketting en hanger, veel plezier ermee. We zien je graag terug op onze website.
Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ben blij met mijn aankoop. Het sieraad ziet er mooi uit. Wel iets kleiner dan ik ha verwacht, maar dat is altijd moeilijk in te schatten als je iets online bestelt. Ook de verzending ging goed. Ik ben dik tevreden.
20 April 2026
Klary
Zuidhorn
Hi Klary, fijn te horen dat je blij bent met je aankoop. De afmeting staat in de omschrijving en bij de specificaties. Wellicht heb je dit over het hoofd gezien?
Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.
Branch
Retail, E-Commerce